ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

SharePoint 2013 Usaha AKAL (M55042)

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

SharePoint 2013 Usaha AKAL (M55042)

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diajar platform SharePoint 2013 Usaha AKAL anyar jeung kumaha jasa-PerformancePoint na pakait, Excel, Usaha Konéktipitas Services (BCS), sarta Visio-bisa mantuan anjeun ngarancang, ngamekarkeun, sarta ngajaga solusi SharePoint 2013 Usaha AKAL.

tujuan

  • data Taliti maké SQL Server Manajemén Studio na Visual Studio 2013
  • Setélan jeung pilihan dina Administrasi SharePoint 2013 Tengah
  • Jieun aplikasi wéb anyar jeung situs bisnis kecerdasan
  • Jieun perpustakaan SharePoint ngandung workbooks Excel, neuleuman lokasi situs dipercaya
  • Excel Web Aksés na kumaha carana nambahkeun Aplikasi Web mun Kalurahan a
  • Ikhtisar fitur anyar PerformancePoint 2013
  • Ngajajah panganteur Dashboard desainer nyieun jeung ngonpigurasikeun hiji sumber data
  • Jieun na ngonpigurasikeun hiji baku na konci daun indikator kinerja (KPI) sapanjang ku scorecard pikeun tiap
  • Jieun na ngonpigurasikeun grafik analytic na grids
  • Jieun tur nyaring hiji waktu sambungan data kecerdasan
  • Jieun, ngonpigurasikeun, sarta nyebarkeun éta scorecard obyektif
  • Tinjauan tina 2013 Visio Layanan anyar ciri kaasup data disambungkeun gambar na nempoan gambar dina browser anu
  • PowerPivot nambihkeun dina fitur 2013 anyar jeung hubungan jeung Excel na SharePoint
  • Jieun na ngonpigurasikeun di SharePoint 2013 BCS
  • Jieun na ngonpigurasikeun jenis eusi béda tina SharePoint 2013
  • Dashboards na kumaha carana nyambungkeun SharePoint Web Aplikasi

dimaksudkeun pamiarsa

  • pamaké kakawasaan solusi SharePoint 2013 Usaha AKAL
  • pamekar bisnis AKAL jeung professional IT anu desain, ngembangkeun, sarta ngajaga solusi SharePoint 2013 bisnis AKAL

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

1. The Usaha AKAL tumpukan

  • SQL 2012 Usaha AKAL
  • fitur anyar tina SharePoint 2013 Usaha AKAL jeung PowerPivot 2013 di Excel

2. SharePoint 2013 AKAL Center Usaha

  • Administrasi SharePoint 2013 Tengah
  • Idin, kalungguhan, perpustakaan dokumen, sarta daptar aktip

3. SharePoint 2013 Layanan Excel

  • Excel Aksés Web na Web Aplikasi
  • gudang SharePoint Perpustakaan Workbooks
  • Kakuatan Témbongkeun nambahkeun-di keur Excel

4. SharePoint 2013 PerformancePoint 2013

  • dasbor desainer
  • Jieun na ngonpigurasikeun KPIs, laporan visual, saringan, sarta scorecards

5. SharePoint 2013 Visio Services

  • Visio teken dina browser anu
  • Visio Web Aksés bagian web
  • gambar Visio kalawan koneksi data

6. PowerPivot 2013 Tambahkeun-di

  • PowerPivot jeung Excel, SharePoint
  • PowerPivot na SharePoint
  • Perusahaan Usaha AKAL jeung PowerPivot

7. SharePoint 2013 Usaha Konéktipitas Services (BCS)

  • terminologi BCS sarta kaamanan
  • BCS na SharePoint desainer 2013

8. Pangimeutan dasbor, analisa, sarta Ngatur

  • Rupa dashboards
  • migrations dasbor
  • Tables, grafik, jeung grafik
  • KPI
  • Microsoft Laporan Pangwangun 3.0
  • Datasets
  • SharePoint Aplikasi Web

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • SharePoint 2013 Usaha AKAL (M55042) latihan di gurgaon
  • SharePoint 2013 Usaha AKAL (M55042) Biaya sertifikasi di Gurgaon
  • Institute pikeun SharePoint 2013 Usaha AKAL (M55042) dina gurgaon
  • SharePoint 2013 Usaha AKAL (M55042) dina Gurgaon
  • SharePoint 2013 Usaha AKAL (M55042) sertifikasi di gurgaon
  • SharePoint 2013 Usaha AKAL (M55042) Tangtu di Gurgaon
  • Pangalusna SharePoint 2013 Usaha AKAL (M55042) Latihan Online
  • SharePoint 2013 Usaha AKAL latihan (M55042)