ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Pérak Puncak Advanced Optimasi Deployments (AOD) Latihan (SPOX)

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pérak Puncak Advanced Optimasi Deployments (AOD) Latihan (SPOX)

Pérak Puncak Advanced Optimasi Deployments Cimanuk (AOD) ieu aimed di jejaring tur professional IT geus akrab jeung dasar Puncak téhnologi pérak anu geus réngsé pérak Puncak ahli atawa latihan Deploying pérak Puncak Panyiaran jeung / atawa geus diala a pérak Puncak Optimasi Profesional atawa pérak Puncak ahli (SPX) sertifikasi.

Prerequisites:

  • SPOP

Course Outline Duration: 2 Days

  • Modul-1: konfigurasi torowongan Sajajar jeung deployment
  • Modul-2: Out of aliran jalur redirection kalawan WCCP
  • Modul-3: Deploying Optimasi Otomatis kalawan Subnet Sharing di jero
  • Modul-4: Kawijakan Rute Manual na Cim Path Control (DPC)
  • Modul-5: PBR na VRRP

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita