ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Skype-pikeun-Usaha-Logo

Skype keur Diklat Usaha Tangtu & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Skype keur Diklat Usaha Ihtisar Tangtu

Tangtu ieu nyadiakeun mahasiswa jeung kanyaho sarta keterampilan nu diperlukeun rencana, nyebarkeun, ngonpigurasikeun, sarta administer a Skype keur solusi Usaha 2015. Murid moal diajar kumaha nyebarkeun hiji multi-loka sarta pohara sadia Skype pikeun infrastruktur Usaha nu ngarojong talatah instan, conferencing, Chat pengkuh, archiving, sarta ngawaskeun. Murid ogé bakal diajar kumaha carana ngatur jeung mertahankeun infrastruktur jeung kumaha troubleshoot isu nu bisa hudang. Tangtu ieu museurkeun utamina dina hiji dina enggon Skype pikeun Usaha deployment, tapi hancana ngawengku informasi ngeunaan cara ngahijikeun hiji deployment dina enggon ku Skype pikeun Usaha Online na kumaha migrasi ti versi sateuacanna tina Lync Server. Tangtu ieu mantuan siswa nyiapkeun Ujian 70-334.

Tujuan Skype keur Diklat Usaha

  • Nerangkeun Skype pikeun arsitéktur Usaha 2015 sarta mendesain a Skype pikeun Usaha 2015 topology.
  • Install sarta ngalaksanakeun Skype pikeun Usaha Server 2015.
  • Administer Skype pikeun Usaha Server 2015 ku ngagunakeun rupa parabot.
  • Ngonpigurasikeun pamaké sarta klien dina Skype pikeun Usaha 2015.
  • Ngonpigurasikeun sarta ngalaksanakeun conferencing dina Skype pikeun Usaha 2015.
  • Nerapkeun pilihan conferencing tambahan, sapertos conferencing dial-di, Microsoft Skype System Room (SRS), sarta Skype Broadcast Rapat.
  • Jurnalisme sarta nerapkeun monitoring sarta archiving dina Skype pikeun Usaha 2015.
  • Nyebarkeun Skype pikeun aksés éksternal Usaha 2015.
  • Nerapkeun Chat pengkuh dina Skype pikeun Usaha 2015.
  • Nerapkeun kasadiaan tinggi di Skype pikeun Usaha 2015.
  • Nerapkeun recovery musibah di Skype pikeun Usaha 2015.
  • Jurnalisme sarta nyebarkeun hiji Skype hibrid pikeun lingkungan Usaha.
  • Rencanana sarta ngalaksanakeun pamutahiran ti Lync Server kana Skype pikeun Usaha Server 2015.

Dimaksudkeun pamiarsa of Skype pikeun Tangtu Usaha

Hadirin primér pikeun Tangtu ieu téhnologi informasi (IT) professional anu tanggel waler pikeun Skype pikeun Usaha 2015 deployment dina organisasi maranéhna. Pangalaman kalayan versi sateuacanna tina Lync Server nyaéta mangpaat tapi teu diperlukeun nyandak Tangtu ieu. Murid kedah pinter jeung Active Diréktori Domain Services (AD DS), jaringan data, sarta standar telekomunikasi sareng komponenana nu ngarojong konfigurasi tina Skype pikeun Usaha. Murid ogé kedah wawuh jeung Microsoft Exchange Server jeung Microsoft Office 365.Hadirin sekundér pikeun tangtu ieu kaasup IT professional anu keur perencanaan nyandak ujian 70-334: Core Leyuran tina Skype pikeun Usaha 2015 salaku ujian stand-nyalira atanapi salaku bagian tina sarat pikeun Microsoft Certified Leyuran Ahli (MCSE): ujian sertifikasi Communications.

Prerequisites pikeun Skype keur sertifikasi Usaha

Salian pangalaman profésional maranéhanana, siswa anu hadir latihan ieu kudu geus boga:

  • A minimum dua taun pangalaman administering Windows Server 2012 atawa Windows Server 2008 R2.
  • A minimum dua taun pangalaman gawé bareng Maséhi DS.
  • A minimum dua taun pangalaman gawé bareng resolusi ngaran, kaasup Domain Ngaran System (DNS).
  • Pangalaman gawé bareng sertipikat, kaasup konci infrastruktur (PKI) sertipikat umum.
  • Pangalaman gawe bareng jeung panganteur paréntah-garis Windows PowerShell.
  • Hiji pamahaman jaringan data jeung standar telekomunikasi sareng komponenana.

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: Jurnalisme sarta Arsitéktur of Skype pikeun modul Usaha Server 2015This ngajelaskeun komponén-tingkat tinggi na fitur of Skype pikeun Usaha 2015. Ogé ngajelaskeun kumaha carana digawekeun ku Skype pikeun parabot administrasi Usaha, komponén utama Skype pikeun Usaha Online, sarta coexistence kalayan dina enggon Skype pikeun Usaha Server 2015 servers.Lessons

  • Ikhtisar Skype pikeun komponén Usaha na Fitur
  • Bubuka jeung Skype pikeun Usaha Pakakas Administratif

Lab: ngarancang jeung Publishing a Skype pikeun Usaha Server Topology

  • Ngarancang jeung Nyieun Topology nu
  • Ngamutahirkeun nu Topology keur New York Loka

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun komponén-tingkat tinggi na fitur of Skype pikeun Usaha 2015.
  • Gawekeun Skype pikeun parabot administrasi Usaha.

Modul 2: Masang sarta ngalaksanakeun Skype pikeun modul Usaha Server 2015This ngécéskeun kabebasan éksternal pikeun Skype pikeun Usaha Server. Ieu ngagambarkeun Sidang inisiasi Protocol (SIP) syarat domain pikeun mastikeun hiji palaksanaan suksés. modul ieu ogé ngécéskeun kumaha carana install Skype pikeun Usaha Server, sarta eta ngajelaskeun kumaha Skype pikeun Usaha Server integrates kalawan Exchange Server jeung Microsoft SharePoint Server.Lessons

  • Server na Service Depéndensi
  • SIP domain tata
  • Masang Skype pikeun Usaha Server
  • Integral tina Skype pikeun Usaha Server ku Exchange Server jeung SharePoint Server

Lab: Konfigurasi DNS na Basajan URL pikeun Skype pikeun Usaha Server

  • Konfigurasi nu dibutuhkeun DNS Records na URL Basajan pikeun Skype pikeun Usaha Server

Lab: Deploying Skype pikeun Usaha Server

  • Masang na Konfigurasi Skype pikeun Usaha Server
  • Masang Skype pikeun Usaha Server Sértipikat

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nangtukeun kabebasan éksternal pikeun Skype pikeun Usaha Server 2015.
  • Nangtukeun syarat domain SIP pikeun mastikeun hiji palaksanaan suksés.
  • Install Skype pikeun Usaha Server.
  • Ngajelaskeun kumaha Skype pikeun Usaha Server integrates kalawan Exchange Server jeung SharePoint Server.

Modul 3: Administering Skype pikeun modul Usaha Server 2015This ngécéskeun kumaha carana administer jeung ngatur Skype pikeun Usaha Server ku ngagunakeun Skype pikeun Usaha Server Control Panel jeung Skype pikeun Usaha Server Manajemén Shell. Ogé ngajelaskeun kumaha carana nyieun Skype mangpaat pikeun Aksara Usaha pikeun ngajadikeun otomatis prosés. Sajaba ti, eta ngécéskeun kumaha carana nerapkeun peran basis aksés control (RBAC) dina Skype pikeun Usaha na kumaha carana make cmdlets Test penting jeung parabot keur troubleshoot Skype pikeun Usaha. palajaran

  • Ngagunakeun Skype pikeun Usaha Server Control Panel
  • Ngagunakeun Skype pikeun Usaha Server Manajemén Shell
  • Ngalaksanakeun Peran-Dumasar Control Aksés
  • Ngagunakeun Test Cmdlets
  • Parabot pikeun ngungkulan Skype pikeun Usaha

Lab: Make Alat Administratif mun Atur Skype pikeun Usaha Server

  • Masang Skype pikeun Usaha Pakakas Administratif dina Windows 10 klien
  • Ngagunakeun Skype pikeun Usaha Server Control Panel
  • Ngagunakeun Skype pikeun Usaha Server Manajemén Shell

Lab: Make Skype pikeun ngungkulan Usaha Pakakas

  • Ngagunakeun Skype pikeun Usaha Server Manajemén Shell Cmdlets mun Jieun hiji Struktur RBAC
  • Ngagunakeun Service logging terpusat
  • Pintonan anu Network Capture ku Maké Pesen Analyzer

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Paké Skype pikeun Usaha Server Control Panel.
  • Nganggo Skype pikeun Usaha Server Manajemén Shell.
  • Nerapkeun RBAC dina Skype pikeun Usaha 2015.
  • Paké cmdlets test penting.
  • Paké rupa parabot keur troubleshoot Skype pikeun Usaha.

Modul 4: Konfigurasi Pamaké sarta Klién dina Skype pikeun modul Usaha 2015This ngécéskeun kumaha carana ngonpigurasikeun pamaké ku ngagunakeun Skype pikeun Usaha Server Control Panel jeung Skype pikeun Usaha Server Manajemén Shell. Ieu lajeng ngajelaskeun kumaha carana nyebarkeun Skype pikeun klien Usaha na ngécéskeun tanda-di, pendaptaran, sarta prosés auténtikasi pikeun Skype pikeun klien Usaha. Ogé ngécéskeun kumaha carana ngonpigurasikeun kawijakan di-band na kawijakan grup. Tungtungna, éta ngécéskeun kumaha carana ngokolakeun Skype pikeun Book Usaha Alamat. palajaran

  • Pamaké Konfigurasi
  • Deploying nu Skype pikeun Usaha klien
  • Pendaptaran, Asup-Dina, sarta auténtikasi
  • Konfigurasi Skype pikeun Kawijakan klien Usaha
  • Ngatur dina Skype pikeun Usaha alamat Book

Lab: Konfigurasi Pamaké sarta Klién dina Skype pikeun Usaha 2015

  • Sangkan Pamaké pikeun Skype pikeun Usaha ku Nganggo Shell Manajemén
  • Ngungkulan hiji pamaké Sign-Dina Ngaluarkeun

Lab: Konfigurasi Kawijakan jeung Kitab Alamat dina Skype pikeun Usaha Server

  • Konfigurasi Kawijakan klien
  • Konfigurasi Kitab Alamat

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngonpigurasikeun pamaké ku ngagunakeun Skype pikeun Usaha Server Control Panel jeung Skype pikeun Usaha Server Manajemén Shell.
  • Nyebarkeun Skype pikeun klien Usaha.
  • Ngajelaskeun pendaptaran anu, asup-di, sarta prosés auténtikasi pikeun Skype pikeun klien Usaha.
  • Ngonpigurasikeun kawijakan di-band na Kawijakan Grup.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngokolakeun Skype pikeun Book Usaha Alamat.

Modul 5: Konfigurasi sarta ngalaksanakeun Conferencing dina Skype pikeun modul Usaha 2015This ngajelaskeun Skype pikeun fitur conferencing Usaha na modalitas. Ieu ngécéskeun kumaha carana ngahijikeun Skype pikeun Usaha Server 2015 kalawan Kantor Online Server. Ogé ngécéskeun kumaha rencana keur utilization rubakpita conferencing. Tungtungna, éta ngécéskeun kumaha carana ngonpigurasikeun setelan conferencing na policies.Lessons

  • Bubuka keur Conferencing dina Skype pikeun Usaha 2015
  • Integral tina Skype pikeun Usaha Server jeung Kantor Online Server
  • bandwidth Planning
  • Konfigurasi Setélan Conferencing

Lab: Masang na Konfigurasi Kantor Online Server

  • Masang Server Kantor Online

Lab: Konfigurasi Conferencing dina Skype pikeun Usaha Server

  • Konfigurasi, Assigning, sarta Validating Kawijakan Conferencing

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun Skype pikeun fitur conferencing Usaha na modalitas.
  • Ngahijikeun Skype pikeun Usaha Server 2015 kalawan Kantor Web Aplikasi Server.
  • Rencana pikeun utilization rubakpita conferencing.
  • Ngonpigurasikeun setelan na kawijakan conferencing.

Modul 6: ngalaksanakeun Pilihan Conferencing Tambahan dina Skype pikeun modul Usaha Server 2015This ngajelaskeun lifecycle conferencing sarta ngécéskeun kumaha carana administer eta. Ieu lajeng ngécéskeun kumaha carana make kawijakan conferencing na pasamoan. Ogé ngécéskeun kumaha carana nyebarkeun conferencing dipencét-di na ngonpigurasikeun infrastruktur keur SRS. Tungtungna, éta ngécéskeun kumaha carana ngonpigurasikeun rapat ageung tur Skype Broadcast Rapat. palajaran

  • Tinjauan tina Lifecycle Conferencing
  • Ngarancang jeung Konfigurasi Audio / Video na Web Kawijakan Conferencing
  • Deploying Puter-Dina Conferencing
  • Konfigurasi hiji SRS
  • Konfigurasi Rapat ageung tur Skype siaran Rapat

Lab: ngalaksanakeun tur ngungkulan Sarat jeung Kaayaan Conferencing

  • Nyieun na Edit Kawijakan Conferencing
  • Kawijakan ngungkulan Conferencing

Lab: Konfigurasi modalitas Conferencing Tambahan

  • Deploying Puter-Dina Conferencing
  • Nyiapkeun pikeun LRS deployment

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Administer nu lifecycle conferencing.
  • Ngonpigurasikeun kawijakan conferencing na pasamoan.
  • Nyebarkeun dipencét-di conferencing.
  • Ngonpigurasikeun infrastruktur keur Lync System Room (LRS).
  • Ngonpigurasikeun rapat ageung tur Skype Broadcast Rapat.

Modul 7: ngarancang jeung pangimeutan ngalaksanakeun tur Archiving dina Skype pikeun modul 2015This Usaha ngajelaskeun komponén Service pangimeutan dina Skype pikeun Usaha Server. Ieu lajeng ngajelaskeun archiving sarta ngécéskeun kumaha mendesain hiji kawijakan archiving. Tungtungna, éta ngécéskeun kumaha carana nerapkeun archiving.Lessons

  • Komponén tina Service pangimeutan
  • Ikhtisar Archiving
  • Ngarancang hiji Sarat jeung Kaayaan Archiving
  • ngalaksanakeun Archiving

Lab: pangimeutan ngalaksanakeun

  • Sangkan Laporan pangimeutan

Lab: ngalaksanakeun Archiving

  • Sangkan Skype pikeun Usaha Server Archiving ka Microsoft Exchange Server 2013

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun komponén Service pangimeutan dina Skype pikeun Usaha Server.
  • Nerapkeun monitoring.
  • Ngarancang hiji kawijakan archiving.
  • Nerapkeun archiving.

Modul 8: Deploying Skype pikeun modul Usaha 2015 AccessThis kaluar ngajelaskeun komponén pikeun aksés éksternal. Ieu lajeng ngécéskeun kumaha carana ngonpigurasikeun kawijakan aksés éksternal sarta kaamanan, kumaha carana ngonpigurasikeun sertipikat, sarta kumaha carana ngonpigurasikeun proxy sabalikna. Sajaba ti, modul ieu ngajelaskeun kumaha carana ngonpigurasikeun Skype pikeun Usaha Server 2015 pikeun klien mobile. Tungtungna, éta ngécéskeun kumaha mendesain jeung ngonpigurasikeun federasi dina Skype pikeun Server.Lessons Usaha

  • Ikhtisar Aksés kaluar
  • Konfigurasi Kawijakan Aksés kaluar jeung Kaamanan
  • Konfigurasi kaluar Network Aksés na Sértipikat
  • Konfigurasi Reverse proxy
  • Ngarancang Mobility di Skype pikeun Usaha Server
  • Ngarancang Federation dina Skype pikeun Usaha Server

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun kaluar pamaké Aksés

  • Watesan nu Tepi Server di Topology nu
  • Masang na Konfigurasi nu Tepi Server

Lab: Masang komponén pikeun Pamaké kaluar

  • Masang na Konfigurasi Reverse proxy
  • Sangkan méré konfirmasi Olahtalatah kaluar

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nangtukeun komponen keur aksés éksternal.
  • Ngonpigurasikeun kawijakan aksés éksternal sarta kaamanan.
  • Ngonpigurasikeun jaringan aksés éksternal jeung sertipikat.
  • Ngonpigurasikeun proxy sabalikna.
  • Ngonpigurasikeun Skype pikeun Usaha Server 2015 pikeun klien mobile.
  • Jurnalisme sarta Konpigurasikeun federasi dina Skype pikeun Usaha Server.

Modul 9: ngalaksanakeun Chat pengkuh dina Skype pikeun modul Usaha 2015This ngécéskeun kumaha mendesain a Skype pikeun Usaha 2015 topology nu ngawengku Chat pengkuh. Ieu lajeng ngécéskeun kumaha carana nyebarkeun Chat pengkuh dina Skype pikeun Usaha. Tungtungna, éta ngécéskeun kumaha carana ngonpigurasikeun jeung ngatur Chat.Lessons pengkuh

  • Ngarancang hiji Server Topology pengkuh Chat
  • Deploying pengkuh Chat Server
  • Konfigurasi sarta Ngatur Chat pengkuh

Lab: ngarancang jeung Deploying pengkuh Chat Server

  • Konfigurasi nu Topology pikeun pengkuh Chat Server
  • Masang pengkuh Chat Server
  • Ngadaptar a Anyar Tambahkeun-Dina

Lab: Konfigurasi sarta Maké Chat pengkuh

  • Konfigurasi Chat Kamar sarta Kawijakan
  • Validating a Chat deployment pengkuh
  • Ngungkulan Chat pengkuh

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngarancang hiji Skype pikeun Usaha topology nu ngawengku Chat pengkuh.
  • Nyebarkeun Chat pengkuh dina Skype pikeun Usaha.
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur Chat pengkuh dina Skype pikeun Usaha.

Modul 10: ngalaksanakeun kasadiaan High dina Skype pikeun modul Usaha 2015This ngajelaskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun leyuran-kasadiaan tinggi pikeun server Tungtung hareup sarta Balik Tungtung server dina Skype pikeun lingkungan Usaha Server. Ogé ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun leyuran-kasadiaan tinggi pikeun file toko, Tepi server, mediasi server, kebon server Kantor Online, sarta sabalikna server proxy dina Skype pikeun lingkungan Usaha Server. palajaran

  • Perencanaan pikeun Front Tungtung kolam renang High kasadiaan
  • Perencanaan pikeun Balik Tungtung Server High kasadiaan
  • Kasadiaan tinggi pikeun server Cibalong lianna

Lab: Pra-lab Konfigurasi

  • Nyiapkeun pikeun Lab teh

Lab: ngalaksanakeun High kasadiaan

  • Ngatur Front Tungtung pools
  • Konfigurasi Hardware beban balancing

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Jurnalisme sarta nerapkeun leyuran-kasadiaan tinggi pikeun server Tungtung hareup dina Skype pikeun lingkungan Usaha Server.
  • Jurnalisme sarta nerapkeun leyuran-kasadiaan tinggi keur Balik Tungtung server dina Skype pikeun lingkungan Usaha Server.
  • Jurnalisme sarta nerapkeun leyuran-kasadiaan tinggi pikeun file toko, Tepi server, mediasi server, Kantor Online Server peternakan, sarta sabalikna server proxy dina Skype pikeun lingkungan Usaha Server.

Modul 11: ngalaksanakeun Pamulihan Bencana di Skype pikeun modul 2015This Usaha ngajelaskeun pilihan recovery musibah di Skype pikeun Usaha Server, kayaning Front Tungtung kolam renang papasangan tur pengkuh Chat Server stretched pools. Ieu lajeng ngécéskeun kumaha carana nerapkeun recovery musibah di Skype pikeun Usaha Server. Sajaba ti, eta ngagambarkeun pilihan recovery musibah pikeun Chat pengkuh, anu toko Manajemén Jawa Tengah, di lokasi Émbaran Service (Lis) database, sarta data.Lessons pamaké

  • Pilihan Pamulihan Bencana di Skype pikeun Usaha Server
  • Ngalaksanakeun Pamulihan Bencana di Skype pikeun Usaha Server
  • Pilihan Pamulihan Bencana tambahan dina Skype pikeun Usaha Server

Lab: ngalaksanakeun sarta Pintonan Pamulihan Musibah

  • Konfigurasi kolam renang Papasangan
  • Nedunan kolam renang Failover na Failback

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun pilihan recovery musibah di Skype pikeun Usaha Server.
  • Nerapkeun recovery musibah di Skype pikeun Usaha Server.
  • Nerangkeun pilihan recovery musibah pikeun Chat pengkuh, anu toko Tengah Manajemén, nu lokasi Émbaran Service (Lis) database, jeung data pamaké.

Modul 12: integral tina kalawan Skype pikeun modul Usaha OnlineThis ngajelaskeun Skype pikeun Usaha fitur Online. Ieu lajeng ngécéskeun kumaha carana nyiapkeun hiji lingkungan dina enggon pikeun Skype hibrid pikeun deployment Usaha. Ogé ngécéskeun kumaha carana ngonpigurasikeun a Skype hibrid pikeun deployment.Lessons Usaha

  • Ikhtisar Skype pikeun Usaha Online
  • Nyiapkeun pikeun Skype Hybrid pikeun deployment Usaha
  • Konfigurasi a Skype Hybrid pikeun Usaha Lingkungan

Lab: ngarancang hiji Hybrid Skype pikeun deployment Usaha

  • Ngarancang nu Hybrid Skype pikeun Usaha Lingkungan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun Skype pikeun Usaha fitur Online.
  • Nyiapkeun hiji lingkungan dina enggon pikeun Skype hibrid pikeun deployment Usaha.
  • Ngonpigurasikeun a Skype hibrid pikeun deployment Usaha.

Modul 13: Planning sarta ngalaksanakeun pamutahiran ka Skype pikeun modul Usaha Server 2015This ngajelaskeun kumaha rencana a migrasi sisi-demi-sisi ti Lync Server 2010 na Lync Server 2013 ka Skype pikeun Usaha Server 2015. Ogé ngécéskeun kumaha carana nedunan pamutahiran di-tempat ti Lync Server 2013 ka Skype pikeun Server.Lessons Usaha

  • Ikhtisar ningkatkeun tur Migrasi jalur
  • Migrasi ka Skype pikeun Usaha 2015
  • Dina-Tempat ningkatkeun ka Skype pikeun Usaha Server 2015

Lab: Pintonan hiji Dina-Tempat ningkatkeun of Lync Server 2013 ka Skype pikeun Usaha Server 2015

  • Install Skype pikeun Usaha Pakakas Administratif
  •  Pintonan Dina-Tempat ningkatkeun ti Lync Server 2013 ka Skype pikeun Usaha Server 2015

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nerangkeun migrasi dirojong tur ningkatkeun jalur pikeun Skype pikeun Usaha Server.
  • Ngalakukeun di-tempat pamutahiran ti Lync Server 2013 ka Skype pikeun Usaha Server.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngokolakeun pangalaman pamaké salila pamutahiran.

Pelatihan upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sanggeus completing Skype keur Diklat Usaha calon kudu masihan "Ujian 70-334"Kanggo sertifikasi na

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita