Sophos Certified Insinyur

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Sophos Certified Insinyur

Tangtu ieu dirancang pikeun professional teknis anu bakal demonstrating UTM jeung nyadiakeun tinjauan produk, kaasup hiji bubuka kana kamampuhan utama na konsep konfigurasi inti.

Prerequisites:

  • pangaweruh jejaring teknis sapertos CompTIA N +, CCNA atawa sarimbag
  • Pangaweruh ngeunaan Windows jejaring umum
  • Pangalaman dina masang sarta Konfigurasi gateways jaringan sarta firewalls

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Modul-1: Kapercayaan tur instalasi
  • Modul-2: konfigurasi System
  • Modul-3: Layanan Network
  • Modul-4: Protection Network
  • Modul-5: auténtikasi
  • Modul-6: Protection Web
  • Modul-7: Protection Email
  • Modul-8: titik Protection
  • Modul-9: Protection Wireless
  • Modul-10: Manajemén RED
  • Modul-11: Loka-to-situs jeung VPN Aksés Jauh
  • Modul-12: panyalindungan server Web
  • Modul-13: manajemén Tengah sarta ngalaporkeun
  • Modul -14: Sophos Mobile Control
  • Modul -15: sizing sarta rojongan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita