ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Sophos UTM arsiték (UTMA)

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Sophos UTM arsiték (UTMA)

Tangtu ieu nyadiakeun hiji ulikan na-jerona UTM, dirancang pikeun professional teknis anu bakal perencanaan, masang, Konfigurasi sarta ngarojong deployments di lingkung produksi. Ngartos komponén tina UTM tur kumaha ngonpigurasikeunana. Arsiték leyuran pikeun lingkungan jeung kabutuhan hiji nasabah urang. Nerapkeun bukti konsép (PoC) deployments kalawan UTM nu. Ngalakukeun deployment luyu mun loba lingkungan customer. Ngonpigurasikeun komponén tina UTM nu nurutkeun prakték pangalusna. Troubleshoot isu umum dina UTM nu.

tujuan:

Dina parantosan tangtu ieu, trainees bakal tiasa:

  • Ngartos komponén tina UTM tur kumaha ngonpigurasikeunana.
  • Arsiték leyuran pikeun lingkungan jeung kabutuhan hiji nasabah urang.
  • Nerapkeun bukti konsép (PoC) deployments kalawan UTM nu.
  • Ngalakukeun deployment luyu mun loba lingkungan customer.
  • Ngonpigurasikeun komponén tina UTM nu nurutkeun prakték pangalusna.
  • Troubleshoot isu umum dina UTM nu.

Prerequisites:

  • Sophos Certified Insinyur UTM
  • pangaweruh kerja kuat konfigurasi jaringan tur ngungkulan

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Modul 1: Perkenalan
  • Modul 2: konfigurasi System
  • Modul 3: auténtikasi
  • Modul 4: Protection Network
  • Modul 5: Protection Web
  • Modul 6: Protection Email
  • Modul 7: Protection titik Insinyur recap
  • Modul 8: Protection Wireless
  • Modul 9: Protection Webserver
  • Modul 10: Manajemén RED
  • Modul 11: Loka-to-situs jeung VPN Aksés Jauh
  • Modul 12: Manajemén Tengah
  • Modul 13: kasadiaan High
  • Modul 14: sizing sareng sambungan outbound

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita