ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

SQL Server PowerShell

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

SQL Server PowerShell

PowerShell is a task automation and configuration management framework from Microsoft, consisting of a command-line shell and associated scripting language. Initially a Windows component only, known as Windows PowerShell

Prerequisites

Peserta kudu digarap kalawan Powershell tur sadar cmdlets powershell Cokot, siapkeun, foreach, upami, Asép Sunandar Sunarya, Hash, variabel, pipa, dimana jsb. Powershell programming dasar teu katutupan, ngan SQL Server patali Powershell bakal katutup

Course Outline Duration: 2-3 Days

Day XCHARX 1

  • Ngatur SQL Server Services
  • Ngatur Network klien Protokol-protokol
  • Ngatur SQL Server Aliases klien
  • Ngatur Server Network Protokol-protokol
  • Ngarobah SQL Server Advanced Pasipatan
  • Mantau Kasalahan ti SQL anu
  • Server Kasalahan Log
  • Deadlocks ngawaskeun
  • Blockings ngawaskeun
  • basis data ngawaskeun
  • Mantau databés objék
  • sqlps Utiliti
  • SQLSERVER: Girang jeung InvokeSqlcmd
  • Meunangkeun Émbaran Vérsi
  • Émbaran SQL Server SPID

Day- 2

  • SQL Server Émbaran Server-patali
  • SQL Server Émbaran databés-patali
  • Ngarobah Login Mode
  • Database Nyadangkeun - Full, diferensial & Transactional Log
  • Malikkeun Nyadangkeun - Full Cadangan & urus Log Nyadangkeun
  • The Administrasi databés
  • Terpusat inventory Server
  • Database File lokasi na
  • Gedong SQL Server inventory
  • Citakan Instalasi Server SQL
  • Ngumpulkeun Performance SQL Server jeung Inangna Performance
  • Mantau SQL Server:
    • Pinging Server sarwa SQL
    • Mariksa SQL nu patali Server Layanan on SQL Server sarwa
    • Mariksa uptime of SQL Server
  • Mantau piringan Spasi Dianggo, databés
  • Mantau piringan Spasi Dianggo
  • Ngawaskeun databés Payil

Day- 3

  • cadangan ngawaskeun
  • nyieun Indexes
  • DBCC CHECKDB
  • SQL Server Komando hayu
  • ngagunakeun SMOs
    • Masang SMO
    • Ngaksés SQL Server objék
    • SMO objék hirarki
  • Meunang data asup jeung kaluar SQL Server
    • Data Selapkeun kana Table
    • Baca ti Table
  • Ngatur fungsi WMI na cmdlets
    • Meunang-CimInstanceCimInstance
    • Meunang-CimAssociatedInstance
    • Meunang-CimClass
    • Win32_Service
    • Win32_Process
    • Win32_LogicalDisk
    • Win32_DiskPartition
  • cara béda tina sesi nutup PS sanggeus parantosan
    • maehan
    • Eureun-Prosés

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita