ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Pencegahan Symantec Data Loss

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pencegahan Symantec Data Loss

Tangtu ieu dirancang pikeun nyadiakeun Anjeun sareng pangaweruh dasar pikeun ngonpigurasikeun na administer nu Symantec Data Pencegahan Loss ngalaksanakeun platform. Leungeun-on Labs kaasup latihan pikeun Konfigurasi ngalaksanakeun server, server deteksi, sarta DLP Ajen ogé ngalaporkeun, workflow, manajemén respon kajadian, manajemén kawijakan sarta Pangwanoh, manajemén respon, pamaké sarta administrasi peran, integrasi diréktori, jeung nyaring. Sajaba ti, anjeun diwanohkeun ka deployment lila pangalusna sarta Symantec Data produk Pencegahan Loss handap: Network Monitor, Mobile Email Monitor, Mobile Nyegah, Network Nyegah, Network manggihan, Network Nangtayungan, titik Nyegah, sarta titik manggihan.

Pamiarsa dimaksudkeun:

  • Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun saha jawab Konfigurasi, ngajaga, tur ngungkulan Symantec Data Pencegahan Loss.
  • Sajaba ti, tangtu ieu dimaksudkeun pikeun pamaké teknis jawab nyieun tur ngajaga Symantec Data kawijakan Pencegahan Loss jeung struktur respon kajadian.

Prerequisites:

  • pangaweruh kuat TCP / IP suite
  • Gawe bareng Garapan on Administrasi Windows
  • Pamahaman dasar Kaamanan Network

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Modul-1: Perkenalan mun Pencegahan Symantec Data Loss
  • Modul-2: Napigasi sarta ngalaporkeun
  • Modul-3: Kajadian Remediation na workflow
  • Modul-4: Manajemén Sarat jeung Kaayaan
  • Modul-5: Manajemén Aturan Tanggapan
  • Modul-6: Digambarkeun Kandungan cocog
  • Modul-7: Pastina Data cocog jeung cocog jeung Diréktori Grup
  • Modul-8: Saestuna Dokumén cocog
  • Modul-9: Véktor Mesin Learning
  • Modul-10: Network Monitor
  • Modul-11: Network Nyegah
  • Modul-12: Mobile Email Monitor jeung Handphone Nyegah
  • Modul-13: Network manggihan sarta Network Nangtayungan
  • Modul-14: titik Nyegah
  • Modul-15: titik manggihan
  • Modul-16: perusahaan Enablement
  • Modul-17: Administrasi System

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita