Administrasi Symantec titik

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Administrasi Symantec titik

The Symantec titik Protection 12.1: Tangtu Administrasi dirancang pikeun jaringan, kaamanan IT, jeung administrasi sistem profésional tasked kalawan architecting, ngalaksanakeun, jeung mantau virus jeung spyware panyalindungan, panyalindungan enol poé, sarta solusi panyalindungan anceman jaringan. kelas ieu nyertakeun kumaha mendesain, nyebarkeun, install, ngonpigurasikeun, ngatur, sarta ngawas Symantec titik Protection 12.1 (Sep 12.1).

tujuan

  • Ngajelaskeun produk Symantec titik Protection, komponén, kabebasan, sarta hirarki sistem.
  • Masang sareng ngonpigurasikeun Symantec titik Protection manajemén jeung klien komponén.
  • Nyebarkeun klien Symantec titik Protéksi.
  • Ngokolakeun panganteur klien pamaké.
  • Ngatur apdet eusi produk.
  • Ngarancang lingkungan Symantec titik Protéksi.
  • Ngatur kawijakan Virus na Protection Spyware.
  • Ngatur SONA Sunda neang.
  • Ngatur kawijakan firewall na Pencegahan Intrusion.
  • Ngatur kawijakan Aplikasi na Control Alat.
  • Ngatur klien virtualized.
  • Ngonpigurasikeun réplikasi jeung beban balancing.
  • Ngawas sarta ngajaga lingkungan Symantec titik Protéksi.
  • Panganteur dina Symantec titik Protection Manajer kalawan Protection Center.

Pamiarsa dimaksudkeun:

Tangtu ieu téh pikeun manajer jaringan, resellers, sistem pangurus, pangurus kaamanan klien, sistem professional, jeung konsultan anu boga muatan jeung manajemén instalasi, konfigurasi, sarta dinten-ka-poé Symantec titik Protection dina rupa-rupa lingkungan jaringan, sarta anu mangrupakeun tanggung jawab ngungkulan tur tuning kinerja produk ieu di lingkungan perusahaan.

Prerequisites:

  • Pangaweruh kuat TCP / protokol IP
  • Wawuh jeung Administrasi sistem operasi Windows

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Modul-1: Perkenalan
  • Modul-2: Symantec titik Protection Solusi Produk
  • Modul-3: Masang Symantec titik Protection
  • Modul-4: Konfigurasi nu Symantec titik Protection Lingkungan
  • Modul-5: Deploying Klién
  • Modul-6: klien sarta Manajemén Sarat jeung Kaayaan
  • Modul-7: Konfigurasi Kandungan Apdet
  • Modul-8: ngarancang hiji Symantec titik Lingkungan
  • Modul-9: ngawanohkeun Antipirus, wawasan, sarta Sonar
  • Modul-10: Urusan Virus sarta Kawijakan Protection Spyware
  • Modul-11: Urusan Kawijakan iwal
  • Modul-12: ngawanohkeun Network Ancaman Protection jeung Aplikasi na Alat Control
  • Modul-13: Urusan Kawijakan firewall
  • Modul-14: Urusan Pencegahan Intrusion Kawijakan
  • Modul-15: Urusan Aplikasi na Alat Kawijakan Control
  • Modul-16: Nyieun husus Network Protection Ancaman jeung Aplikasi na Control Alat
  • Modul-17: Virtualization
  • Modul-18: Konfigurasi réplikasi sarta Failover jeung beban balancing
  • Modul-19: Pintonan Server jeung databés Manajemén
  • Modul-20: pangimeutan Advanced jeung Ngalaporkeun
  • Modul-21: Interfacing nu SEPM kalawan Protection Center

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita