ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

TOGAF® 9.1 Certified (Level 2)

TOGAF 9.1 Certified (Level 2) Latihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

TOGAF 9.1 Certified (Level 2) Latihan Kursus Ihtisar

Ieu 2 poé TOGAF® Certified Level 2 tangtu nyandak individu pikeun initiate, ngamekarkeun, ngatur, sarta evaluate hiji kerangka arsitéktur. Tingkat Certified Ieu 2 (Bagian 2) nyertakeun tangtu sarta nyorong hiji pamahaman canggih tina TOGAF® sarta aplikasi -na pikeun sistem IT real-hirup - nyieun hiji kerangka / éta nu cocog tujuan bisnis sarta ngawengku kaamanan sarta usability sakumaha foci sentral.

Whilst demonstrating pangaweruh TOGAF® éksténsif, tangtu ieu bakal nyiapkeun individu keur TOGAF® 9.1 Certified (Bagian 2) ujian. Jumlah pastina pinuh accredited ku nu Buka Group® sarta hiji voucher ujian anu kaasup.

Intended Audience of TOGAF 9.1 Certified (Level 2) Course

  • Tangtu ieu dianjurkeun pikeun sasaha museurkeun ngembangna pangaweruh maranéhanana TOGAF® saluareun tingkat Foundation.

Prerequisites for TOGAF​ 9.1 Certified (Level 2) Certification

  • Saacanna kalakuan kieu TOGAF® Tangtosna, delegasi kudu geus lulus TOGAF® Bagian 1 ujian.

Course Outline Duration: 2 Days

  • The Arsitéktur Repository
  • The Arsitéktur kerangka Kandungan
  • The Arsitéktur Kandungan Metamodel
  • The Phase awal
  • skenario bisnis
  • Manajemén Stakeholder
  • Arsitéktur Téhnik Palaksanaan Rojongan
  • Fase A: Arsitektur Visi
  • Fase B: Arsitektur Usaha
  • Fase B: Arsitektur Usaha - katalog, diagram, sarta Matrices
  • Fase C: Systems Émbaran Arsitéktur
  • Fase C: Arsitektur Data
  • Fase C: Data Arsitéktur - katalog, Matrices jeung diagram
  • The Émbaran Integrated Modél Rujukan infrasturktur
  • Fase C: Aplikasi Arsitéktur
  • Fase C: Aplikasi Arsitéktur - katalog, Matrices, sarta diagram
  • Yayasan Arsitéktur
  • Fase D: Téhnologi Arsitéktur
  • Fase D: Téhnologi Arsitéktur - katalog, Matrices, sarta diagram
  • Téhnik Planning Migrasi
  • Phase E: Opportunities and Solutions
  • Fase F: Planning Migrasi
  • Fase G: Palaksanaan Pamaréntahan
  • Fase H: Arsitektur Robah Manajemén
  • ADM Syarat Manajemén
  • Arsitéktur ngabagi
  • Tungtunan pikeun adapting ADM nu: Iteration sarta tingkat
  • Tungtunan pikeun adapting ADM nu: Kaamanan
  • Tungtunan pikeun adapting ADM nu: SOA
  • Models Arsitéktur kematangan
  • Arsitéktur kaahlian kerangka

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

TOGAF®​ 9.1 Certified (Bagian 2) Ujian

  • buku Buka
  • 90 menit
  • isu 8
  • tanda Pass mangrupa 60% (24 kaluar tina 40)

handap ieu kaasup kana tangtu latihan ieu TOGAF® 9.1 Certified (Level 2):

  • ujian voucher
  • Penjaminan ujian Pass
  • The Knowledge Academy TOGAF® 9.1 Certified (Level 2) Manual
  • sertipikat
  • Instruktur ngalaman
  • Refreshments

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita