ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

TOGAF® 9.1 teleng (Level 1)

TOGAF 9.1 teleng (Level 1) Latihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

TOGAF 9.1 teleng (Level 1) Latihan Kursus Ihtisar

TOGAF® Yayasan, atawa TOGAF® Bagian 1, nyaeta sertifikasi Éntri-tingkat dina resmi disadiakeun ku The Buka Grup. TOGAF® teleng (Bagian 1) Tangtu Hal ieu méré delegasi pamahaman dasar tina terminologi, struktur, jeung prinsip konci perusahaan Arsitéktur of TOGAF®.

Ieu 2 poé TOGAF® Tangtu ngaronjatkeun pangaweruh calon ngeunaan arsitektur perusahaan kerangka pangalusna-prakték, guna mastikeun yén maranéhna anu pinuh dilengkepan mun lulus TOGAF teleng (Bagian 1) ujian. kursus ngawengku hiji voucher ujian, anu ngamungkinkeun delegasi nyandak ujian nalika aranjeunna ngarasa disusun, ngaliwatan The Buka Grup.

TOGAF® Yayasan mangrupakeun sertifikasi dipikawanoh sacara global, nu nembongkeun pamahaman konsep utama balik perusahaan Arsitéktur na TOGAF®. Achieving eta oge bakal ngidinan Anjeun pikeun balik kana nyokot TOGAF® (Bagian 2) ujian, némbongkeun kaweruh leuwih canggih tina TOGAF®.

TOGAF® nawarkeun hidayah hambalan-demi-hambalan keur ngembangkeun sistem perusahaan tur governance. The versatility tina kerangka nyandak rupa aplikasi pikeun usaha ranging dina pajeulitna, struktur, ukuranana, operasi, aplikasi, data, sarta teknologi. Lantaran kitu, pangaweruh TOGAF®, massana ku kalakuan Tangtu éksténsif ieu, mendemonstrasikan yen calon efektif tiasa nyumbangkeun arah mastikeun yén bisnis jeung IT tujuan anu Blok.

Intended Audience of TOGAF 9.1 Foundation (Level 1) course

  • Tangtu ieu dianjurkeun pikeun sasaha museurkeun diajar ngeunaan perusahaan Arsitéktur na TOGAF®.

Prerequisites pikeun TOGAF 9.1 teleng (Level 1) sertifikasi

  • Sasaha tiasa hadir tangtu ieu sareng aya euweuh prerequisites.

Course Outline Duration: 2 Days

  • TOGAF® Perkenalan
  • Ihtisar manajemén
  • The TOGAF® komponén 9.1
  • Hiji Perkenalan ka Métode Development Arsitéktur
  • The perusahaan Continuum
  • The Arsitéktur Repository
  • Pamaréntahan Arsitéktur
  • Arsitéktur Tampilan na Sudut pandang
  • Blok wangunan jeung ADM
  • The ADM Bulan
  • Pedoman ADM jeung Téhnik
  • Deliverables ADM konci
  • Models Rujukan TOGAF®
  • Program Certified TOGAF®

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

TOGAF® 9.1 teleng (Bagian 1) Ujian

ujian téh:

  • buku Closed
  • 60 menit
  • isu 40
  • tanda Pass mangrupa 55%

handap ieu kaasup kalayan Tangtu TOGAF® Yayasan Level 1 kami:

  • voucher ujian
  • Penjaminan ujian Pass
  • The Knowledge Academy TOGAF® Foundation Level 1 Manual
  • sertipikat
  • Experienced TOGAF® instructor
  • Refreshments

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita