ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Trend Micro Deep Papanggihan

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Trend Micro Deep Papanggihan

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun Trend Micro Deep Papanggihan Kur'an. Tangtu ieu nyadiakeun émbaran ngeunaan arsitektur dasar, skenario deployment, instalasi, konfigurasi, sarta pilihan administrasi, sarta detil ngungkulan éta kuncén perlu nyaho pikeun palaksanaan suksés tur pamaliharaan jangka panjang.

Prerequisites:

  • Windows 2003 / 2008 / 2012 / 7 / 8 server na klien
  • Firewalls, WAFs, alat Packet Inspection
  • pamahaman umum malware

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • gambaran
  • gawena undagi
  • Instalasi tur Konfigurasi
  • Anceman Panyiaran deteksi
  • maya Analyzer
  • Maya Analyzer Eupan Balik
  • Log sarta Laporan
  • C & C Retro Scan
  • Syslog

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita