Trend Micro Deep Kaamanan Scan

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Trend Micro Deep Kaamanan Scan

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun Trend Micro Deep Kaamanan. Tangtu ieu nyadiakeun émbaran ngeunaan arsitektur dasar, skenario deployment, instalasi, konfigurasi, sarta pilihan administrasi, sarta detil ngungkulan éta hiji administrator jaringan perlu nyaho pikeun palaksanaan suksés tur pamaliharaan longterm.

Prerequisites:

  • Windows 2003 / 2008 / 2012 / XP / 7 / 8 server na klien
  • Firewalls, WAFs, alat Packet Inspection
  • Microsoft Internet Information Server (IIS), Apache
  • téhnik Virtualization jeung téknologi

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Modul 1: Kursus Ihtisar
  • Modul 2: Kapercayaan Produk
  • Modul 3: Instalasi
  • Modul 4: Produk Dina-Jerona
  • Modul 5: Manajemén titik
  • Modul 6: Kawijakan
  • Modul 7: Anti Malware
  • Modul 8: Web reputasi
  • Modul 9: firewall
  • Modul 10: Pencegahan Intrusion
  • Modul 11: pangimeutan Integritas
  • Modul 12: Log Inspection
  • Modul 13: Multi-Tenancy

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita