ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Trend Micro Kantor Scan

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Trend Micro Kantor Scan

Tangtu instruktur-dipingpin Ieu nyadiakeun émbaran ngeunaan arsitektur produk, kumaha eta alamat ancaman kana desktop nu, tugas administrasi nu hiji rojongan teknis insinyur bakal peryogi kauninga pikeun ngamanipulasi produk. learner bakal diajar kumaha OfficeScan 10.6 SP2 jalan.

Pamiarsa dimaksudkeun:

Tangtu ieu dirancang pikeun professional IT anu geus jawab mayungan jaringan tina nanaon nu networked, titik, awan atawa ancaman kaamanan xSP.
The individu anu ilaharna bakal nguntungkeun nu paling kaasup:

  • pangurus sistim
  • insinyur Network
  • Jualan Insinyur / Pra-jualan Insinyur
  • Gerentes Akun teknis (TAMs)
  • Insinyur rojongan
  • integrasi Insinyur
  • Solusi & Kaamanan arsiték

Prerequisites:

  • pangaweruh ngeunaan produk maranéhanana sarta jasa, kitu ogé konsep jaringan dasar sarta prinsip berpungsi.
  • Windows 2003 / 2008 server na klien
  • Microsoft Internet Information Server (IIS)

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Modul 1: OSCE Ihtisar
  • Modul 2: deployment
  • Modul 3: Komunikasi sarta Administrasi
  • Modul 4: Protection
  • Modul 5: Update
  • Modul 6: plugins

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita