ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Triton AP-DATA Administrator Kursus

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Triton AP-DATA Administrator Kursus

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diajar kumaha cara nguji deployment nu aya, kumaha carana administer kawijakan sarta laporan, nanganan insiden na titiktungtung, ningkatkeun jeung ngatur sistem AP-DATA. Anjeun bakal ngamekarkeun kaahlian dina nyieun kawijakan data, ngawangun classifiers custom sarta maké kawijakan siap pake, manajemén kajadian, ngalaporkeun, sarta arsitéktur sistem jeung perawatan.

Prerequisites:

  • Pangaweruh kuat TCP / IP suite
  • Pangaweruh firewall

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • modul
    • Intercepting kalawan AP-wéb jeung AP-EMAIL
    • Intercepting lalulintas ku papayung
    • Kapanggihna ku AP-DATA server
    • Lifecycle urus
  • kawijakan
    • Métodologi ciptaan kawijakan DLP
    • classifiers basajan
    • Aksara jeung classifiers siap pake
    • Fingerprinting na ML
  • Pamaké & titiktungtung
    • data titik
    • Kajadian jeung ngalaporkeun
    • Canggih kajadian workflow
    • Delegated Admins
    • peta custom
  • pamiaraeun
    • Kasadiaan luhur AP-DATA Manajer
    • Manajemén sumberdaya
    • Ngabejaan, Kajadian System
    • upgrades

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita