ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Triton AP-DATA Administrator Kursus

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Triton AP-EMAIL Administrator Kursus

Salila tilu sesi, anjeun bakal diajar fitur, komponenana, tur integrations konci nu ngaktipkeun fungsi AP-EMAIL; kumaha administer kawijakan, nanganan insiden, ningkatkeun, ngatur sarta assess kasehatan sistem AP-EMAIL. Anjeun bakal ngamekarkeun kaahlian dina nyieun kawijakan email, ngonpigurasikeun enkripsi email, manajemén kajadian, ngalaporkeun, sarta arsitéktur sistem jeung perawatan.

Prerequisites:

  • Pangaweruh kuat TCP / IP Suite
  • Pamahaman dasar firewall

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Fitur & komponén
    • Tinjauan Triton APX
    • Ngamimitian AP-EMAIL
  • Lalulintas & Kawijakan
    • lalar liwat
    • kawijakan
  • Enkripsi & System
    • pamiaraeun

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita