ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Triton AP-wéb

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Triton AP-Web

Salila opat sesi siswa bakal diajar fitur, komponenana, tur integrations konci nu ngaktipkeun fungsi AP-wéb; kumaha administer kawijakan, nanganan insiden, ningkatkeun jeung ngatur tur assess kasehatan sistem AP-wéb. Murid moal ngembangkeun katerampilan dina nyieun kawijakan web, manajemén kajadian, ngalaporkeun, sarta arsitéktur sistem jeung perawatan.

Prerequisites:

  • Pangaweruh kuat TCP / IP suite
  • Pangaweruh firewall dasar

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • perkenalan
  • Triton AP-wéb Ihtisar, Fitur, sarta Mangpaat
  • Triton komponén AP-wéb na Arsitéktur
  • Deployments sampel sarta lila-Best
  • Triton Manajer
  • lisénsi
  • Manajemén Sarat jeung Kaayaan
  • Management pamaké
  • bewara
  • laporan
  • Sistim Kaséhatan na
  • kajadian Tanggapan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita