ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

VuGen v11.5

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pelatihan VuGen v11.5

nguji kinerja perlu singkronisasi. usaha ka arah SUT ka nempatkeun beban, nu pisan troublesome atanapi salah bisa meunang henteu leuwih ti 30% -40% tina hasil kinerja kalayan usaha manual. Pikeun nungkulan jenis ieu kaayaan jeung ka meunang sahenteuna tina 90% -95% tina hasil uji, kinerja tester pamakéan VuGen mun nyieun Aksara Vuser.

Vugen direkam dina interaksi antara klien / Server (komunikasi), candak nu ngirim jeung narima data. It uses C juru basa pikeun ngarékam prosés SUT, nu nyiptakeun Aksara C. Dina awal eta dimimitian ku lampah rekaman keur ngartikeun paripolah jeung aksi tina pamaké maya gawe dina C arsitéktur / S.

Sanggeus Aksara dasar geus dirancang, mangka pindah ka enhancement tina Aksara dina eta eta Parameterize (Nyegah Data cache) jeung nyiptakeun Verifikasi titik (cék Server Tanggapan). Ieu bakal nambahan kecerdasan sarta kalenturan kana naskah. ieu tangtu Vugen dirancang pikeun masihan leungeun-on pangaweruh digawé pikeun ngecék paripolah aplikasi dina beban beurat ngagunakeun alat automation.

tujuan VuGen v11.5 palatihan

  • pangaweruh dasar nu wajib pikeun nguji beban
  • Identipikasi LoadRunner (LR) komponén
  • Nerapkeun workflow dianjurkeun pikeun nyieun skenario LR dasar
  • Aksara catetan dina lingkungan web ngagunakeun Virtual pamaké generator (VuGen)
  • Ngukur léngkah jeung prosés bisnis maké transaksi
  • Parameterize Aksara ka rupa-rupa data input pamaké
  • Correlate Aksara pikeun ngolah data server-dihasilkeun
  • Gawe sareng Rendezvous keur ngahasilkeun max beban di hambalan husus

dimaksudkeun pamiarsa

  • Kualitas jaminan Insinyur jeung Performance Insinyur.
  • Pikeun pamaké anyar nu hayang ngahasilkeun Aksara mariksa aplikasi wéb.
  • Tanaga gawé dina prosés nguji beban.

Prerequisites

  • Pangaweruh ngeunaan Windows.
  • Jaba jeung setélan pangotéktak.

Garapan pilihan

  • basa programming C.
  • Konsep arsitektur klien / Server.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

 

  1. perkenalan
    • Nangtukeun Virtual pamaké (Vuser) jeung VuGen
    • Ngajajah katingal anyar jeung ngarasa tina UI VuGen
    • Ngajelaskeun kumaha carana nganggo hambalan Navigator
    • Ngabahas workflow Aksara
    • Jieun Aksara maké VuGen
    • Prosés catetan bisnis kalawan VuGen
  2. Ngarekam Aksara pikeun Aplikasi Web
    • Aksés tur nganggo panaséhat protokol pikeun ngarékam
    • Jieun Aksara VuGen ku ngarekam lengkah pamaké
    • Ngatur Aksara maké leyuran ngajajah
    • Nyieun Aksara anyar
    • Nyiapkeun pikeun ngarekam
    • rekaman Options
  3. Replaying nu Aksara Vuser
    • Ngakuan parabot debugging sadia dina VuGen
    • Identipikasi jeung ngonpigurasikeun web setélan amprok-waktu luyu pikeun replaying Aksara
    • Replay na debug skrip di VuGen
    • Nerapkeun setélan Run-Time
  4. Inserting transaksi kana Script
    • Ngajelaskeun pamakéan transaksi dina naskah a
    • Tambahkeun urus a kana Aksara salila ngarekam
    • Selapkeun urus a kana Aksara sanggeus rekaman
    • Mariksa replay log sanggeus inserting urus
  5. Parameterizing a Script
    • nangtukeun parameterization
    • Nangtukeun iraha bade parameterize Aksara a
    • Jieun na ngaropéa béréndélan parameter
    • Jieun parameter anyar maké Solusi Explorer, Editor Script
    • Dianggo mibanda sipat parameter jeung Mapping eta kalawan nilai
    • Ngonpigurasikeun setelan amprok-waktos keur parameter
  6. Verifying nu Aksara Vuser
    • Nangtukeun kedah ngagunakeun verifikasi dina Aksara
    • Nangtukeun verifikasi pikeun Aksara
    • Tambahkeun checkpoints téks nalika jeung sanggeus rekaman ngeunaan Aksara
  7. Otomatis Korelasi Saatos rekaman
    • ngajelaskeun korelasi
    • Dianggo ku Korelasi maké Desain Studio
    • Correlate nilai dinamis sanggeus ngarekam Aksara a

Kajadian upcoming

Juli 2018
31
Juli 2018

Selenium (31 Juli 2018)

selenium-dasar VuGen v11.5

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 5 poé Pelatihan on selenium ti 31st Juli 2018 mun 04th Juli 2018.

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita