ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Administrasi VYATTA firewall

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Administrasi VYATTA firewall

Vyatta mangrupakeun routing / firewall / platform VPN dumasar kana hiji Debian Lisénsi / Linux Ubuntu anu dijalankeun dina x86 atanapi amd64 hardware na loba hypervisors mesin virtual. Hal ieu loba dipaké dina infrastruktur awan. Hal ieu ngaapresiasi ku katahanan anak, reliabiliti jeung jasa eta nyadiakeun. Vyatta téh beuki kawas ios, JunOS tur platform perusahaan séjén.

Prerequisites:

Jalma attending tangtu ieu kudu boga pangaweruh umum TCP / IP, sarta pangaweruh digawé tina Windows, UNIX, téhnologi jaringan sarta internet.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Bubuka keur VYATTA
  • Kawijakan firewall
  • Nat
  • Routing
  • auténtikasi
  • Situs-to-situs VPN
  • Jauh Aksés VPN
  • IPS
  • Fitur UTM
  • Pamérésan masalah

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita