riverbed WAN310 optimizing perusahaan Aplikasi na Protokol-protokol

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Aplikasi WAN310 optimizing perusahaan tur Protokol-protokol

Kursus Ieu nawiskeun hiji di-jero pangalaman tina Riverbed Optimasi System jeung leungeun-on konfigurasi aplikasi sareng protokol ngagunakeun produk kulawarga Riverbed Steel Kepala na Steel Tengah controller pikeun Steel Kepala. kelas ieu nyadiakeun skenario umum tur canggih pikeun akselerasi aplikasi lapisan 7 tina video, email, HTTP, lingkungan jasa terminal, sarta protokol réplikasi gudang. kelas ogé nyadiakeun rinci dina optimizing UDP na lalulintas IPv6, ngagabung jeung gawe dina hiji domain Windows, sarta cara ka aman encrypt sagala jenis data dioptimalkeun.

Prerequisites:

  • WAN200 Optimasi kabutuhan poko Tangtu

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Modul-1: Rek Optimasi Review
  • Modul-2: Aplikasi Streamlining
  • Modul-3: Optimasi Angkutan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita