ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

riverbed WAN350 ngalaksanakeun perusahaan Optimasi arsitéktur

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

WAN350 ngalaksanakeun perusahaan Optimasi arsitéktur

Kursus Ieu nawiskeun hiji pangalaman di-jero kana Riverbed® Optimasi System Jeung leungeun-on instalasi tur konfigurasi ngagunakeun Perkakas Steel Kepala na Steel Kepala CX pikeun deployments maya jeung Steel Tengah controller pikeun integrasi deployment Steel Kepala. kelas ieu nyertakeun skenario umum tur canggih jeung QoS sarta duanana klaster Steel Kepala serial na paralel, kitu ogé lab-intensif maya di-jalur deployments maké PBR, WCCP na Steel Kepala Interceptor.

Prerequisites:

  • SteelHead Perkakas deployment & tangtosna Manajemén atanapi WAN200 Optimasi kabutuhan poko

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Modul-1: Steel Kepala Perkakas Review
  • Modul-2: Quality of Service (QoS)
  • Modul-3: Pamilihan Path

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita