ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Analis Wireshark Certified Network

Wireshark Certified Network analis Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Wireshark Certified Network analis Pelatihan Kursus

nu Wireshark Certified Network analis Pelatihan Kursus & sertifikasi GSM dirancang pikeun mastikeun kompeténsi individu dina ngagunakeun Wireshark pikeun maluruh anu ngabalukarkeun masalah jaringan (kinerja kirang atawa kaamanan patali) jeung mastikeun pangaweruh Anjeun tina TCP / IP komunikasi jaringan sacara umum.

Prerequisites pikeun Wireshark Certified Network analis Cimanuk

Pangaweruh kuat TCP / IP

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Analisis Network Ihtisar
  • Bubuka keur Wireshark
  • Capture Traffic
  • Jieun na Larapkeun Capture Saringan
  • Nangtukeun Global na Tanya Personal
  • Colorize Traffic
  • Nangtukeun Nilai Time jeung napsirkeun Summaries
  • Naksir Dasar Statistik Trace File
  • Jieun na Larapkeun Témbongkeun Saringan
  • Tuturkeun aliran sarta Data Reassemble
  • Ngaropea Propil Wireshark
  • Annotate, Simpen, Ékspor jeung pakét Print
  • Paké Ahli System Wireshark urang • TCP / Analisis IP Ihtisar
  • Nganalisis Domain System Ngaran (DNS) Traffic
  • Nganalisis Alamat Resolusi Protocol (Dukupuntang) Traffic
  • Nganalisis Internet Protocol (IPv4 / IPv6) Traffic
  • Nganalisis Internet Control Pesen Protocol
  • Nganalisis Datagram pamaké Protocol (UDP) Traffic
  • Nganalisis Transmission Control Protocol (TCP) Traffic
  • Grafik Rates IO na TCP Tren
  • Nganalisis Cim Inangna Konfigurasi Protocol
  • Nganalisis Hypertext Transfer Protocol (HTTP) Traffic
  • Nganalisis File Transfer Protocol (ftp) Traffic
  • Nganalisis Traffic Email
  • Bubuka keur 802.11 (WLAN) Analisis
  • Voice over IP (VoIP) Analisis Chairil Anwar
  • Dasar "Normal" Pola Traffic
  • Ngabalukarkeun luhureun Masalah Performance
  • Network Forensics Ihtisar
  • Ngadeteksi Nyeken na Papanggihan prosés
  • Nganalisis Traffic Curiga
  • Pamakéan nandakeun efektip Komando-Line Pakakas

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita