Latihan & sertifikasi

Kabéh Kursus-kursus sertifikasi & Latihan

Sumber Téhnologi muka mangrupa salah sahiji téhnologi paling loba dipaké di dunya dinten ieu sarta Redhat ieu dominating di lingkung dumasar server aman. Redhat Nawarkeun rupa tangtu, latihan jeung sertifikasi pikeun tumuwuh individu. Tugas katutupan di Red Hat System.

Maca deui

Gawe bareng dina produk Microsoft penting boh pikeun pangiriman atanapi integrasi proyék, sangkan dina ANAK kalayan bantuan palatihan urang nyieun anjeun leuwih efisien ngagunakeun téhnologi Microsoft & jadi professional.To Certified Microsoft ngartos AD peran rms muterkeun.

Maca deui

ITIL

nu ITIL (Téhnologi Émbaran infrasturktur Perpustakaan) kerangka dirancang pikeun ngabakukeun pamilih, perencanaan, pangiriman jeung rojongan tina IT jasa ka bisnis hiji. Tujuanana nyaéta pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta ngahontal tingkat layanan bisa diprediksi.

Maca deui

EC-Déwan Logo

Hiji pamimpin di pangajaran kaamanan cyber ANAK offers accredited online cyber security degrees for advancing IT security careers.EC-Council is a global leader in InfoSec Cyber Security certification programs like CEH. India’s Leading Professional EC-Council.

Maca deui

Kursus-kursus HR Logo

Personalia is used to describe both the people who work for a company or organization & the department responsible for managing related to employees.It is designed to maximize employee performance in service of an employer’s strategic objectives.

Maca deui

DevOps hartosna, hiji jalma anu ngarti operasi & jalan di ngembangkeun tapi dina konteks ngembangkeun karir, éta mawa pakaitna of a "modern" Systems Programmer. DevOps kasempetan karir anu beuki.

Maca deui

Amazon Web Services (AWS) is a secure cloud services platform,offering compute power, database storage, content delivery and other functionality to help businesses scale and grow.Learn from AWS experts how to leverage your developer skills.

Maca deui

AngularJS is a structural framework for dynamic web apps. It is a JavaScript framework and can be added to an HTML page with a script tag. AngularJS extends HTML attributes with Directives.Guide to AngularJS Dokuméntasi.

Maca deui

Diajar lila kaamanan pangalusna, ngarojong IT program kaamanan jeung kawijakan jeung kerangka NIST, atawa earn Protect Jaringan, kompiuter, Program, CISSP, CompTIA Kaamanan +, CASP, CEH certifications tur leuwih!

Maca deui

cisco thumnail

CISCO teh pamimpin dunya di Network & routing panerapan. CISCO nawiskeun jalur karir kumplit jeung certifications na kawas CCNA, CCNP & CCIE .It nawarkeun adun panganyarna tina téhnologi.

Maca deui

Marketing digital

pamasaran digital mangrupakeun subcategory pamasaran anu ngagunakeun téknologi digital pikeun nempatkeun jeung ngajual produk. It ngalegaan leuwih internét pamasaran ngawengku saluran nu teu merlukeun pamakean internet.

Maca deui

Manajemén proyék

Manajemén proyék nyaeta disiplin tina initiating, perencanaan, executing, ngadalikeun, sarta nutup karya tim pikeun ngahontal cita husus sarta minuhan kriteria kasuksésan husus dina waktu dieusian.

Maca deui

ujian téhnik ngawengku prosés executing program atawa aplikasi jeung hajat of nyungsi software bug (kasalahan atawa defects sejenna), sarta verifying yén software produk anu pas dipaké.

Maca deui

Oracle is one of the largest vendors in the enterprise IT market and the name of its flagship product, a relational database management system that’s formally called Oracle Databés.

Maca deui

Manajemén prosés

manajemén prosés mangrupa bagian integral sagala sistem operasi modern poé (OS). OS kedah allocate daya pikeun prosés, ngaktipkeun prosés babagi jeung bursa informasi, ngajaga sumber daya unggal proses ti séjén prosés.

Maca deui

kursus séjén

Manggihan deui IT Trainings nu peryogi resep: F5 GTM, Primavera P6, Data Pamaduan. Diajar kaahlian Anyar, nyiapkeun certifications online tur ogé nyadiakeun latihan maya pikeun mantuan pamekar, Profesional IT.

Maca deui

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!