kursus

Kabéh Kursus-kursus sertifikasi & Latihan

1

Sumber Téhnologi muka mangrupa salah sahiji téhnologi paling loba dipaké di dunya dinten ieu sarta Redhat ieu dominating di lingkung dumasar server aman. Redhat Nawarkeun rupa tangtu, latihan jeung sertifikasi pikeun tumuwuh individu. Tugas katutupan di Red Hat System.

Maca deui

1

Gawe bareng dina produk Microsoft penting boh pikeun pangiriman atanapi integrasi proyék, sangkan dina ANAK kalayan bantuan palatihan urang nyieun anjeun leuwih efisien ngagunakeun téhnologi Microsoft & jadi professional.To Certified Microsoft ngartos AD peran rms muterkeun.

Maca deui

ITIL

nu ITIL (Téhnologi Émbaran infrasturktur Perpustakaan) kerangka dirancang pikeun ngabakukeun pamilih, perencanaan, pangiriman jeung rojongan tina IT jasa ka bisnis hiji. Tujuanana nyaéta pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta ngahontal tingkat layanan bisa diprediksi.

Maca deui

EC-Déwan Logo

Hiji pamimpin di pangajaran kaamanan cyber ANAKnawarkeun derajat kaamanan cyber online accredited pikeun advancing careers kaamanan IT.EC-Councilmangrupakeun pamimpin global dina program sertifikasi InfoSec Cyber ​​Kaamanan kawas CEH

Maca deui

Kursus-kursus HR Logo

Personaliaieu dipaké pikeun ngajelaskeun duanana jelema anu dianggo pikeun parusahaan atawa organisasi jeung departemén jawab menatasumberdayapatali jeung employees.It dirancang carana ngamaksimalkeun kinerja pagawe di layanan tujuan strategis hiji dunungan urang.

Maca deui

1

DevOps hartosna, hiji jalma anu ngarti operasi & jalan di ngembangkeun tapi dina konteks ngembangkeun karir, éta mawa pakaitna of a "modern" Systems Programmer. DevOps kasempetan karir anu beuki.

Maca deui

1

Amazon Web Services (AWS) nyaéta platform jasa awan aman, maturan kakuatan itung, gudang database, pangiriman eusi na kagunaan sejen pikeun mantuan skala usaha sarta tumuwuh.

Maca deui

1

AngularJS mangrupakeun kerangka struktural pikeun aktip web dinamis. Ieu mangrupakeun kerangka JavaScript sarta bisa ditambahkeun kana hiji halaman HTML kalawan tag naskah. AngularJS manjangan atribut HTML kalawan Directives.

Maca deui

1

Diajar lila kaamanan pangalusna, ngarojong IT program kaamanan jeung kawijakan jeung kerangka NIST, atawa earn Protect Jaringan, kompiuter, Program, CISSP, CompTIA Kaamanan +, CASP, CEH certifications tur leuwih!

Maca deui

1

CISCO teh pamimpin dunya di Network & routing panerapan. CISCO nawiskeun jalur karir kumplit jeung certifications na kawas CCNA, CCNP & CCIE .It nawarkeun adun panganyarna tina téhnologi.

Maca deui

Marketing digital

 pamasaran digital mangrupakeun subcategory pamasaran anu ngagunakeun téknologi digital pikeun nempatkeun jeung ngajual produk. It ngalegaan leuwih internét pamasaran ngawengku saluran nu teu merlukeun pamakean internet.

Maca deui

Manajemén proyék

Manajemén proyék nyaeta disiplin tina initiating, perencanaan, executing, ngadalikeun, sarta nutup karya tim pikeun ngahontal cita husus sarta minuhan kriteria kasuksésan husus dina waktu dieusian.

Maca deui

1

ujian téhnik ngawengku prosés executing program atawa aplikasi jeung hajat of nyungsi software bug (kasalahan atawa defects sejenna), sarta verifying yén software produk anu pas dipaké.

Maca deui

1

Oracle mangrupa salah sahiji nu ngical paralatan panggedéna di pasar IT perusahaan tur nami produk andalannya anak, sistem manajemen database relational nu bakal resmi disebutna Oracle Databés.

Maca deui

Manajemén prosés

manajemén prosés mangrupa bagian integral sagala sistem operasi modern poé (OS). OS kedah allocate daya pikeun prosés, ngaktipkeun prosés babagi jeung bursa informasi, ngajaga sumber daya unggal proses ti séjén prosés.

Maca deui

kursus séjén

Manggihan deui IT Trainings nu peryogi resep: F5 GTM, Primavera P6, Data Pamaduan. Diajar kaahlian Anyar, nyiapkeun certifications online tur ogé nyadiakeun latihan maya pikeun mantuan pamekar, Profesional IT.

Maca deui

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!