kursus

Kabéh Kursus-kursus sertifikasi & Latihan

Kursus-kursus beureum-hat-bunderan-2

Sumber Téhnologi muka mangrupa salah sahiji téhnologi paling loba dipaké di dunya dinten ieu sarta Redhat ieu dominating di lingkung dumasar server aman. Redhat Nawarkeun rupa tangtu, latihan jeung sertifikasi pikeun tumuwuh individu. Tugas katutupan di Red Hat System.

Maca deui

Kursus-kursus Microsoft-1

Gawe bareng dina produk Microsoft penting boh pikeun pangiriman atanapi integrasi proyék, sangkan dina ANAK kalayan bantuan palatihan urang nyieun anjeun leuwih efisien ngagunakeun téhnologi Microsoft & jadi professional.To Certified Microsoft ngartos AD peran rms muterkeun.

Maca deui

Kursus-kursus ITIL

nu ITIL (Téhnologi Émbaran infrasturktur Perpustakaan) kerangka dirancang pikeun ngabakukeun pamilih, perencanaan, pangiriman jeung rojongan tina IT jasa ka bisnis hiji. Tujuanana nyaéta pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta ngahontal tingkat layanan bisa diprediksi.

Maca deui

Kursus-kursus EC-Déwan-Logo-300x120

Hiji pamimpin di pangajaran kaamanan cyber ANAKnawarkeun derajat kaamanan cyber online accredited pikeun advancing careers kaamanan IT.EC-Councilmangrupakeun pamimpin global dina program sertifikasi InfoSec Cyber ​​Kaamanan kawas CEH

Maca deui

HR-Kursus-kursus-Logo-300x120 Kursus-kursus

Personaliaieu dipaké pikeun ngajelaskeun duanana jelema anu dianggo pikeun parusahaan atawa organisasi & jurusan jawab menata patali ka employees.It dirancang carana ngamaksimalkeun kinerja pagawe di layanan tujuan strategis hiji dunungan urang.

Maca deui

DevOps Kursus-kursus

DevOps hartosna, hiji jalma anu ngarti operasi & jalan di ngembangkeun tapi dina konteks ngembangkeun karir, éta mawa pakaitna of a "modern" Systems Programmer. DevOps kasempetan karir anu beuki.

Maca deui

Kursus-kursus aws-gambar leutik

Amazon Web Services (AWS) nyaéta platform jasa awan aman, maturan kakuatan itung, gudang database, pangiriman eusi na kagunaan sejen pikeun mantuan usaha skala na grow.Learn ti ahli AWS cara ngungkit kaahlian pamekar Anjeun.

Maca deui

Kursus-kursus sudut-gambar leutik

AngularJS mangrupakeun kerangka struktural pikeun aktip web dinamis. Ieu mangrupakeun kerangka JavaScript sarta bisa ditambahkeun kana hiji halaman HTML kalawan tag naskah. AngularJS manjangan atribut HTML kalawan Directives.Guide kaAngularJSDokuméntasi.

Maca deui

Kursus-kursus kaamanan

Diajar lila kaamanan pangalusna, ngarojong IT program kaamanan jeung kawijakan jeung kerangka NIST, atawa earn Protect Jaringan, kompiuter, Program, CISSP, CompTIA Kaamanan +, CASP, CEH certifications tur leuwih!

Maca deui

Kursus-kursus cisco-thumnail

CISCO teh pamimpin dunya di Network & routing panerapan. CISCO nawiskeun jalur karir kumplit jeung certifications na kawas CCNA, CCNP & CCIE .It nawarkeun adun panganyarna tina téhnologi.

Maca deui

digital-Marketing Courses

 pamasaran digital mangrupakeun subcategory pamasaran anu ngagunakeun téknologi digital pikeun nempatkeun jeung ngajual produk. It ngalegaan leuwih internét pamasaran ngawengku saluran nu teu merlukeun pamakean internet.

Maca deui

Project-management Courses

Manajemén proyék nyaeta disiplin tina initiating, perencanaan, executing, ngadalikeun, sarta nutup karya tim pikeun ngahontal cita husus sarta minuhan kriteria kasuksésan husus dina waktu dieusian.

Maca deui

software-testing Courses

ujian téhnik ngawengku prosés executing program atawa aplikasi jeung hajat of nyungsi software bug (kasalahan atawa defects sejenna), sarta verifying yén software produk anu pas dipaké.

Maca deui

oracle-thumbnail Courses

Oracle mangrupa salah sahiji nu ngical paralatan panggedéna di pasar IT perusahaan tur nami produk andalannya anak, sistem manajemen database relational nu bakal resmi disebutna Oracle Databés.

Maca deui

Process-Management Courses

manajemén prosés mangrupa bagian integral sagala sistem operasi modern poé (OS). OS kedah allocate daya pikeun prosés, ngaktipkeun prosés babagi jeung bursa informasi, ngajaga sumber daya unggal proses ti séjén prosés.

Maca deui

other-courses Courses

Manggihan deui IT Trainings nu peryogi resep: F5 GTM, Primavera P6, Data Pamaduan. Diajar kaahlian Anyar, nyiapkeun certifications online tur ogé nyadiakeun latihan maya pikeun mantuan pamekar, Profesional IT.

Maca deui

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!