microsoft_learning_logo2-300x121 Azure

Microsoft Azure
sertipikasi

Pedaran Microsoft Azure

Microsoft Azuremangrupa kabuka, fleksibel, perusahaan-grade platform komputasi awan. Eta nyadiakeun sauntuyan jasa awan, kaasup jalma pikeun itung, analytics, neundeun jeung jaringan. Pamaké bisa nyokot tur pilih tina jasa ieu pikeun ngamekarkeun jeung skala aplikasi anyar, atawa ngajalankeun aplikasi aya, dina awan umum.

tujuan

  • Ngajelaskeun komponén arsitéktur Azure, kaasup infrastruktur, parabot, jeung portals.
  • Nerapkeun jeung ngatur jejaring maya dina Azure tur sambungkeun ka dina enggon lingkungan.
  • Rencanana sarta nyieun mesin virtual Azure.
  • Ngonpigurasikeun, ngatur, sarta ngawas Azure mesin virtual ngaoptimalkeun kasadiaan jeung reliabilitas.
  • Nyebarkeun jeung ngonpigurasikeun aktip web tur aktip mobile.
  • Nerapkeun, ngatur, cadangan, sarta ngawas solusi gudang.
  • jasa rencana sarta ngalaksanakeun data dumasar kana SQL databés pikeun ngarojong aplikasi.
  • Nyebarkeun, ngonpigurasikeun, monitor, sarta nangtukeun jenis panyakitna jasa awan.

Kursus-kursus Microsoft Azure

20533: ngalaksanakeun Microsoft Azure infrasturktur Leyuran

20532 B: ngembang Microsoft Azure Leyuran

20487B - ngembang Windows Azure na Service Web

Naha Azure mangrupa hasil pilihan katuhu?

waktos Azurengahasilkeun

Ngurangan waktu pikeun pasar, ku delivering fitur gancang kalayan leuwih jasa tungtung-to-tungtung 100.

Azure pertumbuhanHybrid

Ngembangkeun sarta nyebarkeun dimana rék, kalawan hijina hibrid awan konsisten dina pasaran.

Azure pangajaran

pinter

Jieun aktip calakan ngagunakeun data anu kuat sarta jasa kecerdasan jieunan.

Ngahontal Us?

diajar Microsoft Azure Kursusdi Gurgaon. enroll pikeun latihan Microsoft Azure di Gurgaondiparusahaan latihan luhur"Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeun sertifikasi Microsoft Azure. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Daptar Microsoft Azure Kursus-kursus sertifikasi

SL.NO.NAME tangtuenroll AYEUNA
120533: ngalaksanakeun Microsoft Azure infrasturktur Leyurantempo More
220532 B: ngembang Microsoft Azure Leyurantempo More
320487B - ngembang Windows Azure na Service Webtempo More
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!