database

diajar Kursus database di Gurgaon. enroll pikeunlatihan database di Gurgaon in parusahaan latihan luhur "Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeun sertifikasi database. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Daptar Kursus-kursus sertifikasi databés (DB Cimanuk)

SL. NoNAME tangtuenroll AYEUNA
1Oracle 11 G PL SQL pamekartempo More
2Oracle 11 G PLSQL pamekar sateuacannatempo More
3Oracle 12 C database Administrasitempo More
4Oracle CPQ awan konéng sabuk rel 2016 R1 ED 1tempo More
5Oracle database 11G Administrasi workshop Itempo More
6Oracle database 11G Administrasi workshop IItempo More
7Oracle database 11G kinerja Tuning DBAtempo More
8Oracle database 11G RAC Administrasitempo More
9Oracle database 12C masang ningkatkeuntempo More
10Oracle database 12C R2 cadangan Pamulihantempo More
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!