hr-logo-300x32 Sumber Daya Manusa

Jadi A Certified HR Generalists

Menta A Telepon Balik?

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

Resource manusa manajemén

AResource manusamangrupakeun jalma tunggal atawa pagawe dina organisasi Anjeun.Personaliaoge fungsi organisasi nu ngurus rakyat jeung isu nu patali jeung jalma kayaning santunan, Ngiring, manajemén kinerja, sarta latihan.Personaliaspesialis rekrutmen ngokolakeun pagawean na panempatan pangabutuh pausahaan.Personaliaprofessional mantuan organisasi papanggih rupa-rupatujuanngeunaan Ngiring, hubungan pagawe, latihan jeung struktur organisasi.

Gol & Tujuanna:

  • Mantuan organisasi ngahontal tujuan na.

  • Ensures utilization éféktif jeung ngembangkeun maksimum SDM.

  • Nangtukeun jeung satisfies kaperluan individu.

  • Achieves tur mertahankeun moral luhur diantara karyawan.

  • Nyadiakeun organisasi kalayan pagawé ogé-dilatih jeung well-ngamotivasi.

  • Ngaronjatkeun kamampuh pagawe ngalakukeun pakasaban hadir.

  • Inculcates rasa sumanget tim, gawe babarengan sarta kolaborasi antar-tim.

Métode pangajaran


Dedicated 1 ka Cimanuk 1

Téhnologi Leyuran inovatif dedicated 1 ON metodologi 1 Pelatihan ngamungkinkeun 100% kustomisasi tina kursus & jadwal pikeun siswa individu.


Pelatihan kelas

Téhnologi Leyuran inovatif nyadiakeun rupa pikeun nyanghareupan latihan kelas ka siswa ti sakuliah dunya.


Pelatihan Onsite

ANAK specializes di pangatur latihan tangtu dina loka kana hayu anjeun boga sakuliling akrab jeung alat-alat akrab mastikeun genah Anjeun & kanyamanan.


Instruktur Led Online

Instruktur Led Pelatihan Online affirms janten jalan nu pangmerenahna pikeun neuleuman ti kanyamanan asal anjeun, kantor atawa enggon sahiji pilihan Anjeun.

Daptar Sadaya Kursus-kursus Resource Asasi Manusa (SDM)

SL.NO.NAME tangtuenroll AYEUNA
1Master palatih & fasilitator (MTF)tempo More
2Sertifikasi rekrutmen analis (CRA)tempo More
3Certified psikometri Test Profesional (CPTP)tempo More
4Certified Performance & Kompetensi pamekar (CPCD)tempo More
5Certified OD campur Profesional (CODIP)tempo More
6Certified analis Development Organisasi (CODA)tempo More
7Certified Learning sarta Pangwangunan Manager (CLDM)tempo More
8Certified desainer instruksional (CID)tempo More
9Certified HR Rakan Usaha (CHRBP)tempo More
10Certified Profesional dina HR Analytics (Champ)tempo More
11Certified Eksekutif & Kahirupan Palatih (CELC)tempo More
12Certified Balance Score Card Profesional (CBSCP)tempo More

 

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!