microsoft_learning_logo2

Pelatihan Microsoft
& Certification

Microsoft Pedaran

Innovative Technology Solutions is an eminent Silver Learning Partner of Microsoft and offers all major Microsoft certification courses. Microsoft is a pioneer in IT technology and provides a wide range of specializations including Microsoft Office Applications, business intelligence, virtualization, enterprise application management, database management, and many more.

Getting a Microsoft certification proves you have expertize in a specific Microsoft technology, Innovative Technology Solutions Provide Microsoft Certification Courses in Gurgaon India, Our certifications Pelatihan Microsoft enable your organizations to provide optimum use of Microsoft technologies to maximize the productivity, Good Studies show that IT certifications increase your chance to get a good job, 89% of hiring managers say IT certs are a high priority. Our Microsoft Training offers certifications on server, desktop, application, database and developer platforms. Innovative Technology Solutions is the No. 1 institute of Microsoft Certification in Gurgaon, Delhi NCR, India as well as in USA, UK and Australia

Naon anjeun bakal Diajar?

  • IT aspirants ti sakuliah dunya bisa ngadaptar kalawan ANAK pikeun sagala rupa certifications MS sarta neangan calon maranéhna dievaluasi ku achieving Microsoft certifications
  • Nerapkeun Dina-Tempat eDiscovery
  • Bandingkeun Sarat jeung Kaayaan Olahtalatah jeung Pilihan nu minuhan
  • Jurnalisme sarta nerapkeun Palang-Leuweung kotak surat ngalir
  • Nangtukeun implikasi tina importing database SQL mandiri.
  • Ngatur pamaké, grup na lalanggan dina Azure Active Diréktori conto.

Naha ANAK?

waktudiajar kapan

Paké Website ANAK keur ngalengkepan Tangtu anjeun kapan anjeun resep

tumuwuhnaMaju Karir anjeun

Ngamekarkeun kaahlian dunungan keur pilari. Aksés leuwih kursus 1500 haratis.

pendidikan

Cimanuk-Quality tinggi

Nyokot kaahlian nu merlukeun candak, prosés, jeung nganalisis data pikeun dunya data-disetir dinten ieu.

Candak Karir anjeun ka Level salajengna

Pikeun pamundut Klik dieu

jasa nilai-ditambahkeun tina Mitra

karir-bohlam

karir diideuan

ahli-instruktur

ahli instruktur

leungeun-on

Leungeun-ON kaahlian

diajar Microsoft Course di Gurgaon. enroll pikeun latihan Microsoft dina Gurgaon in parusahaan latihan luhur "Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeun sertifikasi Microsoft. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Getting a Microsoft certification proves you have expertize in a specific Microsoft technology, Innovative Technology Solutions Provide Microsoft Certification Courses in Gurgaon India, Our certifications Pelatihan Microsoft enable your organizations to provide optimum use of Microsoft technologies to maximize the productivity, Good Studies show that IT certifications increase your chance to get a good job, 89% of hiring managers say IT certs are a high priority. Our Microsoft Training offers certifications on server, desktop, application, database and developer platforms. Innovative Technology Solutions is the No. 1 institute of Microsoft Certification in Gurgaon, Delhi NCR, India as well as in USA, UK and Australia

List of Microsoft Training Courses & Certifications:

SL. NO.NAME tangtuenroll AYEUNA
110962 maju otomatis Administrasi Windows POWERSHELLtempo More
2Server 10986 2016B Microsoft SQLtempo More
320347A sangkan AND Ngatur kantor 365tempo More
420487B ngembang Windows AZUREtempo More
520489 SHAREPOINT server 2013 maju solusitempo More
620532 B ngembang Microsoft AZURE solusitempo More
720740 instalasi gudang itung jandela server 2016tempo More
820741 jejaring jandela server 2016tempo More
9Aktif Diréktori jasa Windows Server M10969tempo More
10ADMINISTERING ngajaga Windows 7tempo More
11ADMINISTERING Microsoft Exchange Server 2016tempo More
12ADMINISTERING Microsoft Exchange Server 2016 M20345 1tempo More
13ADMINISTERING Microsoft SQL Server 2014 basis data M20462tempo More
14ADMINISTERING SQL databasetempo More
15ADMINISTERING SQL database infrastruktur M20764tempo More
16ADMINISTERING System Center konfigurasi manajer INTUNE M20696tempo More
17ADMINISTERING System Center konfigurasi manajer M20703 1tempo More
18ADMINISTERING System Center konfigurasi MANAGERSCCMtempo More
19ADMINISTERING server web Iis peran Windows Server M10972tempo More
20ADMINISTERING Windows Server 2012 M20411tempo More
21Maju solusi Microsoft Exchange Server 2013tempo More
22Maju solusi Microsoft SHAREPOINT server 2013tempo More
23Analisa DATA POWERBI M20778tempo More
24Analisa DATA SQL Server ngalaporkeun jasa M10990tempo More
25AUTOMATING Administrasi Windows POWERSHELLtempo More
26Skype keur latihan bisnistempo More
27M20339 2 maju téknologi SHAREPOINT 2016tempo More
28MCSE olahtalatah jeung kantor 365 latihan sertifikasitempo More
29MDSM kalawan VSXtempo More
30Microsoft AZURE infrastruktur solusitempo More
31Microsoft Exchange Server 2013tempo More
32Microsoft kantor 365 latihantempo More
33Microsoft SHAREPOINT server 2013tempo More
34MONGO DB latihan sertifikasitempo More
35MS Excel latihantempo More
36MySQL latihan sertifikasitempo More
37Konfigurasi hibrid operasi awan Microsoft AZURE tumpukan M20537tempo More
38DEPLOYING Microsoft Exchange Server 2016tempo More
39PROVISIONING SQL basis data latihantempo More
40QUERYING data sareng TRANSACT SQLtempo More
41Core solusi Microsoft Exchange Server
42Solusi inti Microsoft SHAREPOINT server 2013tempo More
43Tangtu 20742 identitas jandela server 2016tempo More
44Ngamekarkeun Microsoft SHAREPOINT server 2013tempo More
45Konfigurasi maju Windows Server 2012 jasa M20412tempo More
46Awan DATACENTER ngawaskeun System Center operasi manajer M10964tempo More
47Core DDI dasar konfigurasi 7 3 latihantempo More
48Badag DATA HADOOP sertifikasitempo More
49Nulis queries Maké Microsoft SQL Server 2008 Transact-SQLtempo More
50Nyieun husus dina Microsoft Dinamika 365 pikeun Penjualan & Service Palanggan (CRM)tempo More
51Konfigurasi di Microsoft Dinamika 365 pikeun Penjualan na Service Palanggantempo More
52Microsoft Dinamika 365 pikeun Bakattempo More
53
Proyék Manajemén Akunting Microsoft Dinamika Operasi 365tempo More
54Ngalaporkeun keuangan di Microsoft Dinamika 365 Operasitempo More
55Service diri Ngalaporkeun di Microsoft Dinamika 365 Operasitempo More
56Microsoft Dinamika Retail Aplikasi 365tempo More
57Microsoft Dinamika 365 operasi Trade & Logistiktempo More
58Microsoft Dinamika 365 Operasi Keuangantempo More
59Ngalaporkeun operasional dina Microsoft Dinamika 365 Operasitempo More
60Dasar ngembangkeun di Microsoft Dinamika 365 Operasitempo More
61Programming kalawan C # ngagunakeun Microsoft Visual Studio 2010 (M10266)tempo More
62Programming dina Visual Basic kalawan Microsoft Visual Studio 2010 (M10550)tempo More
63Microsoft SharePoint 2010, Pamekaran Aplikasitempo More
64Microsoft Lync 2013 Jerona Rojongan Insinyur (M55070)tempo More
65Microsoft Azure Chairil Anwar (M10979)tempo More
66Microsoft Azure pikeun AWS Para ahli (M40390)tempo More
67Ngajaga, ngungkulan tur ngamekarkeun Leyuran kalawan Microsoft SQL Server 2008 ngalaporkeun Servicestempo More
68Bubuka keur Web Development sareng Microsoft Visual Studio 2010 (M10267)tempo More
69Integral tina Di-enggon infrasturktur Identity sareng Microsoft Azure (M10993)tempo More
70Integral tina Di-enggon Core infrasturktur kalawan Microsoft Azure (M10992)tempo More
71Ngalaksanakeun Models Data tur Laporan sareng Microsoft SQL Server 2014 (M20466)tempo More
72Ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 (20463)tempo More
73Ngamekarkeun Aplikasi Web kalawan Microsoft Visual Studio 2010 (M10264)tempo More
74Ngamekarkeun Microsoft SQL Server 2014 basis data (M20464)tempo More
75Ngamekarkeun Leyuran Data Aksés kalawan Microsoft Visual Studio 2010 (M10265)tempo More
76Ngarancang hiji Solusi Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 (M20465)tempo More
77Leyuran ngarancang Usaha AKAL jeung Microsoft SQL Server 2014 (M20467)tempo More
78Ngarancang jeung Deploying Microsoft Exchange Server 2016 (M20345-2)tempo More
79Leyuran inti Microsoft Lync Server 2013tempo More
80Ngamekarkeun Microsoft Azure Leyuran Master Kelastempo More
81Konfigurasi, Ngatur, sarta Service ngungkulan Microsoft Exchange Server 2010 Pek 2
tempo More
82Konfigurasi sarta Operasi a Awan Hybrid kalawan Microsoft Azure tumpukan (M20537)tempo More
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!