Manajemén proyék

diajar Kursus Manajemén proyék di Gurgaon. enroll pikeunlatihan Manajemén proyék di Gurgaon in parusahaan latihan luhur "Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeun sertifikasi Manajemén proyék. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Daptar Manajemén Project Kursus-kursus sertifikasi

SL. Notangtu Ngaranenroll Kiwari
1latihan PMPtempo More
2Ngebul PRINCE2 praktisitempo More
3Ngebul PRINCE2 latihantempo More
4Prince2 Yayasan 2017tempo More
5Prince2 Yayasan & praktisi 2017tempo More
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!