Kursus-kursus Red Hat Wadahna
Latihan & sertifikasi

redhat-logo-300x119 Red Hat Container

diajarRed Hat Wadahna Kursusdi Gurgaon. enroll pikeunlatihan Red Hat Wadahna dina Gurgaondiparusahaan latihan luhur"Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeunsertifikasi Red Hat Wadahna. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

List of Red Hat Container Training & Certification Course

SL.NO.NAME tangtuenroll AYEUNA
1DO276 - Containerizing Aplikasi Software | Red Hat Cimanuktempo More
2DO288 - Red Hat OpenShift Development I: Aplikasi Containerizingtempo More

Diajar ku cara sorangan, di Pace sorangan

buildings Red Hat Container

Pelatihan Onsite
latihan swasta pikeun sakabéh tim anjeun atanapi jabatan, dikirimkeun dina lokasi anjeun, dina hiji puseur pelatihan atanapi online

foundation Red Hat Container

Pelatihan kelas
Hirup, latihan instruktur-ngarah dina kelas interaktif dilakukeun sabudeureun dunya di lingkungan nyaman jeung profésional

expert-instructor Red Hat Container

Pelatihan maya
Hirup, latihan instruktur-dipingpin dipigawé ngaliwatan internet, featuring sami leungeun-on Labs sakumaha latihan kelas tradisional urang

Ngahontal Us?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!