Tujuan Kaamanan jeung Mangpaat

-Mayar-tumuwuh luhurNgagancangkeun tumuwuhna karir na Cokot pakasaban mayar luhur.

tujuanAnjeun bakal meunang beuki loba kasempetan karir mun ngahontal éta tujuan Anjeun.

seminar

pertumbuhan pangluhurna di karir kalawan maju IT kaahlian profésional.

pangluhurna-pertumbuhan

Ngajangkepkeun kualifikasi anjeun kalayan téknologi Virtualization pikeun tumuwuh paménta karir.

keyboard

Diajar Kursus-kursus Kaamanan jeung Diterangkeun hareup ka tingkat tinggi.

profésional-sateuacanna

Ningkatkeun CV anjeun paparan hadé, Larapkeun pikeun katuhu jeung wawancara pakasaban mayar luhur.

diajar Security Course di Gurgaon. enroll pikeun latihan kaamanan di Gurgaon di parusahaan latihan luhur "Téhnologi Inovatif Leyuran" tur meunangkeun sertifikasi kaamanan. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Daptar Kaamanan Kursus-kursus sertifikasi

SL. NO.NAME tangtuenroll AYEUNA
1Trend mikro jero kapanggihnatempo More
2Trend mikro jero Kaamanan scantempo More
3Trend mikro kantor scantempo More
4Triton AP DATA administrator Tangtutempo More
5Triton AP EMAIL administrator Tangtutempo More
6Triton AP wébtempo More
7VYATTA firewall Administrasitempo More
8WAN310 optimizing perusahaan aplikasi protokoltempo More
9Arsitéktur optimasi WAN350 ngalaksanakeun perusahaantempo More
10WIRESHARK Certified jaringan analis latihantempo More
11NETFLOW lalulintas ANALYZERtempo More
12NETMOTION mobilitas 11 04tempo More
13Jaringan konfigurasi manajertempo More
14Jaringan kinerja monitortempo More
15NEXPOSE Certified administratortempo More
16Firewall 8 0 debug AND TROUBLESHOOTtempo More
17Firewall 8 0 kabutuhan poko latihantempo More
18FORTIANALYZER latihantempo More
20FORTIAUTHENTICATORtempo More
21RADWARE ALTEON tingkat 1tempo More
22RADWARE ALTEON tingkat 2tempo More
23RADWARE APPWALL latihantempo More
24Q Radar SIEM 7 2 Administrasi konfigurasitempo More
25Q Radar yayasan SIEMtempo More
26Panorama 8 0 ngatur FIREWALLS sababarahatempo More
27PCS pulsa nyambung amantempo More
28PFSENSE administrator latihantempo More
29CYBEROAM Certified jaringan Kaamanan ahlitempo More
31CYBEROAM Certified jaringan Kaamanan profésional CCNSPtempo More
32SOPHOS insinyur Certifiedtempo More
33SOPHOS UTM arsiték UTMAtempo More
34Symantec leungitna data pencegahantempo More
35Symantec titik Administrasitempo More
36ARCSIGHT ESM 6 9 maju analis latihantempo More
37ARCSIGHT operasi LOGGER Administrasitempo More
38SILVER puncak maju optimasi DEPLOYMENTS AOD latihan SPOXtempo More
39SKYBOX Infobox Kaamanan profésionaltempo More
40SOPHOS insinyur Certifiedtempo More
41SOPHOS UTM arsiték UTMAtempo More
42Symantec leungitna data pencegahantempo More
43Symantec titik Administrasitempo More
44Bulao jaket CACHEFLOW latihantempo More
45Bulao jaket Certified PACKETSHAPER administratortempo More
46Bulao jaket Certified PACKETSHAPER profésionaltempo More
47Bulao jaket Certified PROXYSG administratortempo More
48Bulao jaket Certified Kaamanan Analytics administratortempo More
49Bulao jaket Certified Kaamanan Analytics profésionaltempo More
50Bulao jaket Certified Wan akselerasi administratortempo More
51Bulao jaket Dirékturtempo More
52Bulao jaket reportertempo More
53Bulao jaket wéb aplikasi sabalikna proxytempo More
54BLUECAT latihan dasartempo More
55Kabutuhan poko BlueCat IPAMtempo More
56BLUECAT kaamanan maju konfigurasitempo More
57PPS pulsa POLISI amantempo More
58Certified jaringan firewall spesialis CNFS latihantempo More
59Certified SONICWALL Kaamanan ADMINISTRATORCSSAtempo More
60Certified SONICWALL Kaamanan PROFESSIONALCSSPtempo More
61Pariksa titik Certified Kaamanan administrator R80tempo More
62Pariksa titik Certified Kaamanan ahlitempo More
63FORTIGATE Itempo More
64FORTIGATE II sertifikasi latihantempo More
65FORTIMAILtempo More
66FORTIMANAGERtempo More
67FORTINET ngaropéa latihantempo More
68FORTIWEBtempo More
69GFI LANGUARDtempo More
70HP ARCSIGHT ESM 6 9 Kaamanan administratortempo More
71Kabutuhan poko optimasi RIVERBED WAN200tempo More
72SECURESPHERE wéb aplikasi firewall WAFtempo More
73CDIC inti DDI panengah konfigurasitempo More
74Kemp insinyur Certifiedtempo More
75DEPLOYING SILVER puncak Wan milih téknologi DSPWT latihan SPOPtempo More

jasa nilai-ditambahkeun tina Mitra

karir-bohlam

karir diideuan

ahli-instruktur

ahli instruktur

leungeun-on

Leungeun-ON kaahlian

Leyuran latihan mujarab pikeun konsumén urang pikeun mantuan aranjeunna pikeun tumuwuh maranéhanana.

Pikeun pamundut Klik dieu

Ngeunaan Téhnologi Leyuran Inovatif

Téhnologi Leyuran inovatif pos nuju global IT ngarah jeung kaahlian Profesional latihan ngembangkeun sarta parusahaan panyadia leyuran. ANAK pakaitna dina kalawan Software and pamekar Hardware pausahaan masihan latihan jeung solusi loba usaha gedé jeung leutik peuntas Globe. ANAK ieu pikaresep ngajual keur ahérat urang kawas HP, EMC jeung loba deui pikeun nyadiakeun Pelatihan Kamar tur nyusun infrastruktur keur latihan perlu di wewengkon APAC / APJ. ANAK ieu ogé dipikawanoh pikeun nganut Inovasi di pangiriman latihan jeung salawasna diropéa kalawan eusi relevan pikeun pangiriman ku instruktur alus teuing. ANAK geus dipikawanoh janten paling fleksibel dina kustomisasi tina eusi pelatihan jeung siap nganteurkeun latihan iraha wae zone waktos.

Candak Karir anjeun mun Level salajengna

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!