microsoft_learning_logo2-300x121 Jandela Server 2016

Microsoft Windows Server 2016
sertipikasi

Microsoft Windows Server 2016 Pedaran

Windows Server 2016 mangrupakeun sistem operasi awan-siap nu ngarojong workloads ayeuna bari ngawanohkeun téknologi anyar nu nyieun gampang transisi ka awan komputasi di Pace anjeun sorangan. Ieu delivers lapisan anyar kuat kaamanan babarengan jeung inovasi Azure-diideuan pikeun aplikasi na infrastruktur anu penting pikeun anjeun bisnis.

tujuan

  • Ngartos pilihan béda pikeun neundeun kayaning disk dasar tur dinamis, format tabel partisi, maya teuas disk, sistem file, hardware drive, sarta diajar epektip ngatur disk neundeun jeung jilid.
  • Nerapkeun jeung ngatur solusi gudang perusahaan, sarta nangtukeun solusi gudang paling apt pikeun skenario dibikeun.
  • Larapkeun jeung mertahankeun Deduplication Data tur spasi Panyimpenan.
  • Ngonpigurasikeun tur masang Microsoft hyper-V.
  • Install jeung ngatur peti dina Windows jeung hyper-V.
  • Ngartos tur nerapkeun recovery musibah sarta kasadiaan tinggi di Windows Server 2016.
  • Rencana, nerapkeun, sarta ngatur failover clustering.
  • Nerapkeun failover clustering pikeun mesin virtual hyper-V.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!