Candak Karir anjeun Pikeun Level salajengna

Tés software Cimanuk

Tés Software industri Industri Ahli palatih
Tés Software kelas Pelatihan Interative Classroom
Tés professional Software 14000 + Profesional Certified
Tés Software global Penjaminan% sertifikasi Global CertificationWith 100

Menta A Telepon Balik?

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

Tés software

 

nguji software mangrupakeun prosés executing program atawa aplikasi jeung hajat of nyungsi software bugs.Test téhnik ngawengku prosés executing program atawa aplikasi jeung hajat of nyungsi bug software (kasalahan atawa defects sejenna), sarta verifying yén software nu produk anu pas dipaké.

diajarTés software Kursusdi Gurgaon. enroll pikeunSoftware latihan Tés dina Gurgaondiparusahaan latihan luhur"Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeunSoftware sertifikasi Tés. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Leupaskeun pamundut?

Naha ANAK?

waktos Tés Softwarediajar kapan

Paké Website ANAK keur ngalengkepan Tangtu anjeun kapan anjeun resep

Tés pertumbuhan SoftwareMaju Karir anjeun

Ngamekarkeun kaahlian dunungan keur pilari. Aksés leuwih kursus 1500 haratis.

Tés Software pangajaran

Cimanuk-Quality tinggi

Nyokot kaahlian nu merlukeun candak, prosés, jeung nganalisis data pikeun dunya data-disetir dinten ieu.

Diajar ku cara sorangan, di Pace sorangan

yayasan Tés Software

Pelatihan kelas
Hirup, latihan instruktur-ngarah dina kelas interaktif dilakukeun sabudeureun dunya di lingkungan nyaman jeung profésional

Tés wangunan Software

Pelatihan Onsite
latihan swasta pikeun sakabéh tim anjeun atanapi jabatan, dikirimkeun dina lokasi anjeun, dina hiji puseur pelatihan atanapi online

Tés Software ahli-instruktur

Pelatihan maya
Hirup, latihan instruktur-dipingpin dipigawé ngaliwatan internet, featuring sami leungeun-on Labs sakumaha latihan kelas tradisional urang

diajar Tés software Kursus di Gurgaon. enroll pikeunSoftware latihan Tés dina Gurgaon in parusahaan latihan luhur "Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeun Software sertifikasi Tés. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

daptar Tés software Kursus-kursus sertifikasi

SL.NO.NAME tangtuenroll AYEUNA
1UFT v11.5 - Tés Fungsional hasil ngahijikeun Tatartempo More
2Muka runner v11.5tempo More
3HP Aplikasi Lifecycle Manajemén (ALM)tempo More
4HP Data papayungtempo More
5Tés HP Software Automationtempo More
6HP Tipping Pointtempo More
7HP motongtempo More
8VuGen v11.5tempo More
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!