Candak Karir anjeun Pikeun Level salajengna

Tés software Cimanuk

industri Industri Ahli palatih
kelas Pelatihan Interative Classroom
professional 14000 + Profesional Certified
sadunya Penjaminan% sertifikasi Global CertificationWith 100

Tés software

Software testing is a process of executing a program or application with the intent of finding the software bugs.Test techniques include the process of executing a program or application with the intent of finding software bugs (errors or other defects), and verifying that the software product is fit for use.

diajar Tés software Kursus di Gurgaon. enroll pikeun Software Testing training in Gurgaon in parusahaan latihan luhur "Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeun Software sertifikasi Tés. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Leupaskeun pamundut?

Naha ANAK?

waktudiajar kapan

Paké Website ANAK keur ngalengkepan Tangtu anjeun kapan anjeun resep

tumuwuhnaMaju Karir anjeun

Ngamekarkeun kaahlian dunungan keur pilari. Aksés leuwih kursus 1500 haratis.

pendidikan

Cimanuk-Quality tinggi

Nyokot kaahlian nu merlukeun candak, prosés, jeung nganalisis data pikeun dunya data-disetir dinten ieu.

Diajar ku cara sorangan, di Pace sorangan

pandemen

Pelatihan kelas
Hirup, latihan instruktur-ngarah dina kelas interaktif dilakukeun sabudeureun dunya di lingkungan nyaman jeung profésional

wangunan

Pelatihan Onsite
latihan swasta pikeun sakabéh tim anjeun atanapi jabatan, dikirimkeun dina lokasi anjeun, dina hiji puseur pelatihan atanapi online

ahli-instruktur

Pelatihan maya
Hirup, latihan instruktur-dipingpin dipigawé ngaliwatan internet, featuring sami leungeun-on Labs sakumaha latihan kelas tradisional urang

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!