Blog

30 Jan 2017

Poé Data Privasi: Naha mun Paduli na naon mun Naha

/
dipasang Ku

Dina titik nalika Amerika Kongrés dirangkul S. res. 337, hiji tekad nonbinding komunikasi rojongan pikeun ngerjakeun of a "Data Nasional Poé Privasi" éta kasampak dina Januari 28, aya teu hiji deal agung waktu pikeun meunangkeun kecap kaluar, sanajan kanyataan yén kasempetan nu kungsi di sabudeureun pikeun saeutik bari.

Sanajan kitu, nu geus tanggal on mana kuring munggaran ngagaduhan janten distinctly mindful Poé Data Privasi, sarta dina taun saprak bagian bil urang, abdi geus jawara panyalindungan Data individu jeung sajaba kaamanan Data jam gawé.

Putusan Januari 28 no fluke. Dina éta tanggal dina 1981, Déwan Éropa ngayakeun konvénsi keur Protection of Individu kalayan hal pikeun otomatis Processing of Data Pribadi. Untungna, aranjeunna disingkat nami saeutik pikeun kasempetan jeung ditandaan Konvénsi 108, utama lawfully restricting universal nawar Ngatur kaamanan sarta jaminan Data.

Data Privasi Poé dimimitian di AS naon deui, Kanada on January 2008 salaku hiji augmentation tina festivity Data Protection Poé di Éropa. Kasempetan global kamajuan eling tina kaamanan sarta jaminan Data lila pangalusna. Ditanggap di AS, Kanada tur 27 bangsa Éropa, aktivitas instructive Data Privasi Poé urang nyaeta konsentrasi dina bringing isu ka lampu diantara klien tur organisasi tina significance tina securing panangtayungan Data maranéhanana dina web. Ieu tétéla jadi nyata beuki penting salaku jalma keur komunikasi baé geus dimekarkeun dina prominence sapanjang taun sakumaha kudu ngarecah kaamanan.

Data Privasi urang Poé dipikaresep bakal ngajarkeun sareng terlibat organisasi, shoppers jeung kulawarga jeung learning jeung amalan pangalusna keur hadé tameng diri tina programer, inféksi jeung malware anu tiasa nempatkeun data maranéhanana salaku bahya. Data Privasi Poé unites jalma inovasi ogé otoritas pamaréntah, instruktur, maranéhanana kaasup kalayan amal jeung panaratas crosswise leuwih bagian industri.

Sangkan naon anu anjeun bisa ngalakukeun ngeunaan kaamanan Data? Dina kasempetan kaluar yén kaamanan tina urusan Data tur panangtayungan anjeun ka anjeun, Data jeung Kaayaan Pamakéan Poé mangrupa waktu rongkah dimimitian éféktif mastikeun data Anjeun. Udagan, Sony jeung Yahoo sagala nyandak dina cara paling hese mungkin. Ieu kana kaunggulan greatest unggal bisnis prakna hébat Data stewardship atawa maranéhna gé jadi carita kalungguhan di handap dina CNN atawa fitur pisan di handap di The New York Times. lingkungan paduli naha éta bank, spesialis, toko obat atawa malah dianggo, pangjurung aranjeunna pikeun ngamankeun Data Anjeun adequately. Lieur pernah nampa Data anjeun ensured. Jadi sorangan ngajengkeun kaamanan Data Anjeun.

Nasional Alliance Cyber ​​Kaamanan arranges kamajuan Data Privasi latihan Day. Di dieu nyangkokkeun sabagian hal aranjeunna pangjurung kami ulah maju Poé Data Privasi:

Mingle eta. Pikeun mastikeun Data sorangan, anjeun teu kudu sieun jejaring sosial dumasar-wéb. Tweet tips panyalindungan. Posting seratan dina rekening Facebook jeung LinkedIn Anjeun. Anjeun tiasa ngagunakeun resmi Data Privasi Poé hashtag #PrivacyAware sarta nyandak sanggeus @DataPrivacyDay pikeun tetep a la mode dina bagian gede tina tips Poé Data Privasi panganyarna pikeun impart kana asosiasi anjeun sarta devotees.

Nyieun resmi. Anjeun tiasa nyarankeun pakaitna Anjeun demonstrate rojongan miboga Data Poé Privasi kucara kana hiji Data Privasi resmi Poé Jawara. Sataun katukang, leuwih ti 450 asosiasi enlisted sakumaha Data Privasi Poé Champions. Ieu brisk tur basajan kana gabung.

Nyieun individu. perlindungan Data dimimitian di imah, jadi mastikeun babaturan anjeun sarta kulawarga nyaho bahaya ka data sorangan, utamana budak na urang ngora anu meureun bisa overshare via saluran média jejaring basis web. Ngamankeun data anjeun dina kasempetan kaluar nu boga rékaman silih on PC Anjeun, tablet atawa TV shrewd nu pakait sareng toko média interaktif kawas Netflix, Hulu, Amazon Perdana na iTunes.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!