Blog

21 Apr 2017

Definining Dashboard Oracle

Naon Oracle Dashboard?

Oracle dasbor mangrupakeun bisnis kecerdasan dasbor, Sarta motivasi tukangeun hiji dasbor bisnis kecerdasan anu keur némbongkeun hiji asosiasi urang spidol palaksanaan konci (KPIs) sarta status hadir miboga ukuran. Ordinarily, dashboards ngumpulkeun sarta orchestrate angka, ukuran, sarta scorecards palaksanaan on hiji layar.

Naon dasbor a ngandung:

A dasbor boga sahanteuna hiji kaca, sarta kaca bisa némbongkeun nanaon anjeun bisa muka atawa aksés kalawan program web Anjeun. Kaca bisa némbongkeun:

The aftereffects tina pamariksaan béda

Konsékuansi tina hiji panalungtikan dieu allude ka ngahasilkeun dikirim ku Oracle bisnis kecerdasan server anu ngaluyukeun kana kriteria ujian. ngahasilkeun nu bisa jadi mucunghul di perspéktif robah, contona, grafik, gage, sarta méja. Klién lajeng bisa ngarecah sarta kasampak di hasil, cadang sakumaha PDF, nyitak sakumaha HTML atawa PDF, atawa ongkos jeung hasil mun spreadsheet a.

  • gambar
  • Cautions ti operator
  • Pakait jeung situs
  • sambungan aktivitas sarta ménu sambungan
  • Perspéktif ngeunaan amplop jero inventory bubuka Oracle Karakter BI
  • eusi
  • Pakait jeung laporan
  • laporan Distributer pikeun Oracle Karakter BI
  • Dipasang laporan eusi misalna atanapi Kaca situs
  • Perspéktif ngeunaan amplop dina indéks bubuka

Meunang eusi on dashboards Oracle

Lamun anjeun muka dasbor, zat dina nembongkeun on salah sahiji atawa kaca. Anjeun tiasa ngabedakeun Kaca dasbor ku tab leuwih luhur sababaraha nyangkokkeun sabagian dasbor. Dina katuhu luhur dasbor, Anjeun bakal ningali hiji bar alat nu empowers Anjeun pikeun:

  • Ngarobah dasbor masihan anjeun boga kauntungan sarta authorizations nu diperlukeun
  • Témbongkeun beragam pilihan pikeun gawé bareng kaca dasbor; hiji ilustrasi keur pilihan pikeun nyitak kaca hadir.

Saha nu di muatan nyieun sarta ngarobah dasbor?

Sangkan dasbor a, hiji kudu boga Atur benefit Dashboard, sarta nguruskeun overseer kalayan manfaat jeung.

Ngan jalma jeung kauntungan ditangtoskeun jeung consents ka dasbor, sarta barang nu bisa ditambahkeun kana eta, bisa ngalakonan dasbor ngarobah. Naon deui, dasbor ngarobah anu dipigawé ngaliwatan kaca dasbor.

Pangwangun dasbor

A produsén dasbor idin anjeun kaasup kaca dasbor sarta ngarobah kaca maranéhanana. Anjeun ogé bisa ngadalikeun format kaca sarta tambahkeun artikel kana dasbor.

Kaca boga wewengkon jeung bagian anu tahan zat dasbor urang. Unggal dasbor boga kaca kirang ti salah kosongna.

Tab leuwih pitulung luhur dasbor urang pikeun mikawanoh kaca dasbor. Rupa-rupa Kaca ngabantu ngatur eusi. Contona, anjeun bisa jadi kudu hiji kaca keur putting jauh hasil tina unggal dintenna pamariksaan anjeun, kaca séjén kalawan koneksi ka loka panyadia anjeun 'na kaca séjén yén associates kalawan intranet perusahaan Anjeun.

Objék nu bisa ditambahkeun kana kaca dasbor

objék dasbor - Di handap ieu mangrupakeun hal anu gawé ekslusif dina dasbor. Kasus artikel dasbor ngasupkeun kagiatan ngagabung, bagéan nu nyekel eusi, jeung zat dipelak némbongkeun dina ujung jero dasbor.

Daptar objék - Dupi barang nu atanapi klien sejen geus luput mun inventory bubuka bisnis kecerdasan Oracle pikeun nu tos consents nu diperlukeun. Ilustrasi nyarankeun, pamariksaan jeung éta ngan awal.

Naon ngatur katingal tina Oracle Dashboard?

Ayana dasbor, contona, ukuran eusi na yayasan shading ieu dikawasa ku:

kulit - Aranjeunna ngadalikeun acara tina Oracle dashboards, contona, logos perusahaan, Pokna yayasan, sarta gaya cadar. Di titik nalika klien asup kana, kulit tiasa dina pamisah kadua doled kaluar ka aranjeunna. Kuncén bisa nyieun kulit anyar atawa ngarobah leuwih standar.

gaya - Muhun, gaya do ngadalikeun pormat hasil keur acara. pormat sapertos ngalibatkeun ngiuhan di sambungan na tulisan, ukuran sarta tékstual gaya eusi, sipat sarta nuansa grafik, pinggiran dina tabel, sarta éta ngan awal.

Gaya datangna dina panitia nu ngandung tina cadar cascading Style (rékaman ngandung hiji extension .css), format grafik na gambar. Kuncén bisa nyieun cadar gaya anyar jeung ngaropéa batur.

Klién tiasa supersede komponén nu tangtu dina gaya cadar kaasup ukuran eusi na fringes tabel nalika pormat asalna ngeunaan. Éta bisa ngagunakeun tab hasil keur ngalengkepan ieu.

Kosmetik pormat - pormat kosmetik teh hal anu pangaruh teh acara visual ngeunaan dashboards jeung hasil. Anjeun tiasa nerapkeun ka bagéan, bagéan na results.Adding ngalaporkeun ka kaca dasbor

Bari ngamangpaatkeun Oracle dashboards, Anjeun bisa nambah sahanteuna hiji laporan ka kaca dasbor. Ngajadikeun eta notwithstanding matak nu bisa impart laporan anjeun ka klien alternatif sarta ngagunakeun operator rencana kaca dasbor.

A spesialis bakal ngirim sakabeh dasbor ka klien, sarta yén incorporates unggal salah sahiji kaca informasi referenced ku laporan.

Lamun anjeun nuju ngarancang ahli pikeun kaca dasbor ngandung laporan distributer bisnis kecerdasan, inget kriteria dibéré bareng:

  • susunan Karakter BI pamedal laporan urang kudu janten dina format PDF
  • spesialis nu halah jadi nyetél nepikeun format PDF

Bari nambahkeun jawaban ka kaca dasbor, Anjeun tiasa ngalakukeun salaku sambungan atawa zat dipelak. Dipasang nunjukkeun laporan ieu nunjukkeun straightforwardly dina dina kaca ngeunaan dasbor.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!