Blog

22 Dec 2016

Pangadilan Tinggi Cirebon: pangurus WhatsApp Grup teu jawab zat

Dicokot sanggeus kalawan isu dicirikeun ku WhatsaApp, panginten Pangadilan Tinggi Cirebon tina kaputusan nu expresses yén overseers of WhatsApp jeung jalma séjén pikeun administrations jalma komunikasi teu bisa dianggap jawab fitnah, dina kasempetan kaluar yén individu dina pos gathering revolting atawa seratan sopan.

Pangadilan Tinggi Cirebon: pangurus WhatsApp Grup teu jawab zat

Pangadilan Tinggi Cirebon indit payun nangtang yen, "Ieu teu sakumaha najan tanpa dukungan ti manajer urang unggal tina announcements teu bisa panganyarna dipasang ku salah sahiji individu ti ngumpul dina panggung bae."

Kasus nu aya kaitannana ka Whats App Grup admis ieu documented ku Ashish Bahlla, anu patali jeung hiji sungut tanah ngalawan. Anjeunna documented argumen ngalawan Vishal Dubey anu écés ieu eksekutif tina omongan ngumpulkeun. Ieu lumangsung dina lampu tina kanyataan yen, purchasers béda ti hiji venture pamondokan husus disusun dina Haryana indit payun posting seratan dina ngumpul sawala, sabab teu meunang kapamilikan on waktos na indit payun meunang nunggak. Aya loba pesen nya éta dipandu langsung nuju Ashish Bhalla, anu lajeng dipindahkeun ka pangadilan blaming nu individu ngumpul pikeun censuring gambar sarta slandering anjeunna, notwithstanding nalika anjeunna henteu leuwih digambar kaluar bagian tina venture pamondokan.

Naha pangurus WhatsApp Grup henteu jawab eusi?

The jas documented ku Ashish Bahlla dipénta diréktif langgeng ngalawan unggal salah sahiji individu dina ngumpul sawala ti ngeposkeun ngalawan anjeunna saterusna disusun harms finansial.

Equity Rajiv Sahai Endlaw, jok single-hakim, dugi ka kasus maligning nu dianggap overseer jawab na indit payun ka kaayaan, "Abdi teu bisa ngarti kalawan rujukan ka sabaraha manajer gathering a bisa dilaksanakeun poko pikeun kritik, paduli ka kamungkinan nu mana wae, ku announcements dijieun ku hiji individu ti arisan teh. Nyieun hiji manajer di hiji subyek tahap online pikeun fitnah bakal nyarupaan nyieun produser nu newsprint on nu articulations fitnah nu disebarkeun di resiko pikeun kritik ".

Anjeunna Sajaba indit payun pikeun nunjukkeun yén hiji manajer di hiji neng gathering online ngan tiasa ajak offshoots mun balik tanpa ngeposkeun zat anu karasa. Sahai Endlaw indit payun nangtang yen, "Lamun hiji tahap online digawe, maker dina tujuanana bisa nyangka salah sahiji individu tujuanana ngarasakeun kritik, sarta guaran fitnah dijieun ku individu wae ti gathering nu teu tiasa ngadamel subjek lulugu" .

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!