Blog

7 Apr 2017

7 Hambalan nyebarkeun kaahlian IT frameworks

anyar kaahlian #IT diwajibkeun pikeun kaayaan nyoko ngembang inovasi, contona, program administrasi sumberdaya, administrasi, administrasi tingkat benefit, jeung saterusna. pertanyaan anu, "Dupi anjeun kuringwawakil T adequately disiapkeun na sahingga terampil mun viably bolster nyoko, palaksanaan, konsumsi, jeung administrasi rising inovasi? "

Ngirim hiji struktur kaahlian IT teu a Peta akal-boggling dina spite tina kanyataan yén waktu nu diperlukeun tanggung jawab, nyusun jeung aset. Dina panungtungan, bakal nyumbang kana balik umum dina investasi (ROI) pikeun bisnis. Anjeun tiasa mikir ngeunaan ieu salaku mahluk sarupa waragad patali jeung ngajaga nepi inovasi leungit. inovasi leungit ahirna brings ngeunaan dimekarkeun total biaya diilikan (TCO), kagunaan operasional kamungkinan luhur (OPEX) sarta penurunan net diri hadir (NPV).

Saterusna mun pamikiran ngeunaan involvement abdi kalawan gawé bareng organisasi IT pikeun ngirim frameworks kaahlian IT, abdi dilebetkeun prosedur kana tujuh strides konci atanapi berpotensi tahap. Hal imperatif kana ngelingan ieu mangrupa prosedur iterative, nu ngakibatkeun peta teu mungkas dina hambalan katujuh. robah sinambung jero hiji organisasi anu inescapable. Dina ragam ieu organisasi kedah loba waktu nu rethink kumaha set skill IT na tetep disaluyukeun jeung arah vital bisnis. Unggal tujuh hambalan anu dikaitkeun di jéntré langkung noteworthy handapeun.

Prosés tujuh-Lengkah

Lengkah 1: Nangtukeun arah vital organisasi.

Paling importantly, mutuskeun arah konci organisasi téh Tenet puseur transformasi bisnis. Naon carana kaayaan mangsa nu bakal datang tina bisnis nyarupaan? Naon kaahlian IT diwajibkeun pikeun mantuan bisnis ngalengkepan kaayaan mangsa nu bakal datang na? Naon mitra bisnis Antisipasi ti organisasi IT? Ieu umum di organisasi pikeun sudut pandang jeung ekspektasi tina unit husus bisa misaligned jeung pamadegan organisasi IT. Hambalan awal nyaeta ngeunaan picking up clearness ngeunaan arah konci bisnis.

Lengkah 2: Paham signifikansi ngabogaan kaahlian nu bener.

Signifikansi ngabogaan kaahlian nu bener ieu dicaritakeun ngaliwatan nyetir nu ROI bisnis, ngarojong mitra na empowering organisasi IT pikeun bolster arah vital bisnis. Ngabogaan kaahlian nu bener dina waktu idéal susunan organisasi IT dina tempat akur, actualize sarta tetep nepi Kamampuh inovatif pikeun transformasi bisnis. Ngabogaan kaahlian nu bener nyaeta ngeunaan hal séjénna ti aptitude IT. Ngirim IT kaahlian frameworks merlukeun IT professional boga interaksi langkung incessant kalayan unit istimewa, ngarti tujuan bisnis jeung téhnik sarta nyaho basa klien maranéhanana jeung ekspektasi. kaahlian hipu, contona, komunikasi, badami, administrasi pasangan, manjangkeun administrasi, sarta administrasi hubungan customer, aya pungkal up noticeably progressively penting.

Lengkah 3: Jieun kumawula ka characterize kaahlian naon diperlukeun.

bari ngirim frameworks kaahlian IT, Anu kumawula ka ngalakukeun sakumaha sapertos kedah aya leuwih sagala tingkatan organisasi ti sponsor resmi na juara ngeunaan cukang lantaranana ka masarakat sadayana inklusif individu identitas bakal urang diperlukeun dina aksi. Hal penting pikeun ngelingan nya eta ngirim hiji Struktur kaahlian IT mangrupa gerakan pamutahiran organisasi sarta profésional teu hiji aksi administrasi palaksanaan. Dina kasempetan kaluar yén urang diperlukeun dina proses ngarasa dirusak ku exertion, tuluy aranjeunna langkung averse bisa fokus kana guaranteeing karaharjaan na. Straightforwardness ngeunaan naon keur dipigawé nyaéta salah sahiji variabel prestasi konci pikeun conveying frameworks kaahlian IT. Organisasi rutin flop di push maranéhna pikeun nepikeun frameworks kaahlian IT saprak maranéhna nyobian exertion salaku hiji aksi ekstrakurikuler sabalikna koordinasi kana unggal latihan dinten maranéhanana. A variabel prestasi konci kasebut ngabudalkeun urang laju husus tina waktos umum maranéhna komitmen ka ngirim hiji sistem IT.

Lengkah 4: Nangtukeun kaahlian nu diperlukeun.

progression ieu merlukeun nyokot gander hiji di bagian pagawean diperlukeun jero organisasi crosswise leuwih wewengkon fungsi béda. Recognizing kaahlian penting idin organisasi ka assess kaayaan hadir sarta nyetél kaayaan kahareup na. Urang sakabéhna nyaho bagian penjajahan has boga loba kaahlian required sanajan kanyataan yén di progression kieu éta kritis kana konsentrasi dina tilu opat kaahlian puseur penting. progression Ieu concentrates on bagian penjajahan, anu teu rada sarua sét tanggung jawab. Organisasi rutin mungkas nepi nyangkut dina kaayaan musibah nalika aranjeunna konsentrasi dina bagian pagawean aya jeung undertakings jalma jero bagian penjajahan ieu nedunan. Distinguishing bagian karya kaayaan mangsa nu bakal datang jeung kaahlian halah jadi decoupled tina populasi umum geuwat di bagian pagawean ieu. bagian pagawean bisa dicirikeun méré hiji jalan unmistakable tur dinamis for jeung urang mun mindahkeun dimimitian ku satingkat lajeng onto nu salajengna, atawa malah sapanjang sisi, crosswise leuwih Bulan hanca.

Lengkah 5: assess préparasi kaahlian.

Sakali sésa karya kaayaan kahareup geus dicirikeun, nu stride handap nyaéta pikeun survey kasadiaan kaahlian tina jumlah considerable sahiji jalma di organisasi. Terus di pikiran: ieu téh gerak kamajuan profésional, teu hiji aksi administrasi palaksanaan. Ieu empowers jalma keur ngabedakeun kaahlian crevices maranéhanana sarta susunan fase pikeun bukaan pamutahiran profésional. A pangajen kaahlian compelling halah ngasupkeun recognizing liang kaahlian di tingkat individu, di jero zona hanca umum sarta di panungtungan sadaya ngaliwatan organisasi IT sakabeh.

Lengkah 6: crevices skill Sasak.

Ayeuna urang bisa nyetél pamutahiran na Nyiapkeun rencana nu disaluyukeun jeung kaahlian konci nu diperlukeun. Gaduhan perceivability kana kaahlian crevices nu aya empowers organisasi pikeun inohong pangalusna dimana pamutahiran sarta latihan Nyiapkeun halah jadi kalibet rék dilegakeun economies skala keur kamajuan sarta Nyiapkeun rencana belanja. Dina kaayan kaahlian anu promptly diperlukeun, ieu ngabantos organisasi milih naon kaahlian anyar kudu miboga ngaliwatan procuring atawa kaserang ka jalma anu boga pamadegan kaahlian.

Lengkah 7: Ngajaga kaahlian penting.

Ieu mimiti prosedur iterative pikeun ngawatesan liang kaahlian. Salaku jalma ménta kaahlian anyar liwat kamajuan sarta Nyiapkeun latihan, aranjeunna bisa reassess sorangan. Salaku transformasi bisnis tétéla janten progressively vital pikeun organisasi, téhnik maranéhanana baris ngamekarkeun dina kawas manner na oblige parobahan reshape struktur maranéhanana, bentuk, struktur organisasi, jeung saterusna. Akibatna, ieu merlukeun push terus ka assess kasadiaan konci kaahlian organisasi éta. Nalika hiji organisasi geus kahontal progression ieu conveying hiji sistem kaahlian IT, paling investasi ngabogaan sakumaha tina kiwari geus dijieun.

organisasi IT kedah ngajamin maranéhna boga kaahlian anu bener wanoh sampurna bolster arah konci bisnis. Conveying hiji sistem kaahlian IT méré kasempetan pikeun organisasi IT mutuskeun tingkat maranéhanana kasadiaan ku distinguishing mana crevices skill aya na numuwuhkeun struktur pikeun Manjang liang ieu. Kawas inovasi, ngajaga nepi sistem kaahlian IT baris neruskeun nawarkeun sababaraha incentive pikeun bisnis bari teu tetep nepi dinya baris sakali deui nyumbang kana hiji kaahlian crevice ngembangna.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!