Blog

devops
17 Dec 2017

DevOps Pelatihan sertifikasi

/
dipasang Ku

DevOps Pelatihan sertifikasi

DevOps Pelatihan sertifikasi mantuan Anjeun Ace rekonsiliasi Kontinyu sarta nguji, conveyance Kontinyu sarta susunan, mariksa Kontinyu ngamangpaatkeun alat eta, contona, sewang, Jenkins, Wayang, Chef, Docker, Ansible, SaltStack na Nagios mun robotize rupa strides di SDLC.

Ngeunaan DevOps Pelatihan sertifikasi

DevOps nyaéta gawé dina consolidating duanana Development sarta Sistem Operasi. Tangtu ieu dimaksudkeun sangkan nu profésional ti DevOps ku mere Anjeun leungeun-on Nyiapkeun on instrumen anu dimekarkeun jadi ciri tina DevOps lifecycle.

Rincian tangtu

DevOps ANAK web dumasar Nyiapkeun dimaksudkeun pikeun mantuan Anjeun munggahan kana DevOps profésional. Ditengah Tangtu ieu, pendidik master kami DevOps baris mantuan anjeun:

  1. Ngarti kana gagasan jeung kaperluan of DevOps
  2. Ngarti sarat pikeun DevOps jeung isu asli sapopoé eta settle
  3. Diajar ngadegna sarta setelan tina kerangka server normal kawas Apache, & Nginx pikeun perusahaan teh.
  4. Diajar DevOps apparatuses kaprah kawas Jenkins, Wayang, Chef, Ansible, SaltStack, Nagios na sewang
  5. Ngaéksekusi mechanized kerangka redesign, establishments na arrangements
  6. Diajar Virtualization Konsép
  7. susunan setelan na bundling, kombinasi konsisten ngamangpaatkeun sewang
  8. Calibrate Performance tur nyetel-up Kaamanan fundamental pikeun infrasturktur
  9. Ngawasan operasi server ngamangpaatkeun Code anu famously disebut infrasturktur sakumaha Code a
  10. Ngarti sarat pikeun jeung gagasan ngeunaan pangimeutan sarta logging.

Barengan téma disebutkeun saméméhna, pikeun mantuan Anjeun Ace alat DevOps paling ogé dipikawanoh, anjeun ogé bakal meunang 4 kursus timer junun tambahan kaasup presentasi, rekaman kelas, assignments, jawaban pikeun alat nu dibéré bareng:

  1. Docker - Nyertakeun Perkenalan, sorts Virtualization, kalan antarana Xen & KVM, Awan Virtualization.
  2. Ansible - Nyertakeun Perkenalan, Setup tur Konfigurasi, Playbooks Ansible, 37 Ansible modul, Kalungguhan Béda jeung pamakéan Line Komando.
  3. sirah - Nyertakeun Perkenalan, Gedong nu Cook Book, titik Objék jeung Search, Data-karung, lingkungan Chef, Kalungguhan, Deploying titik di Produksi jeung ngamangpaatkeun Open Source Chef Server.
  4. wayang - Nyertakeun Wayang infrasturktur tur ngajalankeun-siklus, anu Basa Wayang, Lingkungan characterizing titik sarta modul, Provisioning hiji Web Server jeung Executing modul Ngalawan A Wayang Master wungkul.

Anu halah balik pikeun Tangtu ieu?

spesialis DevOps aya diantara para ahli IT paling generously katembong kiwari, sarta kapentingan pasar maranehna geus ngembang gancang. Kalawan naékna bagian penjajahan anyar sabudeureun DevOps logika, sasaha néangan pikeun meunangkeun kana ieu patempatan anyar, bisa nyandak up ieu DevOps tangtu. Sababaraha bagian ieu:

  1. DevOps arsiték
  2. Computerization Insinyur
  3. programming tester
  4. kaamanan Insinyur
  5. Spesialis koordinasi
  6. ngurangan Manajer

Pra-sarat

Aya henteu syarat tinangtu keur mungkas nepi distinctly a DevOps praktisi. Sasaha kalawan involvement fundaméntal dina IT atawa informasi penting ngeunaanLinux jeung jejaring bisa ngaktipkeun kana DevOps praktisi.

manjangkeun Gawé

  1. Boga ramatloka kaca spurious ngamangpaatkeun Apache Web Server.
  2. Nyusun Aksara cangkang nu ngalaporkeun:
    • Rupa-rupa setups kerangka dicirikeun ku klien tur OS.
    • Data dicirikeun ku beban dina server.
    • Top 5 ngabentuk kalawan jumlah greatest senar.
    • Nyortir nu administrations ku memori
  3. Ngenalkeun Nagios dina hub VM pikeun observasi parameter béda ti VM.

DevOps Pelatihan sertifikasi - Kurikulum Kursus

1. Bubuka keur DevOps sarta kaperluan na

tujuan -Dina modul ieu, anjeun bakal nyadar naon DevOps sarta éta kaperluan, DevOps bagian, isu sapopoé sarta waleran maranéhanana. Anjeun ogé bakal manggihan ngeunaan format yayasan béda jeung ngarti Scalability sarta kasadiaan.

subjék - DevOps, DevOps Kalungguhan, DevOps kaperluan, DevOps Masalah na Leyuran, Nyieun hiji DevOps Transisi, Ngidentipikasi halangan sosial sarta ngéléhkeun éta, Gedong Akuntabilitas jeung Amanah, Ngarti kana format infrasturktur jeung tantangan na, Paham Scalability sarta kasadiaan, Konsép jejaring ti hiji titik bagean tina tempoan.

Labs - Subnetting.

2. Ngarti server infrasturktur umum

tujuan - Dina modul ieu, anjeun bakal manggihan ngeunaan server infrasturktur béda, Konfigurasi sarta Optimasi maranéhanana.

modul - Gawe di DNS Server di Internet Skala, Instalasi DNS, DNS Konfigurasi, DNS Tuning na Geolocation. Ngarti server Web kawas Apache, Ngnix na disparities maranéhanana, Konpigurasikeun Apache & Nginx keur perusahaan, beban balancing ngaliwatan HA proxy sarta setelan NFS pikeun presentasi kapasitas.

Labs - Instalasi DNS na Konfigurasi, DNS Master / Budak Konfigurasi, HTTPD Web Server setelan, HA proxy Setup - duana HTTP na dumasar TCP beban nyaluyukeun jeung Instalasi Ngnix na Konfigurasi.

3. Actualize otomatis pamasangan na Deployments

Diajar Tujuanna - Dina modul ieu, anjeun bakal manggihan ngeunaan Instalasi otomatis tina server, Pamaduan Kontinyu, Konfigurasi Deployments jeung bungkusan.

modul - Pamasangan server Linux Ubuntu ngamangpaatkeun PXE boot atanapi tajongan dimimitian strategi, Yum arsip setelan na upgrades kerangka otomatis. Susunan SVN na sewang.

Labs - Métode Instalasi Linux Ubuntu - Setup PXE (Preboot palaksanaan Lingkungan) jeung Linux Ubuntu Repository Setup.

4. Ngarti sudut tuning Performance na Kaamanan penting pisan pikeun infrasturktur

tujuan - Dina modul ieu, anjeun bakal manggihan ngeunaan patempatan Performance tina infrasturktur ti hiji titik perusahaan of view jeung Palaksanaan Kaamanan sangkan lingkungan langkung aman.

modul - Operasi gagasan System tuning sarta éta kapaur, Tipe piringan Schedulers, Performance na Paké Kasus, Network parameter tuning jeung Pangaruh maranéhanana, Paham anu Kaamanan di OS na Network tingkat, Konpigurasikeun Linux Ubuntu firewall na perspéktif kaamanan séjén pikeun situasi aman.

Labs - upgrades otomatis System, SVN na sewang Konfigurasi sarta IP Tables.

5. Ngadegna na Konfigurasi of Jenkins na Wayang

tujuan -Dina modul ieu, anjeun bakal manggihan ngeunaan Instalasi na Konfigurasi of Jenkins na Wayang.

modul - Pamasangan Jenkins, auténtikasi kalawan LDAP, UNIX jeung saterusna, Pamaduan kalawan SVN, palaksanaan urutan Jauh, instalasi Wayang sarta Konfigurasi, Wayang nempokeun jeung ilustrasi, Wayang kalawan SVN.

Labs - Jenkins ngadegna sarta setelan, Jenkins na SVN gabung, Jenkins Jauh palaksanaan, Bangun Karya ku ngirim surelek, ngadegna Wayang sarta Konfigurasi, Wayang manifest kreasi ilustrasi pamaké, ngadegna Tomcat, ngadegna Apache Server jeung parobahan parameter MySQL.

6. Bubuka keur automation kalawan Ansible na SaltStack

tujuan - Dina modul ieu, anjeun bakal manggihan ngeunaan kacangan sarta bolts of Ansible, Ansible Playbooks, Ansible inventory / inventory Cim, Pola Ansible.

modul - Infrastruktur sakumaha Instalasi Code, Ansible, struktur Ansible Komunikasi, Ansible Playbooks, Ansible inventory / inventory Cim, Pola Ansible, Aksara Sampel, SALTStack Amérika, SLS sarta Top dokumén, ngaranspasi, Renderers, Templating modul, orchestration.

Labs - Instalasi Ansible, Ansible Playbooks, Instalasi Salt, ngajalankeun Salt.

7. Mechanization kalawan Chef

tujuan - Dina modul ieu, anjeun bakal manggihan ngeunaan Dasar tina Chef, Chef Cookbooks, Chef Arsitéktur, Pakakas - péso sarta Scripting na Chef Development Kit.

modul - Kang Oki Resep, kang Oki Cookbooks, kang Oki Arsitéktur, Pakakas - péso sarta Scripting, kang Oki Development Kit (ChefDK)

Labs - Jalur paréntah Pakakas: Chef sarta péso paréntah.

8. Mariksa, logging, Tomcat jeung System Pakakas

tujuan -Dina modul ieu, urang bakal nyandak gander a di pangimeutan, logging sarta mengevaluasi DevOps saterusna béda apparatuses / pesenan anu fundamental keur latihan sapopoe. Urang ogé bakal nyandak gander a di nyetel Tomcat Server.

modul - Bubuka keur apparatuses logging béda, Paham System reviewing, Pasang na Ngonpigurasikeun pangimeutan Nagios pikeun infrasturktur nu, pamasangan Tomcat Server jeung ilustrasi, Paham Openssl na Openssh elemen halus, Paham rsync pikeun bala, Paham paréntah kawas: lsof, netstat, Paham Virtual Mémori, haratis, ngéléhkeun, vmstat, iostat, uptime, manggihan, layar, strace, piringan biaya kawas - dF, du, mkfs, tune2fs, fdisk, DD, Paham / jeung saterusna / fstab, Gunung pesenan.

Labs - setelan Syslog jeung kasus, Log péngkolan, desain Nagios sarta setelan observasi pikeun server Linux Ubuntu jeung kombinasi LDAP kalawan Jenkins.

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!