Menta A Telepon Balik?

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

Naha ANAK?

Téhnologi Leyuran inovatif (ANAK) mangrupakeun pamimpin global dina méré IT na trainings ngembangkeun katerampilan profésional pikeun loba usaha gedé jeung leutik di sakuliah dunya. Tujuan inti parusahaan téh impart pangalusna dina program latihan resmi Industri dikirimkeun ku sababaraha trainers unggulan dina Industri. ANAK ieu pikaresep ngajual keur ahérat urang kawas HP, EMC, HCl, Kronos, belo, Nagarro jeung loba deui pikeun nyadiakeun latihan jeung nyusun infrastruktur keur latihan perlu di wewengkon APAC / APJ. ANAK ieu ogé dipikawanoh pikeun nganut metoda inovatif dina pangiriman latihan jeung instruktur kami salawasna difokuskeun pangiriman latihan berorientasi kualitas. ANAK geus dipikawanoh jadi parusahaan latihan paling fleksibel dina kustomisasi tina eusi pelatihan jeung sok siap nganteurkeun latihan iraha wae bagian tina dunya.

waktudiajar kapan

Paké Website ANAK keur ngalengkepan Tangtu anjeun kapan anjeun resep

tumuwuhnaMaju Karir anjeun

Ngamekarkeun kaahlian dunungan keur pilari. Aksés leuwih kursus 1500 haratis.

pendidikan

Cimanuk-Quality tinggi

Nyokot kaahlian nu merlukeun candak, prosés, jeung nganalisis data pikeun dunya data-disetir dinten ieu.

Sambungkeun Jeung Kami

Téhnologi Leyuran inovatif pos nuju global IT ngarah jeung kaahlian Profesional latihan ngembangkeun sarta parusahaan panyadia leyuran. ANAK pakaitna dina kalawan Software and pamekar Hardware pausahaan masihan latihan jeung solusi loba usaha gedé jeung leutik peuntas Globe. ANAK ieu pikaresep ngajual keur ahérat urang kawas HP, EMC jeung loba deui pikeun nyadiakeun Pelatihan Kamar tur nyusun infrastruktur keur latihan perlu di wewengkon APAC / APJ. ANAK ieu ogé dipikawanoh pikeun nganut Inovasi di pangiriman latihan jeung salawasna diropéa kalawan eusi relevan pikeun pangiriman ku instruktur alus teuing. ANAK geus dipikawanoh janten paling fleksibel dina kustomisasi tina eusi pelatihan jeung siap nganteurkeun latihan iraha wae zone waktos.

Ansilbe
kang Oki Chairil Anwar
Docker
wayang Chairil Anwar

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

Ngawangun kaahlian Anjeun

diajarDevOps Kursusdi Gurgaon. enroll pikeunDevOps latihan di Gurgaondiparusahaan latihan luhur"Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeunsertifikasi DevOps. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Leuwih jéntré tur meunang Certified:

learning

Investasi di kasuksésan sorangan

Anjeun geus uninga sadayana ngeunaan nilai latihan Devops.Tutup gap kaahlian IT anjeun dina cara nu diajar pangalusna sarta Diajar jalan sorangan, di tempat anjeun sorangan.

Pikeun pamundut Klik dieu

diajar DevOps Kursus di Gurgaon. enroll pikeunDevOps latihan di Gurgaon in parusahaan latihan luhur "Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeun sertifikasi DevOps. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Daptar Kursus-kursus DevOps sertifikasi

S.No.tangtu Ngaranenroll Kiwari
1Ansibletempo More
2kang Oki dasar
tempo More
3Dockertempo More
4wayang Chairil Anwartempo More
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!