Blog

18 Apr 2017

Pelatihan pas kana Transformasi Digital Company anjeun urang

Candak gander a di praktis bisnis mana wae di momen ieu, anjeun bakal nempo indikasi hiji transformasi digital approaching. Nelepon hiji masalah has saprak paling organisasi Kiwari terang téh mangrupa prerequisite mun gabung metodologi digital kana operasi sapopoé sarta haul panjang.

Salaku pelopor dina téhnologi Nyiapkeun rohangan, urang kudu mempermudah kanyeri nu nyosok jero jalma progressions tur ngalir pikeun konsumén urang. Yén teh alesan urang nuju terus tempo deukeut sangkan Nyiapkeun langkung sadia tur basajan kana devour. Hiji pendekatan anu dina pamundut posisi séjén Nyiapkeun: Digital Learning. Ieu penting pisan dina grounds yen kami teu delivering jumlah badag zat ngan pikeun eunteung naon sakumaha tina kiwari di pasar. Rada kami nuju ngusahakeun nyieun ngahubungkeun jeung zat di wewengkon topical mana urang tingali liang di pasar. Ieu idin organisasi ngabogaan pilihan Nyiapkeun titik di whichever conveyance ngatur Anjeun diri idéal pikeun grup na lumangsungna husus.

Antukna, Digital Learning nyaeta ngeunaan delivering item pangalusna pikeun mantuan organisasi nyandak pagawe maranéhanana ti hébat kana luar biasa. Urang kudu understudies pikeun neuleuman tinimbang beuli kaanggotaan sarta pernah ngagunakeun eta. Pikeun ajak learning, urang nuju salawasna ngalakukeun pilots na tuning ka kritik pikeun ngamutahirkeun pangaweruh learning.

Pikeun ngalengkepan obyektif urang nyieun nu item pangalusna, urang investasi ukuran considerable énergi gawé bareng originators instruksional on latihan pre-kreasi sabalikna saukur pindah kana tahap generasi.

Contona, bari slides alih-sora bisa mantuan Anjeun nyandak dina gagasan solitér dina titik dina jangka waktu, urang geus diajar ngaliwatan panalungtikan sarta klien meets yén klien kami rutin hoyong anu saluareun informasi krusial dina subjék. Yén teh alesan urang nempatkeun misalna jumlah agung waktos di pre-kreasi.

Merealisasikan nu nutup hiji learner urang mun hirup imah, temperament, inspirations, atawa malah kawajiban penjajahan sapopoé bisa nganggap hiji bagian dina jumlah aranjeunna tahan, manehna nilik magnificence di permitting si kasempetan nyiapkeun basa aranjeunna keur aya disusun devour data kiwari. "Dina kasempetan kaluar nu diajar saeutik saeutik dina hiji waktu sarta gabung learning anjeun kana kahirupan karya Anjeun (atawa ujian!), Pembelajaran anu tétéla janten sapotong pangalaman anjeun sarta cara sejen sabudeureun. Anjeun terang naha anjeun diajar naon nu diajar, sarta anjeun bisa tanpa loba manteng a cocog potongan anyar kalawan naon pasti anjeun terang.

Asli learning jeung pamutahiran kaahlian anu kumaha wae administrator jeung ngabutuhkeun pisan understudy. Sésana dormant moal bit slightest mantuan klien anjeun atanapi kolega garap. Arurang ayeuna kaayaan Nyiapkeun portfolios digital hususna ka Microsoft sarta Pangwangunan Aplikasi, kumaha urang Sajaba boga tema éksténsif sejenna dina panduan nu skala wewengkon kawas awan na cybersecurity.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!