Blog

facebook-instan-artikel
15 Jun 2017

Facebook saharita Artikel Iklan mangpaatna keur Penerbit

/
dipasang Ku

Facebook saharita Artikel Desain, hiji varian punjul tur speedier kaca artikel baku web urang geus pungkal up plainly hadé ku slotting Iklan jero handap deui-melu "ngusulkeun artikel" buleud.

Facebook geus dimimitian pikeun nguji Iklan ieu dina Maret 2017 sarta sempet ditempo yén maranéhna nyieun hiji "increment Incremental" dina ukuran ti penerbit tunai tiasa ngadamel per sarébu kunjungan online, jadi per entri organisasi blog disebarkeun dina Kemis.

Tujuan jeung Iklan di Artikel saharita téh tetep nepi pangaweruh perusing pangalusna pikeun individu bari nyetir panghasilan keur penerbit jeung dijalankeunnana pikeun publicists.

Dina total, Artikel saharita conveys antara 20 - satengah deui aktivitas, contrasted kalawan eusi web serbaguna.

Facebook geus putting intensely dina fitur anyar pikeun ngaktipkeun penerbit pikeun fabricate asosiasi salajengna kalawan gathering maranéhanana jalma liwat uleman nyandak unit peta tur increment Iklan adaptasi, jeung kamajuan telat kawas kaasup adaptability di arrangements iklan na empowering sorts anyar Iklan Facebook.

Sponsor purchasing stock saharita Artikel tina Facebook moal bisa ngadalikeun naha iklanna némbongkeun up jero bagean "Artikel Biomédis" atanapi henteu, kumaha aranjeunna tiasa nyokot naha ngajalankeun Iklan di InstanAt Artikel atanapi henteu na tiasa bujur penerbit atawa kelas zat sabagean tina panyorot iklanna.

Tempo ogé: Realationship customer ngagunakeun média sosial

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!