Blog

Oracle ebusiness suite
18 Dec 2017

Kahareup Oracle E-Usaha Suite jeung Apdet Mayor Dina Taun upcoming

/
dipasang Ku

E-bisnis suite provokes kapentingan usaha alesan sah. Oracle teh cikal ngembang, iklan jeung marketing software database, awan direkayasa sistem na perusahaan Program Software. organisasi ngajaga on pemurnian maranéhna Oracle E-bisnis Suite sangkan eta hareup-siap. Taun 2015 disaksian Oracle transformasi kana pamekar software kadua panglobana inovatif, sanggeus Microsoft. Anjeun kacida museurkeun knowing how eta bakal béda jeung fungsi dina sababaraha taun? Di dieu Éta sakabeh carita, didikte di nutshell hiji:

What is the Future of Oracle E-Usaha Suite?

EBS atanapi Oracle Suite E-bisnis nawarkeun usaha pikeun beroperasi tegalan server tunggal sareng databés. ngawengku EBS

  1. SCM - Supply Chain Manajemén.
  2. CRM - Palanggan Hubungan Manajemén.
  3. Manajemén dawam.
  4. Logistik.
  5. manajemén angkot.
  6. manajemén gudang.

Versi poko EBS diawalan dina 2007 sarta saprak mangka geus datangna jauh. Ayeuna, versi panganyarna tina Oracle nyaeta di 12.2.6 sarta intending mun dispatch versi hareup dina 2019 atanapi 2020 kalawan upgrades rongkah.

Versi utama EBS diawalan dina 2007 sarta saprak mangka geus datangna jauh. Ayeuna, versi panganyarna tina Oracle nyaeta di 12.2.6 sarta wanting dispatch versi hareup dina 2019 atanapi 2020 kalawan upgrades rongkah.

Apdet utama Dina Taun upcoming

1. Dua-hambalan upgrades:

Urang kedah siap saksi dua pamutahiran nutup Kaluaran 12.2.7 sarta 12.2.8 ku 2019.

2. Langkung aman Awan:

Oracle ieu Nyiapkeun on méré jasa awan aman mun Tentara atawa pamaréntah widang anu acan indecisive pikeun pindah ka jasa awan. Data sénsitip dicekel ku ieu pakumpulan kabuka nu rawan anceman leakage na Oracle ieu buckling handap pikeun 12.3 sékrési EBS nu bisa diterapkeun pikeun kanal aman 100% tina mindahkeun data.

3. Kahareup geus Awan:

organisasi ieu concentrating on maké SaaS (software-sakumaha-a-jasa) sangkan perusahaan nu sanggup nanganan informasi rongkah ku 2030. Godwin ti Oracle dicutat dina usaha, nu ngalih ka EBS timely, bakal ningali jasa SaaS anyar keur nyuntik kana pakaitna.

Pembukuan, manajemén bisnis, ongkos sparing, wartoskeun-buruk, gudang dumasar-awan sababaraha modul nu bisa geura-giru deployed di EBS. The SaaS calakan adaptif migunakeun of Oracle téh, kitu ogé, geura-giru basa ngarampa pikeun mastikeun operasi hadé tur efisien.

4. Analytics duga:

élmu informasi anu hiji hal panas-nyekel poé ieu. Oracle ieu ngarékayasa jasa SaaS na ngawasa duga Analytics pikeun manajemén asset dina usaha. Ladenan anyar anu ngaku jadi komputasi pisan éksténsif jeung bakal ningkatkeun learning mesin.

5. kamajuan mobile:

Sofwer cocog mobile téh konsentrasi perdana of Oracle na pesaing taun nu bakal datang. EBS hiji tahap sapertos nu Oracle ieu regressively ngusahakeun ngalirkeun data kana Mobile Aplikasi jeung ku kituna leuwih kana awan pikeun dina enggon bolster.

Kumaha fabricate karir salaku ahli EBS?

Kalawan Oracle ngalaporkeun wengkuan badag EBS dina usaha, sarat kaahlian EBS ieu ogé sakuduna dituju pikeun ngembangkeun ku leaps jeung wates. Paménta pikeun Oracle Certified naék profésional pikeun unggal release pamutahiran nu anyar. Dina acara nu aya intending dimimitian karir professional anjeun sakumaha ahli Oracle EBS, anjeun kudu indit pikeun sertifikasi Oracle.

Naon meureun hiji panutup sertifikasi Oracle EBS?

Beuki loba usaha bakal ngalih ka Oracle Suite E-bisnis. Lantaran kitu, éta nilai na Tangtu eusi sertifikasi ujung motong ieu bakal nambahan, fetching kasempetan pagawean beuki bungkusan bayar luhur dina taun 2019 na 2020. Ieu bakal ngawengku:

  • Dasar tina database
  • konsep praktis konsep RDBMS na SQL.
  • Leungeun-on Oracle 9i atanapi 10g.

Peran hiji Suite Administrator E-bisnis di usaha:

Salaku hiji Suite Administrator E-bisnis Anjeun kudu ngalakonan undertakings dibéré bareng:

  • Diurutkeun jeung ngawatesan nu Data anu perlu jadi diatur pikeun perusahaan nu
  • Ngamekarkeun Fungsi Konversi jeung ungkapan Saratna sakumaha per sarat aréa
  • Data agrégat ku ngamangpaatkeun Fungsi Grup of EBS pikeun ngalaporkeun na examining
  • Eksplor Oracle databés Arsitéktur keur kerja lengkep hanca
  • Masang Software Oracle EBS
  • Nyieun husus hiji Oracle databés
  • Ngatur dina Oracle databés sakumaha per sarat penanganan informasi
  • Janten sanggup recovering informasi
  • Konfigurasi sarta reconfiguring Setélan Nyadangkeun

Oracle ieu konsistén investasi dina upgrades Suite E-Usaha pikeun nguatkeun tilu fungsi noteworthy

  • sateuacanna hanca
  • Mobility jeung UI modernisasi
  • efisiensi operasional

Oracle geus ngajalankeun survey pasar éksténsif jeung usaha sasaran sarta ngawangun pituduh tuntas dumasar kana sarat customer. Pikeun hayu nasabah ngarasakeun mangpaat Awan infrasturktur jeung Aplikasi pikeun nasabah, sarta ngantep éta untung kaunggulan investasi dina EBS, insinyur maranéhanana anu konsistén berpungsi. The upgrades panganyarna moal functionally jadi ngarobah jauh di EBS, kumaha aranjeunna nu diarahkeun ka ngawengku SaaS dumasar ngembangkeun kana EBS.

Anjeun oge bisa resep:A Guide lengkepmun Oracle sertifikasi

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!