Blog

sertifikasi CISSP
3 Aug 2017

Naha anjeun kudu meunang sertifikasi CISSP?

Hayang meunang sertifikasi CISSP, tapi teu pasti pisan ngeunaan dampak eta bisa mibanda on karir professional anjeun? Ogé! Anjeun geus kakara datang ka tempat katuhu! Urang bakal ngabejaan Anjeun alesan topmost sakumaha keur naha meunang sertifikasi CISSP.

Naon sertifikasi CISSP?

CISSP mangrupa akronim pikeun Certified Systems Émbaran Kaamanan Profesional. CISSP mangrupakeun IT sertifikasi kaamanan ngarah nu geus dirancang ku Konsorsium sertifikasi International Systems Émbaran Kaamanan (ISC2). ISC2 mangrupakeun awak nirlaba nu specializes di watesan standar kaamanan IT di sakuliah dunya. ISC2 mertahankeun hiji umum Awak of Pangaweruh (CBK) pikeun kaamanan cyber tur nawarkeun loba certifications kaamanan IT séjén dipikawanoh sacara global.

CISSP mangrupa sertifikasi tingkat canggih anu geus dirancang pikeun professional kaamanan cyber ngalaman nu boga kaahlian dibuktikeun dina menata kaamanan informasi tina hiji lingkungan perusahaan. Lalaki latihan sertifikasi CISSP ti lembaga reputed, kayaning ANAK Tech Sakola, nu geus otorisasi ku ISC2, nawarkeun lingkup leuwih gede keur learning jeung ngaronjatkeun probabilitas calon ngeunaan clearing ujian CISSP.

Naha meunang CISSP sertifikasi?

Aya kauntungan henteu kaetung tina lalaki sertifikasi CISSP. Di dieu urang kudu daptar alesan 5 luhur meunang CISSP Certified:

  1. Ngaronjatna paménta pikeun Profesional Kaamanan Émbaran: Sacara global, insiden of breaches dina kaamanan informasi geus dipaksa paningkatan dina belanja organisasi dina kaamanan IT. budgets misah pikeun nu keur disadiakeun hususna keur kaamanan IT, nu hartina aya naékna di Ngiring professional infosec.
  1. Lega Karir wengkuan: A profésional Certified CISSP boga kamampuhan dina nanganan rupa-rupa ancaman cyber canggih tur serangan, sahingga nyieun individu kacida terampil sarta pangaweruh. Aya dearth panganyarna pikeun profésional saperti anu bisa ngatur sauntuyan kaamanan cyber kaahlian, nu ngawengku - asset Kaamanan, Software Kaamanan, Kaamanan Network, Manajemén Kajadian na Pamulihan Bencana diantara loba batur.
  1. Sertifikasi nambihan Pangakuan kana kaahlian:A CISSP Certified individu Paréntah pangakuan sarta hormat keur kaahlian sarta kanyaho maranéhanana miboga ngaliwatan pangalaman praktis tur meunang status Certified. A ujian CISSP teu hiji hiji gampang rengat; kumaha oge, sakali deui ieu diberesihan tur sertifikasi ieu kaala, mangka dipikawanoh salaku standar Emas pikeun kaamanan IT di sakuliah dunya.

What is the Rata-rata Gaji ti hiji CISSP Certified profésional?

 Gaji rata-rata hiji CISSP Certified profésional, nurutkeun Global Kaamanan Émbaran workforce Study (2015), nyaéta AS $ 103,117.

Mangpaat nyokot Tangtu CISSP ti hiji lembaga otorisasi kayaning Sakola Tech ANAK tebih outweigh nu worries na apprehensions anjeun bisa jadi kudu. Upami anjeun hoyong nyandak karir anjeun dina kaamanan informasi ka tingkat luhur, CISSP pasti bakal masihan anjeun jangjang!

patali:Naha Pausahaan merlukeun Profesional Kaamanan jeung Admins CEH Certified?

Get CISSP Training

In Just 5 Days
enroll Kiwari

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!