Blog

3 Jan 2017

Kursus-kursus 9 Pelatihan Best kalawan Google Awan Platform

/
dipasang Ku

Kalawan Google Awan Platform, anjeun tiasa rancang, uji, sarta nyebarkeun aplikasi dina kerangka exceedingly adaptable tur bisa diandelkeun Google pikeun web, arrangements dibabawa, sarta backend Anjeun.

Awan Platform nawiskeun rangkeian pinuh barang awan na administrations keur PC, stockpiling, pangatur, informasi badag, learning mesin, operasi, sarta éta mung ujung gunung es nu.

sumberdaya Google Awan Platform

Awan Platform ngandung hiji susunan sumberdaya fisik, upamana PCS sarta bunderan drive teuas, sarta aset maya, contona, mesin virtual (VMs), nu dikandung dina kebon server Google tebih tur lega. Unggal server aréa tegalan aya dina hiji Lokalisasi di sakuliah dunya. Distrik ngasupkeun Tengah AS, Éropa Kulon, sarta Asia Wétan. Unggal wewengkon mangrupa akumulasi zona, nu dipisahkeun ti silih jero Lokalisasi nu. Unggal zone ieu dipikawanoh ku ngaran nu consolidates a identifier surat kalawan nami wewengkon éta. Contona, zone hiji di Kab Asia Wétan anu ngaranna asia-east1-a.

conveyance ieu aset méré sababaraha kaunggulan, incorporating pengulangan dina acara disappointment jeung sabagean gede inertness ku nyungsi aset nearer ka konsumén. sirkulasi Ieu Sajaba presents sababaraha standar ngeunaan kumaha aset bisa garapan babarengan.

Following are the best Training Course and Certification in Google Cloud Platform: 

  • Solusi pamekar Lengkah 1 Platform Chairil Anwar (CP100A)
  • Solusi pamekar Lengkah 2 ngembang Leyuran pikeun Google Awan (CPD200)
  • Google Wadahna Engine jeung Kubernetes
  • Google Awan Platform keur Systems Operasi Profesional
  • Google Awan Platform keur Leyuran arsiték - CPA200
  • Google Awan Platform Data Big & Mesin Learning
  • Google Awan Platform - Data mumpuni analis (CPE201)
  • Google Awan Dataflow Programming na pub / Sub
  • Query Big Google pikeun analis Data (CPB200)

 

  1. Platform Chairil Anwar GOOGLE awan - CP100A

kelas ieu acquaints anggota kalawan item Google Awan Platform na administrations. Ngaliwatan campuran pendidik drove presentasi, showings, sarta leungeun-on Labs, understudies nyandak dina estimasi tina Google Awan Platform na kumaha carana ngumpulkeun arrangements dumasar-awan kana metodologi bisnis.

nu haladir

kelas ieu diusulkeun pikeun arrangements désainer, frameworks ahli operasi, sareng draftsmen susunan wanting nyebarkeun aplikasi tur jieun kaayaan aplikasi dina Google Awan Platform. kelas ieu ogé luyu pikeun pajabat jeung pamingpin bisnis assessing kamampuan Google Awan Platform keur alamat kaperluan bisnis maranéhanana.

Prerequisites

Euweuh. Alam jeung pamutahiran aplikasi, frameworks digawé Linux Ubuntu, frameworks operasi, sareng learning panalungtikan informasi / mesin téh mangpaat dina pamahaman nu inovasi diamankeun.

tujuan

Nuju tungtung tangtu salah-dinten ieu, anggota kudu kapasitas ka:

  • Ngabedakeun alesan na estimasi unggal sahiji item Google Awan Platform na administrations
  • Netelakeun nu bedana antarana Iaas na PaaS
  • Daptar téknik pikeun nyambungkeun kalawan administrations Google Awan Platform
  • Ngagambarkeun kursus nu klien geus garapan Google Awan Platform keur ningkatkeun organisasi maranéhna
  • Tempo cara nyokot lingkungan aplikasi deployment cocok on Google Awan Platform: Google App Engine, Google Wadahna Engine, atawa Google ngitung Engine
  • Nyebarkeun hiji aplikasi ka: Google App Engine, Google Wadahna Engine, sarta Google ngitung Engine
  • Pikirkeun Google Awan Platform stockpiling alternatif: Google Awan Panyimpenan, Google Awan SQL, Google Awan Bigtable, sarta Google Awan Datastore
  • Nyebarkeun hiji aplikasi nu utilizations Google Awan Datastore sarta Google Awan Panyimpenan pikeun nyimpen informasi
  • Tumpukan informasi kana BigQuery tur tanda tanya deui
  1. Ngamekarkeun solusi Google awan platform (CPD200)

kelas ieu acquaints anggota kalawan Solusi Development pikeun Google Awan Platform. Ngaliwatan campuran pendidik drove presentasi, némbongkeun, sarta leungeun-on Labs, understudies angka kaluar kumaha carana nyieun aplikasi basis awan ngamangpaatkeun Google App Engine, Google Awan Datastore, sarta Google Awan titiktungtung.

nu haladir

kelas ieu diperkirakeun pikeun insinyur aplikasi ngalaman anu kudu angka kaluar kumaha carana mindahkeun aplikasi kana awan atawa nyieun lokal, aplikasi basis awan pikeun Google Awan Platform.

Prerequisites

Sateuacan bade Tangtu ieu, anggota halah kudu:

  • Isro jeung CP100A - Google Awan Platform Chairil Anwar (atawa pangalaman sabanding)
  • kamampuan penting kalayan instrumen muatan garis tur linux bisa dipake kaayaan kerangka
  • Sapatemon nyieun aplikasi tur API ngamangpaatkeun hiji dialek programming has, contona, Java atanapi Python
  • arrangements saméméhna kamajuan patepungan, boh dina enggon atawa dina lingkungan awan kabuka

tujuan

Nuju tungtung tangtu ieu, anggota kudu kapasitas ka:

  • Ngawasan Google Awan Sumber Repositories ngamangpaatkeun Awan Platform konsol Google
  • Nguji hiji Engine aplikasi App ngamangpaatkeun App Engine SDK
  • Meunang ka App Engine Development Server konsol
  • Jieun hiji API ngamangpaatkeun Google Awan titiktungtung
  • Nguji hiji API Awan titik ngamangpaatkeun API Explorer
  • Nyebarkeun hiji aplikasi nepi ka App Engine ngamangpaatkeun App Engine SDK
  • Konfigurasi, struktur jeung ngonpigurasikeun hiji Engine aplikasi App ngamangpaatkeun administrations béda
  • Jieun Gajah Mungkur klien ngamangpaatkeun Awan Platform konsol Google
  • Aman administrations Engine App na Awan titiktungtung API ngamangpaatkeun verifikasi
  • Ngonpigurasikeun sarta mindahkeun bentuk anyar Engine administrations App
  • Ngasupkeun Google Awan Logging kana aplikasi Engine App
  • Jumlah Survey utilization dina Google Awan Platform manjangkeun
  • Koordinat beragam sorts kapasitas sareng aplikasi Engine App
  • Jieun na ngaéksekusi hiji tampilan informasi keur dipake ku Google Awan Datastore
  • Ngaéksekusi hiji campuran tina inquiries di Google Awan Datastore
  • Overhaul susunan daftar di Google Awan Datastore
  • Ngaéksekusi séntral ngamangpaatkeun Google Awan Datastore
  • Inok Google Awan Trace ngalaporkeun dina Awan Platform konsol Google
  • Koordinat nu Memcache API kana hiji Engine aplikasi App rék dilegakeun palaksanaan
  • Ngonpigurasikeun, ngajalankeun sarta Inok ngahasilkeun Google Awan Kaamanan scanner
  • Ngonpigurasikeun nu skala ngalaksanakeun individu App Engine Services
  • Jieun pawang App Engine pikeun Push Tugas antrian
  • Kirim surélék ti hiji Engine aplikasi App ngamangpaatkeun Surat API
  • Rencana Tugas di App Engine ngamangpaatkeun Service Cron
  • Overhaul setelan tina Service Cron
  • Aman Tugas Push, sarta Cron Service pawang
  • Kirim surélék kaluar informasi Google Awan Platform ti venture a
  • Mupus tugas jeung aset Google Awan Platform
  1. GOOGLE ENGINE jeung wadah KUBERNETES - CP306A

kelas ieu acquaints anggota kalawan Google Wadahna Engine (GKE) jeung Kubernetes. Ngaliwatan campuran guruna drove presentasi, showings, sarta leungeun-on Labs, understudies nyandak dina pamendak konci na lila pikeun deploying jeung ngajaga nepi aplikasi ngamangpaatkeun Google Wadahna Engine.

nu haladir

kelas ieu rencanana pikeun arrangements désainer, frameworks ahli operasi, modelers susunan, sarta ahli operasi pamutahiran nu nyieun, pindah, sarta nyebarkeun kompartemen nyusunna aplikasi nu aya kaitannana ka Google Awan Platform (GCP).

Prerequisites

Sateuacan bade Tangtu ieu, anggota halah kudu:

  • Isro jeung CP100A - Google Awan Platform Chairil Anwar (atawa pamahaman sarua)
  • kamampuan penting kalayan apparatuses muatan garis tur linux bisa dipake kaayaan kerangka
  • Saméméhna frameworks operasi atanapi operasi kamajuan sapatemon, boh dina enggon atawa dina lingkungan awan kabuka
  • Alam jeung compartments na advancements dumasar wadah, upamana Docker

tujuan

Nuju ka réngséna hiji kelas hiji poé ieu, anggota kudu kapasitas ka:

  • Ngabédakeun motivasi balik sarta ngagunakeun kasus pikeun Google Wadahna Engine jeung Kubernetes
  • Netelakeun kapasitas sahiji bagéan group wadah: kasus, tanda, Controllers réplikasi, jeung administrations
  • Ngabédakeun alesan pikeun tur ngagunakeun kasus pikeun pendaptaran Google Wadahna
  • Jieun gambar Docker sarta ngirimkeunana ka pendaptaran Google Wadahna
  • Netelakeun kapasitas sahiji bagéan kebat: kasempetan ngajempolan jeung hubs group
  • Ngagunakeun Awan Platform konsol sangkan kebat wadah
  • Ngagunakeun Google Awan SDK Alat garis manggil sarta utiliti urutan kubectl garis pikeun ngahubung sareng bunches kompartemen
  • Characterize hiji hal ngamangpaatkeun hiji format JSON
  • Nyebarkeun kasus ka kebat Wadahna Engine
  • Jieun kebat Wadahna Engine mun boga gathering progressively diskalakeun of kali Redis
  • Rengse hiji dokumen susunan nu dicirikeun a réplikasi controller sarta setelan hal nu eta oversees
  • Di hudang nyieun réplikasi controller sarta unit, rescale ngumpul di
  • Nyebarkeun hiji dumasar aplikasi kompartemen ngamangpaatkeun dokumén YAML nu characterize administrations, Controllers ulangan, kasus
  • Characterize prinsip firewall na balancers beban keur uncover hiji administrasi pikeun aplikasi kompartemen dumasar
  1. GOOGLE awan platform pikeun sistim operasi professional CPO200

kelas ieu acquaints anggota jeung pamakéan kaayaan pamakéan sarta kerangka awan kabuka ngamangpaatkeun Google Awan Platform. Ngaliwatan campuran pendidik drove presentasi jeung leungeun-on Labs, understudies angka kaluar kumaha carana nyebarkeun bagian yayasan awan, contona, sistem, frameworks, sarta aplikasi. Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun masihan anggota hiji leungeun-on kuat pamahaman sarta mangrupakeun fundamentally lab-dipuseurkeun.

nu haladir

kelas ieu rencanana pikeun ahli Systems Operasi sarta Sistem Kuncén ngamangpaatkeun Google Awan Platform nyieun atawa mindahkeun kaayaan aplikasi tur yayasan

Prerequisites

Sateuacan bade Tangtu ieu, anggota halah kudu:

  • Buka CP100A - Google Awan Platform Chairil Anwar (atawa pangalaman comparable)
  • kamampuan penting kalayan instrumen muatan garis tur linux bisa dipake kaayaan kerangka
  • frameworks saméméhna operasi sapatemon, boh dina enggon atawa ngamangpaatkeun hiji awan kabuka

tujuan

Nuju tungtung tangtu opat poé ieu, anggota kudu kapasitas ka:

  • Ngarti nu nyicingan puseur bisa dianggap lamun perencanaan sarta deploying kana awan a
  • Ngagunakeun Google pamekar konsol nyieun sarta nungkulan undertakings béda
  • Ngagunakeun rékaman benefit na authorizations babagi tingali aksés tingkat diantara kagiatan
  • Jieun Google ngitung Engine conto
  • Jieun sistem non-standar na Inok susunan sistem Anjeun
  • Tingali dina standar na non-standar sistem
  • Jieun firewall-aturan kalawan jeung tanpa labél
  • Jieun tur ngagunakeun a tweaked gambar ngitung Engine
  • Atur scopes persetujuan pikeun hal ngitung Engine
  • Tahan hiji alamat IP luar pikeun lumangsungna
  • Nilik hiji conto ngitung Engine
  • Nilik hiji bunderan informasi
  • Jieun gambar ngamangpaatkeun hiji boot bunderan getol
  • Mindahkeun gambar ka Google Wadahna pendaptaran
  • Jieun hiji kasempetan ngitung Engine ngumpul jeung conto
  • Jieun hiji kasempetan Awan SQL ngamangpaatkeun Awan SDK
  • Nyebarkeun jeung nguji hiji aplikasi wéb
  • Ngawengku kasempetan jeung metadata venture
  • Patarosan lumangsungna sarta metadata venture ngamangpaatkeun Awan SDK
  • Jieun hiji kajadian ngamangpaatkeun hiji Aksara ngamimitian di metadata sarta Google Awan Panyimpenan
  • Jieun hiji kajadian ku Aksara shutdown sarta ngawanohkeun operator logging Awan
  • Ngagunakeun API Explorer kana panalungtikan mangrupa API menta
  • Ngajalankeun kode uji anu ngagunakeun API klien Perpustakaan Google
  • Test na fabricate hiji wadah anu ngagunakeun Awan SQL API
  • Ngadamel format hal na oversaw lumangsungna ngumpulkeun
  • Ngonpigurasikeun hiji kebat hal oversaw pikeun autoscaling
  • Jieun bunches hal autoscaled oversaw béda
  • Konpigurasikeun ngalepatkeun toleran tumpukan HTTP nyaluyukeun
  • Test wellbeing cék pikeun pamakéan ku HTTP tumpukan nyaluyukeun
  • Ngawasan deployment aplikasi ngamangpaatkeun Jinja jeung Python layouts kalawan deployment Google Awan Manajer
  • Mupus kagiatan Google Awan Platform na aset
  1. GOOGLE awan platform Chairil Anwar arsiték CPA200

nu haladir

Grup target anu individu bakal urang identitas outlining arrangements ngamangpaatkeun Google Awan Platform kumaha oge anu teu boga ton involvement kalawan arrangements dumasar-awan tata.

tujuan

Nuju ka réngséna hiji kelas hiji poé ieu, anggota kudu kapasitas ka:

  • Ngarti nu nyicingan puseur bisa dianggap lamun outlining na deploying kana awan a
  • Janten sahingga tangtu pangaruh naon Google Awan Platform nawarkeun tanpa concentrating on gawé teuas undifferentiated
  • Tempo kumaha ngawitan on Google Awan Platform
  • Boga kapasitas pikeun mikawanoh pas Google Awan Platform item nganggo keur desain design kaprah
  1. GOOGLE awan platform badag DATA & mesin diajar Chairil Anwar CPB100

tangtu Pedaran

kelas ieu acquaints anggota jeung abilities Data Big na Mesin Learning tina Google Awan Platform. Ieu méré outline brisk tina Google Awan Platform sarta terjun langkung profound tina informasi Nyiapkeun abilities.

nu haladir

kelas ieu diperkirakeun pikeun penyidik ​​Data, peneliti Data tur examiners Usaha. Éta Sajaba luyu pikeun kepala suku IT assessing Google Awan Platform keur dipake ku peneliti informasi.

kelas Ieu kanggo individu anu ngalakukeun teh dibéré bareng jeung informasi pisan:

  • Misahkeun, Loading, transforming, meresihan, sarta nyatujuan informasi keur dipake dina ujian
  • Outlining pipelines jeung suri tauladan jang inpo Nyiapkeun
  • Nyieun jeung ngajaga nepi learning mesin sarta model faktual
  • Questioning datasets, imagining panalungtikan asalna ngeunaan jeung nyieun laporan

Prerequisites

Sateuacan bade Tangtu ieu, anggota halah kudu ngadeukeutan salah (1) taun involvement kalawan sahenteuna salah sahiji nu dibéré bareng:

  • Hiji patarosan dialek has, contona, SQL
  • Misah, robah, latihan tumpukan
  • émbaran mintonkeun
  • learning mesin sarta Sajaba wawasan
  • Programming dina Python

tujuan

Nuju tungtung tangtu salah-dinten ieu, anggota kudu kapasitas ka:

  • Ngabedakeun alesan na estimasi tina konci Data Big na Mesin Learning Item dina Google Awan Platform
  • Ngagunakeun CloudSQL na Awan Dataproc pikeun nampanan MySQL aya na workloads Hive Hadoop / Babi / narik / Google Awan Platform
  • Ngagunakeun BigQuery na Awan Datalab mun ngalakukeun panalungtikan informasi intuitif
  • Nyokot antara Awan SQL, BigTable na Datastore
  • Nyiapkeun sarta ngagunakeun sistem neural ngamangpaatkeun TensorFlow
  • Nyokot antara informasi nanganan rupa item dina Google Awan Platform
  1. Google Awan Platform - Data mumpuni analis (CPE201)

Google Awan Platform mumpuni ujian Data analis anu rencanana pikeun analis Data tur Data Ilmuwan di muatan tina:

  • Ngarecah na imagining informasi pisan
  • Actualizing arrangements informasi badag dumasar-awan
  • Deploying atawa pindah aplikasi informasi badag kana awan populasi umum
  • Executing jeung ngajaga nepi kaayaan informasi skala expansive stockpiling
  • Ngarobah / Nyiapkeun informasi pisan
  1. Google Awan Dataflow Programming na pub / Sub

kelas instruktur-dipingpin Ieu nawarkeun pamilon Google Dataflow. Ngaliwatan gabungan presentasi instruktur-dipingpin, demonstrasi, sarta leungeun-on Labs, siswa diajar kumaha ngagunakeun Dataflow nimba, transformasi, jeung data beban tina sababaraha sumber data sarta kana Google BigQuery pikeun analisis.

tujuan

  • Ngasupkeun Dataflow kana sistem nanganan informasi utama
  • kebat program sarta spilling pipelines Dataflow ngamangpaatkeun SDK
  • Ngarobah informasi kalawan PCollections
  • Ngaéksekusi na employments layar Dataflow
  • Test na troubleshoot pipelines Dataflow

 

  1. GOOGLE BIGQUERY Pikeun analis DATA - CPB200

Tangtu ieu mere leungeun-on abilities di ingesting, ngarecah, ngarobah jeung picturing informasi ngamangpaatkeun BigQuery na sia palaksanaan pangalusna lamun ngamangpaatkeun eta dina skala. Tangtu ieu expands dina subjék lega shrouded di CPB101 ku diving salajengna kana kaputusan sarta tradeoffs.

nu haladir

kelas ieu diusulkeun pikeun ahli informasi sarta peneliti informasi dina muatan tina: nalungtik tur picturing informasi badag, actualizing arrangements informasi badag dumasar-awan, deploying atawa pindah aplikasi informasi badag pikeun jalma di awan umum, executing jeung ngajaga nepi informasi skala expansive stockpiling kaayaan, sarta ngarobah / nanganan informasi badag.

Prerequisites

Sateuacan bade Tangtu ieu, anggota halah kudu:

  • Isro jeung CP100A - Google Awan Platform Chairil Anwar OR CPB100 - Google Awan Platform Data Big na Mesin Learning Chairil Anwar (atawa pangalaman sabanding)
  • Sapatemon ngamangpaatkeun hiji panalungtikan dialek SQL-kawas pikeun nalungtik informasi

tujuan

Nuju tungtung tangtu ieu, anggota kudu kapasitas ka:

  • Ngarti kana alesan pikeun tur ngagunakeun kasus pikeun Google BigQuery
  • Kondisi ruteu nu klien geus garapan Google BigQuery pikeun ningkatkeun pidangan organisasi maranéhna
  • Ngarti kana rékayasa of BigQuery na sabaraha patarosan anu disiapkeun
  • Dikaitkeun jeung BigQuery ngamangpaatkeun UI web na manggil panganteur garis
  • Ngabedakeun alesan na struktur mappings BigQuery na sorts informasi
  • Ngarti kana alesan pikeun sarta titik fokus BigQuery gol tabel sarta nyimpen
  • Ngagunakeun BigQuery occupations
  • Ngarobah sarta muka informasi kana BigQuery
  • Inpo dagang ti BigQuery
  • Patarosan toko brings ngeunaan hiji méja gawang
  • Jieun hiji panalungtikan hasil ngahijikeun Tatar
  • Kirim surélék kaluar informasi log pikeun BigQuery sarta panalungtikan eta
  • Ngarti struktur estimasi BigQuery na assess komponen keur ngadalikeun sual jeung kapasitas waragad
  • Ngakuan lila pangalusna pikeun ngaronjatkeun palaksanaan sual
  • Nalungtik blunders normal dina BigQuery
  • Ngagunakeun Kamampuh BigQuery béda
  • Ngagunakeun apparatuses luar, contona, spreadsheets mun dikaitkeun jeung BigQuery
  • Inpo gambar BigQuery
  • Ngagunakeun dibere kadali kana ngawatesan aksés ka émbaran BigQuery
  • Patarosan informasi Google Analytics Premium dikirim kaluar mun BigQuery

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!