Blog

16 Jan 2017

Google tungtung Program Drone, Dupi ieu gosip a

/
dipasang Ku

Salah sahiji proyek basis drone Google geus authoritatively euweuh deui, kumaha quest organisasi pikeun conveying Internét ngaliwatan kerangka ethereal unmanned mangrupakeun jalan panjang ti keur dipigawé.

X organisasi hurup set urang salaku sahiji telat réngsé Titan na manjangkeun nu ieu kaayaan ku panonpoé dumasar ngalarti drone anu bisa nepikeun wasa Internet pikeun wewengkon terpencil di dunya.

X, rutin alluded mun salaku "Moonshot Kilang kitu," affirmed yén grup Titan kungsi bener geus direcah teu lila sanggeus rombongan ngagabung X sataun katukang, 9to5Google ngalaporkeun.

Grup 50-lalaki bakal ngalih ka tugas béda jero organisasi sarta konsentrasi geus dipindahkeun ka kagiatan Internet-conveyance séjén organisasi urang anu leuwih finansial savvy, sakumaha per 9to5Google.

Tutup ku drone-conveyance manjangkeun Wing, venture X urang Loon ngajaga on pursueing dumasar langit-conveyance Internet.

Dissimilar ka Titan, anu gumantung kana hiji pesawat outline impelled, manjangkeun Loon dumasar kana sistem loba inflatables timer sahingga ngalayang dina stratosphere of Bumi.

The inflatables nepikeun panonpoé berorientasi ngalarti gadget administrasi sistem nu meunang sinyal LTE ti sistem nyata leuwih dunya, nu lajeng dibikeun-off nepi ka inflatables béda, sahingga hiji sistem nambahan kasadiaan di Daérah tina dunya tanpa Internet.

Manjangkeun Loon geus keur dimekarkeun saprak 2013 tur kiwari bisa alami dispatch inflatable sejen kana sistem na dina interval nu sarua.

Penerbangan pangpanjangna ti hiji inflatable individu éta 190 poé, nu aman leuwih ti 75,000 mil hiber sarta meuntas 19 ngasingkeun bangsa, sakumaha ditandaan ku X.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!