Blog

setelan-asuze-powershell
8 Dec 2017

Setelan Azure PowerShell Lengkah-Ku-Lengkah (Pasang na Konpigurasikeun)

/
dipasang Ku

Kumaha Setup Azure PowerShell?

Tinjauan mun Azure

Microsoft Azure, disebut geus jadi Windows Azure mangrupa tahap Microsoft urang disebarkeun komputasi jeung kerangka diperkirakeun masihan hiji lingkup administrations komputasi disebarkeun keur administrasi sistem, ujian, stockpiling, jeung saterusna. Hiji sistem lingkup sadunya anu diwangun tegalan server Microsoft urang masihan kantor keur ngajalankeun operasi aya di awan populasi umum atawa lamun kudu jadi, skala atawa ku na ngawangun badag nepi aplikasi nu sejen. Langit administrations biru digolongkeun kana 11 sorts béda ku Microsoft. Aranjeunna: PC, web na serbaguna, ujian, administrasi sistem, média jeung CDN, informasi stockpiling, administrasi sarta kaamanan, cross breed gabung, karakter jeung dibere administrasi, kamajuan jeung web mahluk. Dina hambalan hareup urang bakal ngabahas on Azure Powershell.

Naon Azure PowerShell?

Azure PowerShell mangrupakeun papanggihan tina modul nu endowed jeung ngerjakeun méré cmdlets, anu ngawasaan thusly téh tetep nepi Azure ngamangpaatkeun PowerShell. cmdlets ieu bisa garapan pikeun campuran lega tujuan kawas nyieun, nguji, ngirim jeung overseeing administrations na arrangements nyieun utilization panggung Azure. Dina kaayaan spésifik cmdlets bisa garapan pikeun ngahontal undertakings sarua salaku Azure entryway kawas ngarancang jeung nyieun mesin virtual, Aplikasi wéb, sistem maya, jeung saterusna.

Kusabab Azure PowerShell migunakeun modul twofold, Anjeun kudu mimitian ku muka sejen Power Shell Jandela na sanggeus anu make utilization of Impor-Module pikeun bringing dina bentuk sababaraha hal nu cmdlets AzureRM. Catet yén adaptations discharged saméméh 2.1.0 teu nampilkeun gambar flawless tina kasaruaan jeung Azure PowerShell. Cara paling idéal kaluar téh pikeun ngajamin yén anjeun mendesain nu Azure PowerShell ti .msi atawa WebPI nourish sakumaha eta erases bentuk modul langkung ngadeg.

Kitu ogé, anjeun halah uninga yen duanana AzureRM na Azure anu interlinked sababaraha cara di luhur ieu merlukeun update babarengan ti duanana.

Ngawanohkeun PowerShell Azure

Anjeun tiasa overhaul Azure PowerShell boh tina WebPI atawa pameran PowerShell. Ngundeur Azure PowerShell sareng ngawitan prosedur ngadegna. Dina kasempetan kaluar nu lumangsung mun geus ku urang mana wae ditembak Azure PowerShell 0.9.x kenalkeun, rendition ieu bakal alami uninstalled kana updation. Dina acara nu milih ngenalkeun modul Azure PowerShell ti PowerShell Galeri, nu modul anu akibatna diungsikeun ku installer ka ngajamin lingkungan Azure PowerShell ajeg.

Kursus-kursus patali:

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!