Blog

Jadi-a-Certified-Profesional-purchasing-Manajer
26 Dec 2017

ITIL: Béda antara Manajemén Kajadian sarta Manajemén Masalah

KumahaITIL Differentiates Masalah na Kajadian

Understudies di kelas ITIL® Yayasan remen pikir anu nguji -na pikeun misahkeun antarana kajadian anu lumangsungna sarta masalah. Ka alamat masalah na panawaran ieu katerangan, blog ieu bakal ngabedakeun jelas beda antarana kajadian anu lumangsungna jeung rumusan masalah, kumaha aranjeunna disambungkeun, sarta naha ngajadikeun bédana a.

Naon mangrupa Kajadian di ITIL?

Salaku tandana ITIL, hiji episode mangrupakeun intrusion spontan ka layanan atawa debasement di alam ieu unsur jasa a. Naon remen megatkeun runtuyan hal sakumaha hiji kajadian anu henteu paduli naha perjangjian tingkat layanan (SLA) éta rusak. Jadi anu jadi meureun nya, ITIL nyokot kana tinimbangan raising hiji kajadian malah saméméh hiji SLA geus pegat ku kituna ka point of kurungan atawa antisipasi mangaruhan.

Dina istilah awam urang, hiji episode teh portrayal of blackout a.

Naon téh Masalah dina ITIL?

Salaku tandana ITIL, masalah hiji sumber akar sahanteuna hiji episode. Masalah bisa dibawa nepi di lampu tina sahanteuna hiji kajadian anu lumangsungna, atawa maranéhna bisa diangkat tanpa ayana episode ngabandingkeun.

Dina istilah awam urang, masalah teh portrayal sahiji cukang lantaran atawa poténsi ngabalukarkeun atawa sahanteuna hiji blackouts.

Naon hubungan antara Kajadian na Masalah dina ITIL?

Sakumaha aturan, hubungan antara dua éta salah masalah teh alesan pikeun sahanteuna hiji kajadian anu lumangsungna. Dina sagala hal, éta conceivable boga lumangsungna (atawa ngumpul tina episode) anu dijieun ku leuwih ti hiji masalah.

Naha Dupi ITIL Differentiates Antara Kajadian na Masalah?

Tujuan recognizing kajadian anu lumangsungna jeung masalah sarua isolating kaayaan jeung hasil ahir. Masalah anu cukang lantaranana, sarta episode nu dampak teh.

ITIL nyorong asosiasi ngakuan hal ieu di lampu tina kanyataan yen dua nu remen diperlakukeun na netep di hiji jalan kaduga. Tending ka episode dasarna ngakibatkeun yen layanan naon ieu kapangaruhan geus saliwatan diwangun balik. Teu tanda yén lumangsungna éta moal ngulang sooner atanapi engké. Lamun kuring ngomong "saliwatan" inget yen bisa hartosna hiji moment atanapi 10 taun. Kanyataan zat éta hiji tekad hiji episode teu changeless.

Masalah, dina sagala hal, nu alesan pikeun kajadian anu lumangsungna. Urang bisa ngagunakeun métode has keur ngabedakeun sumber akar masalah sarta ahirna settle masalah éta. Di titik nalika tekad hiji kajadian, manajemén robah ieu conjured di lampu tina kanyataan yén tending kana sumber root remen ngalibatkeun sababaraha ukuran tina bahya.

manajemén lumangsungna kuat jaminan yén salaku supplier layanan anjeun bisa tetep jaminan anjeun dilakukeun dina SLAs anjeun kalayan méré sistem pikeun gancang reestablish jasa lamun éta fundamental. jaminan masalah manajemen anu salaku supplier layanan anjeun responsively bisa meta jeung kajadian anu lumangsungna kalawan tujuan anu aranjeunna teu ngulang na proactively tetep episode ti lumangsung.

Ieu prosedur misah saprak maranéhna rutin merlukeun beragam susunan aptitude jeung latihan. manajemén lumangsungna perlu gancang reestablish jasa luyu jeung naon SLAs nu nyetél sanajan manajemén masalah perlu maéhan éta sumber akar episode. Dina sababaraha kasus ka legitimately alamat jadi masalah, hiji supplier layanan kudu mawa ngeunaan atawa dilegakeun a blackout ayeuna.

Solusi kami

Understudies nerapkeun prosés manajemén masalah na strategi di panempoan encounters lingkungan kerja tinangtu maranéhanana di tangtu mastering Masalah Manajemén urang. Ieu non-konfirmasi, dianggo kaluar pendekatan learning disetir méré peserta didik nu apparatuses aranjeunna sarat pikeun aplikasi ITIL certifiable.

Kursus-kursus patali

ITIL Pelatihan & sertifikasi

In Just 3 Days
enroll Kiwari

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!