Blog

yayasan itil
11 Oct 2017

Kumaha carana Cokot ITIL Yayasan sertifikasi

/
dipasang Ku

Kumaha carana Cokot sertifikasi ITIL Yayasan di Gurgaon

ITIL mangrupa akronim pikeun infrasturktur Perpustakaan Téhnologi Émbaran. Eta asalna dimekarkeun di 1980s ku Komputer sarta Télékomunikasi Agénsi Tengah (CCTA) pikeun nyieun hiji set standar. Dina April 2001, CCTA ieu dihijikeun kana hiji kantor ti Khazanah UK - OGC.

ITIL nyaéta set prakték pangalusna pikeun IT Service Manajemén (ITSM) anu mantuan dina pencapaian rojongan efisien & kiriman tinggi-tungtung acan jasa IT affordable. Kursus sertifikasi ITIL Yayasan nyadiakeun pangaweruh praktis tina konsep konci, prinsip, prosés jeung fungsi diperlukeun pikeun ITSM. kursus prepares calon kana hasil muncul pikeun ITIL Yayasan ujian sertipikat.

Kursus sertifikasi ITIL Yayasan nyertakeun prosés 26 ITIL balita modul:

  • Stratégi Service
  • Service Desain
  • Service Transisi
  • Operasi Service
  • Pamutahiran Service sinambung

sertifikasi ITIL validates kaahlian profésional ti calon dina ngagunakeun IT salaku alat kuat pikeun facilitating tumuwuhna usaha.
Di dieu nyaeta daptar sababaraha buku alus nu muridna bisa maca earn nu sertifikasi ITIL:

IT Service Manajemén: A Guide pikeun ITIL Yayasan Calon Ujian
Diterbitkeun ku BCS jeung dikarang ku R.Griffiths, E. Brewster, A. Lawes sarta J. Sansbury, buku ieu téh sumberdaya learning gede pikeun maranéhanana anu dimaksudkeun mupus ujian dina usaha mimiti maranéhanana.

Tempo ogé:Sertifikasi ITIL Prak Karir

Eta bakal leuwih hadé mun nelepon hiji pituduh ulikan sakumaha eta mantuan siswa dina assessing tingkat pangaweruh maranéhanana sarta kesiapan maranéhna pikeun muncul pikeun ujian. Ieu mangrupa produk resmina dilisensikeun nu categorized kana opat bagian -the bagian kahiji nyadiakeun tinjauan ka manajemén jasa; éta bagian kadua nyertakeun modul béda ti lifecycle ITIL, anu bagian katilu nyadiakeun wawasan ITIL prosés & fungsi; éta bagian kaopat nyaeta sagala ngeunaan ukuran & metrics.

ITIL Lifecycle Publikasi Suite

Ditawarkeun ku OGC, buku rinci éta bagian yayasan lima ITIL dina lima tahap. Ieu dimimitian ku strategi jasa, ngalir dina kana tahap pamutahiran jasa sinambung tur nyertakeun sakabéh modul séjén nu ngahalangan.
Lima buku di suite anu sasambungan na tiap tahap disambungkeun kana tingkat saméméhna. Kabéh ngabahas ngeunaan manajemen layanan saperti prakték hiji. The ITIL Otong Publikasi Suite oge sadia salaku PDF.

ITIL Yayasan 2011 Ujian Rujukan Book

buku rujukan ieu dikarang ku dua tina trainers ITIL paling dimangfaatkeun - Helen Morris, sarta Liz Gallacher. Ieu elucidates nu modul ITIL lifecycle dina pangbasajanna cara anu ngajadikeun eta rada gampang ngartos. Aya pamakéan berehan tina grafik, grafik na ilustrasi nu ngawenangkeun siswa diajar sorangan. Eusi nu aya dina hiji runtuyan logis tur elaborated kalawan conto real-hirup & patarosan di tungtung unggal bab pikeun mempermudah pemahaman.

ITIL Yayasan kabutuhan poko: The Ujian Fakta Anjeun ngabutuhkeun
Dikarang ku dosen ITIL poko seasoned, Claire Agutter, buku ieu téh sumberdaya éndah pikeun siswa pikeun pembelajaran. ITIL Yayasan kabutuhan poko ngabahas nu kabutuhan poko tina ITIL dina ragam diatur yen anu lempeng ka-ka-titik, basajan jeung gampang ngartos.

Tempo ogé:Sampel Patarosan na Jawaban pikeun ITIL Ujian 2017

Sanajan éta diagram leutik bisa jadi teu kasampak geulis acan eta mangrupakeun pituduh gunana pikeun beginners anu ngan hayang meunangkeun tinjauan subjek.

ITIL V3 Yayasan Guide

ITIL V3 Yayasan Guide mangrupakeun ebook bébas ditawarkeun ku Taruu, hiji IT teguh manajemén jasa ti Indiana. Ieu mangrupakeun gunana sumberdaya 45-kaca ngawengku sagala konsep anu tangtu IITL yayasan. Na pamakéan luyu ngeunaan infographics ngajadikeun hiji dibaca hébat. Éta singket tur ngécéskeun tangtu kabutuhan poko dina ragam gampang kaharti. Ogé boga fungsi minangka hiji buku bubuka pikeun beginners jeung jelema nu bakal hoyong fortify pangaweruh maranéhna kalayan daya tambahan.

Ngalirkeun anjeun Ujian ITIL Yayasan - 2011 Edition
buku mangrupa pendamping idéal pikeun pelajar pursuing sertipikat ITIL yayasan. Ngalirkeun anjeun Ujian ITIL Yayasan mangrupa publikasi resmi ngeunaan ITIL (misalna ku TSO) jeung geus endorsed ku pituduh latihan ITIL resmi Accreditor.This nyadiakeun Tinjauan komprehensif lengkep silabus ITIL. Ieu nyertakeun bab henteu ngan dina manajemen layanan na unggal lima tahap lifecycle tapi nyadiakeun informasi dina ujian éta sorangan.

Tempo ogé:ITIL sertifikasi - KOMUNITAS Guide lengkep

Daptar di luhur buku téh tebih ti nyapekeun. Aya loba sumber sejenna aya pikeun siswa pikeun ngaronjatkeun pangaweruh maranéhanana sarta mantuan jeung latihan ITIL jeung sertifikasi.

tags:

# Itil yayasan traininng

# Itil sertifikasi yayasan

# Latihan itil di Gurgaon

# Sertifikasi itil di Gurgaon

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!