Blog

Sertifikasi ITIL Vs PMP
14 Nov 2017

Sertifikasi ITIL Vs PMP? Nu katuhu pikeun anjeun?

/
dipasang Ku

Sertifikasi ITIL Vs PMP

Boh sertifikasi PMP (Manajemén Project Profesional) jeung ITIL Certiification (Téhnologi Émbaran infrasturktur Perpustakaan) mangrupakeun pilihan populér. Unggal sertifikasi sanggup badarat Anjeun pakasaban luhur ku gaji kacida luhurna.

sertifikasi PMP

Kumaha ngeunaan urang mimitian ku kaunggulan tina sertifikasi PMP. Sawaktos anjeun ngawitan pindah nepi profesi stepping stool, waktu nu diperlukeun hiji deal agung coarseness na jaminan.

Jadi anu sakumaha éta bisa, teu meunang kaluar ku tangtu bener bisa mantuan hiji sateuacanna gancang, anjeun tiasa envision ieu lamun sertifikasi PMP janten faktor integral jeung ngajadikeun hal anu slight kirang nuntut ti Anjeun iraha wae titik pamikiran. A cert di PMP ngaronjatkeun Anjeun aptitudes manajemén proyék sarta pangaruh anjeun boga angka nu gede ngarupakeun Kamampuh hadé kalawan Wasalam ka manajemén skala nu leuwih leutik sarta nyokot ngurus proyék. Nalungtik sababaraha kaunggulan best of lalaki diri dilengkepan up jeung sertifikasi PMP.

Tumuwuh Unfaltering Dina Karir anjeun

Kursus sertifikasi PMP nyaéta karya accredited universal tur ayeuna teh katarima ku grup jalma Global sakabeh. Dina bagean IT, paling imah perusahaan anu waspada keur PMP dijamin pembina na ieu bener bisa ningkatkeun extent anjeun tina hiji pagawean punjul ti nu foreseen.

Unggal jalma di dunya perusahaan unquestionably terang kaunggulan administrasi sistem na kumaha eta upgrades kaunggulan dina fungsi. Sawaktos Anjeun muterkeun hiji PMP affirmed profésional, anjeun gaduh kacenderungan pikeun nyambung kalayan individu anu geus dipigawé tangtu tur jalma anu geus ngan geus accredited sareng dukungan PMP. Ieu pasti upgrades iklan anjeun sarta brand sakumaha ahli bari mere Anjeun kasempetan pikeun nyandak shot punjul dina leuwih nepi ka pilihan tanggal karya.

Pamutahiran Dina skill Level

Teu sakumaha basajan sakumaha keur disada mun nyokot aptitude sarta pikeun sarupa anjeun kudu ngalaman teleb Nyiapkeun. Aya ogé hiji ton gawé pakait sareng istilah tangtu karya. Anjeun meunang kasempetan bisa disiapkeun na Sajaba diasah dina multi-pronged Manajemén proyék kerangka. The separation sahiji prosedur kieu incorporates

  1. rencana
  2. mimiti
  3. palaksanaan
  4. ngawaskeun
  5. pangawasan
  6. panutupan

Akibatna, anjeun meunang kasempetan pikeun nyandak di tingkat handap tina frameworks manajemén proyék nu bisa tanpa loba manteng a jadi actualized dina proyék organisasi sapopoe anjeun palaksanaan ditingkatkeun jeung dijalankeunnana proyék.

Ngembangkeun kasadiaan Marketing

Anjeun bakal boga kapasitas nepi ka tujuan persatuan luhur di tingkat dunya anu hade sabudeureun rupa bagian, ieu téh di akun nu surat wasiat baris ningkatkeun ujung profésional anjeun sarta legitimize encounters administrasi proyek Anjeun. Anjeun ogé bakal nyambung jeung individu anu sapotong kursus misalna, anjeun estu tiasa partake di discourses, sarta gatherings yen bantuan éta informasi ngajempolan ngaliwatan kaahlian Anjeun.

Gelar Pikeun Earn panghasilan Leuwih alus

Jelas, ayeuna teh tersirat yén sertifikasi PMP bakal masihan anjeun kasempetan pikeun janten direktur proyék punjul batan individu anu mangrupakeun non dijamin. Lamun anjeun bener mangtaun gelar, Anjeun baris mimiti ningali leuwih nanjak tur leuwih bayar.

Kaahlian Managerial Level Project perusahaan

Ieu terus dibikeun sakali anjeun datangna wates jeung sertifikasi PMP. Hiji sutradara proyék perlu ngadalikeun ukuran considerable mahluk na deal skala nu leuwih leutik jeung sagala rupa sudut dina proyék na separation sertifikasi PMP ieu maréntahkeun sapertos anu aya pamutahiran produktif dina aptitudes a lulugu proyék urang.

sertifikasi ITIL

Hayu urang saukur ngarti yén jeung ukuran ngembang data, unggal bisnis diperkirakeun nungkulan ngembangkeun eksponensial. Aya nu geus dilakukeun rupa kasusah sajauh Manajemén pikeun geniuses IT. Nungkulan kasusah misalna, ITIL atawa IT infrastruktur hones manajemén perpustakaan geus dimimitian pikeun nganggap posisi ogé dipikawanoh dina bisnis. The ITIL cert ieu dipisahkeun diantara yayasan ITIL, ITIL panengah na tingkat ahli ITIL.

Titik dipikaresep ti sertifikasi anu bounty. Dina acara anu lulugu téh vested kalayan informasi ITIL, anjeunna bener bakal sagala beuki ngalakonan pikeun hiji organisasi saprak anjeunna persis tiasa gauge palaksanaan layanan sarta saterusna streamline manajemén data dina cara nu teu kaharti hal sejenna. sertifikasi nu Kitu ogé bakal ningkatkeun ujung salah sahiji urang fokus sajauh salaku mahluk ahli, administrator atawa malah na Advisors IT.

Dina acara anu dilengkepan sertifikasi, Anjeun bener demonstrate tingkat forthcoming sahiji tugas salaku sajauh drive individual pikeun tetep di hareup batur di division IT. Ieu pangaruh anjeun procure bahan kapuji. Kalawan finish di sertifikasi ITIL, pangurus kudu kacenderungan pikeun jadi leuwih diajarkeun, profésional sarta efisien ku Wasalam ka pindah arah pendekatan prakték dumasar diri dina husus IT. Kalawan sertifikasi ITIL, anjeun estu mimiti ngobrol dialek has di nu kapasitas professional sadayana sabudeureun jeung ku kituna, Anjeun mimiti ngasupkeun web tina sistem langkung grounded tur leuwih campuran sajauh pangabisa IT.

Direksi vested kalawan sertifikasi IT jeung émbaran bener bakal balik payun pikeun mungkas nepi noticeably leuwih signifikan ka hiji organisasi individu saprak maranéhna persis tiasa gauge sakabéh data palaksanaan di jerona. Lakukeun kawas kitu teuing, bari ogé ngabogaan kapasitas mariksa kali réaksi jeung susuratan jero organisasi na jeung klien, mangrupakeun bantuan ITIL cert dipintal abilities. Ngan janten lumrah, Anjeun kudu nangtukeun yen hiji sertifikasi ITIL nyaeta marginally kirang nut hésé muka ti sertifikasi PMP. Panungtungan nyaéta famously scandalous pikeun jalan nu diperlukeun hiji susunan kolosal gawé rajin tur teleb Nyiapkeun di tungtung Anjeun.

Bisi wae, tangtu, anu sertifikasi pikeun nyokot nyaeta alesan nyusunna na dependably bakal gumantung dina lampu tina naon persis nu waspada keur di profesi IT Anjeun. Ieu dependably dina grounds yén unggal individu boga ngasingkeun target na ngalebetkeun tujuan.

Anjeun tiasa ogé Checkout: -Sertifikasi ITIL Prak Karir

Anjeun kudu panalungtikan sarta manggihan sabaraha persis unggal halah ngaktipkeun anjeun puas target karya jeung ngembangkeun kiwari jeung deui. Ocarreer opportunitiesn kasempetan kaluar nu peryogi salah sertifikasi nu nyababkeun anjeun némbongkeun informasi dina manajemen proyek luyu Anjeun bisa tanpa loba manteng a buka pikeun PMP.

Dina sagala hal, dina acara nu aya waspada pikeun pikiran streamlined ngeunaan Manajemén Service basis IT Anjeun bisa bener balik pikeun ITIL, tinimbang PMP. Dua certifications moal bisa boga lulugu pikeun lulugu korelasi saprak maranéhna boga tujuan nu tangtu sarta karya tangtu misah. Éta silih gumantung anjeun salaku hiji profésional IT na salaku hiji jalma, nepi ka settle on kaputusan dididik.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!