Pelatihan sertifikasi ITIL

aurothizedAxelos otorisasi
industri Industri Ahli palatih
kelas Pelatihan Interative Classroom
professional 14000 + Profesional Certified
sadunya Penjaminan% sertifikasi Global CertificationWith 100

AXELOS latihan pasangan

Menta A Telepon Balik?

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

ITIL Bootcamp

Sangkan méré konfirmasi sarta Ngalengkepan Pangaweruh ITIL Anjeun

Ngawangun leungeun-on kaahlian sarta nyiapkeun ujian sertifikasi ITIL sareng Tangtu latihan camp ITIL boot ti Téhnologi Leyuran Inovatif. kubu boot urang nu dirancang neuleumkeun maneh dina bahan nu peryogi ngawasaan, jadi anjeun bisa hasil sangkan méré konfirmasi sarta dilegakeun kaahlian Anjeun. Cacah dina senior instruktur ITIL ahli urang pikeun meunang anjeun nepi ka ngagancangkeun gancang.

 

ITIL Pedaran

 

Dina ieu pasar volatile, industri kudu ngadopsi lila pangalusna pikeun manajemén prosés, guna mastikeun yén maranéhna tetep payun kompetisi jeung ngahasilkeun kauntungan. The infrasturktur Perpustakaan Téhnologi Émbaran (ITIL®) nyaéta set inti lila pangalusna pikeun IT manajemén layanan nu ngawula ka align ladenan IT jeung kaperluan bisnis. ANAK brings maneh tangtu on ITIL® Yayasan nu nawarkeun tombol elemen, konsep jeung terminologi dipaké dina ITIL® Service Lifecycle. Kalayan latihan ample, tés bohongan sarta courseware komprehensif, anjeun bakal tuntas disusun nyobian nu sertifikasi ITIL® Yayasan sarta nerapkeun prinsip papanggih tantangan real-dunya. Catet éta Téhnologi Leyuran inovatif mangrupa Organisasi Accredited Cimanuk (Ato) tina PEOPLECERT sarta Certified Rakan di Axelos pikeun ITIL® Trainings.

The ITIL® Yayasan program latihan online kareta calon komunikasi efektif di pausahaan maranéhanana ogé kalayan para nasabah tur nurun waktos response. Téhnologi Leyuran inovatif nyadiakeun kelas online dina subjek nu dilakukeun ku dosen maranéhanana pohara dilatih. E-diajar program aya alusna terstruktur sarta ngajaga anjeun dihareupeun pesaing Anjeun.

Naon anjeun bakal diajar?

Dina parantosan workshop ieu sareng usaha sukses UN, calon baris jadi pinter di:

  • Tuntas ngartos nu ngonsep ngonsep, istilah na terminologi tina ITIL®
  • ngartos ITIL®lila-pangalusna sarta cara nerapkeun éta pikeun streamline prosés pikeun perbaikan kontinyu
  • Ngartos Chairil Anwar Manajemén Service jeung Service Lifecycle pikeun ngaronjatkeun kaputusan bisnis jeung ngaoptimalkeun ekspektasi customer
  • Meunang préparasi teleb keur ITIL®sertifikasi Yayasan

Kumaha carana meunang Certified di ITIL

pandemen

ITIL Yayasan

Tujuan tina sertipikat ITIL Yayasan dina IT Management Service nyaéta pikeun ngajamin yen calon geus miboga pangaweruh ngeunaan ITIL terminologi, struktur jeung konsep dasar sarta geus comprehended prinsip inti lila ITIL pikeun manajemén jasa.

intermediate1

ITIL panengah

nu sertifikasi ITIL v3 panengah nyaeta sadia pikeun saha anu geus lulusujian ITIL Yayasan. Cai mibanda struktur modular kalawan unggal modul nyadiakeun fokus béda dina IT Service Manajemén. Anjeun tiasa nyandak sakumaha sababaraha atawa saloba panengah.

malc1

ITIL Ahli

Loba panyadia IT ayeuna manggihan diri menata karyawan langkung suppliers 'ti staf sorangan. Memang eta pamadegan jeung ngaronjatna popularitas integrasi jasa ngadeukeutan yén informatika profésional di mangsa nu bakal datang bakal perlu mibanda Ahli

Fitur konci

Ngatur Risk Usaha pikeun Layanan Anjeun
Ngaleutikan Service Gangguan
Ménta nilai duit tina propaider ladén Anjeun
Mastikeun konsumén Anjeun tiasa nganggo jasa iraha jeung dimana diperlukeun
Rojongan Marketing & Konsumsi jasa anjeun

Sajarah

Dina 1980 urang, infrasturktur Téhnologi Émbaran Perpustakaan (ITIL) anu dikembangkeun ku komputer Tengah sarta Agénsi Télékomunikasi (CCTA), ieu waktu nalika Inggris ieu berjuang jeung tantangan dina Departemen IT. Dina versi awal aya kavling buku nu nyertakeun lila tangtu dina ITSM.

ITIL Vérsi 1 kabukti mun leuwih ti jilid 30 di 1986-1996, anu waktu nalika versi ieu dipaké ku loba pausahaan IT. Alatan pisan teknis di alam, versi ieu meunang ditingkatkeun ka versi hareup ie ITIL Vérsi 2, dina 2001. Vérsi Ieu leuwih diaksés na difokuskeun sakumaha dibandingkeun hiji saméméhna. Ieu versi anyar tina ITIL mangrupakeun kiwari kombinasi Manajemén 9 Setél. Kaluar tina éta 2 Service susunan manajemén anu dipaké leuwih umum di sakuliah Séktor IT. ITIL Vérsi 2 Glosarium anu datangna ka gambar dina 2006.

Sentral Komputer sarta Agénsi Télékomunikasi ieu digabungkeun jeung Kantor Pamarentahan Dagang (OGC) dina taun anu sarua lamun ITIL Vérsi 2 diawalan. Dina 2007, organisasi ieu dibuka versi saterusna ITIL disebut ITIL Vérsi 3 (V3) atanapi ITIL 2007 Edition atanapi ITIL Anyarkeun Project.

Ayeuna V3 ngurangan tina 9 jilid ka jilid 5 sarta hususna konsép Service Otong. Ieu anu ngaranna jadi: -

  1. Stratégi Service (SS)
  2. Service Reka (SD)
  3. Service Transisi (ST)
  4. Operasi Service (SO)
  5. Service pamutahiran sinambung (CSI)

Lajeng di 2009, sadaya versi saméméhna ieu dikaluarkeun sanggeus urutan ku Pamaréntah Dagang. Pérsi ditingkatkeun tina 2007 Edition ieu diterbitkeun dina 2011. Ieu versi panungtungan nu dirévisi.

Naon Ucapkeun perusahaan Palanggan?

 ITIL Jalan Peta

FAQ urang

Naon pamariksaan ITIL® bisa dicokot tur naon sarat Éntri?

Skéma sertifikasi ITIL® nawarkeun runtuyan certifications nu difokuskeun aspék béda ti kerangka ITIL.
ITIL Yayasan - Aya henteu prerequisites sakumaha sapertos & saha who wants to ngudag karir dina industri eta bisa balik pikeun link sertifikasi (Yayasan) certificate.ITIL Yayasan teh sertifikasi Éntri tingkat di ITIL Lalampahanna
ITIL panengah - Dina raraga buka pikeun sagala sertifikasi panengah ITIL (Lifecycle atanapi Module kamampuhan) anjeun kudu boga Kapercayaan yayasan itil.
ITIL Ahli Lalampahan - Dina raraga jadi ITIL Ahli, Anjeun kudu ngaliwat béda ITIL Pelatihan modul & kudu mupus ujian sertifikasi nu pakait ogé, di lakukeun sangkan anjeun bakal meunang Tulisan tangtu. Pikeun ngahontal ITIL Ahli credential nu peryogi jumlahna Tulisan 23.

Naon metodeu pangiriman pikeun kursus latihan accredited ITIL?

Dina Téhnologi Leyuran Inovatif kami nawiskeun Pelatihan ITIL dina modeu latihan béda 3 -
1.Pelatihan kelas di India (Ngawengku - Latihan + akomodasi + hidangan + Airport Nyokot Up & fasilitas serelek + Daily Transportasi + lianna).
2.Instruktur online Dipingpin Latihan anu tiasa nyandak di kanyamanan di kantor atawa imah.
3.Pelatihan Onsite Mode - Dimana urang kirimkeun palatih urang ka lokasi Anjeun pikeun nganteurkeun latihan di premis anjeun, mun anjeun gaduh sababaraha pamilon (leuwih ti 5 Pax) pikeun latihan.

Saha nu trainers pikeun kelas & latihan online (OILT)?

Téhnologi Leyuran inovatif (ANAK) mangrupa Pelatihan Rakan otorisasi of Axelos jeung nyadiakeun pangalusna dina program latihan resmi Industri dikirimkeun ku trainers kacida ngalaman dina IT Pelatihan Industri.

Proyék naon bisa kuring narima sanggeus jadi ITIL Certified?

Mun anjeun Éntri-tingkat atawa boga sababaraha taun pangalaman IT, Anjeun bisa ngaharepkeun bisa hired salaku koordinator prosés. A koordinator prosés ensures yén kagiatan administratif di proses anu dilumangsungkeun sakumaha dirancang. koordinator kajadian, koordinator robah na analis konfigurasi anu sababaraha kalungguhan koordinator sadia dina manajemen jasa IT basis ITIL®.

Dina tingkat pertengahan manajemén, sareng minimum dalapan taun pangalaman, Anjeun bisa jadi dipenta pikeun ngatur proses mungkas pikeun ngeureunkeun. Anjeun kudu coordinators ngalaporkeun ka anjeun, jeung anjeun bakal jadi akuntabel pikeun mastikeun yén kagiatan di manajemén layanan anu patuh kana prosés. Masalah manajer, manajer sékrési jeung layanan meja manajer anu sababaraha kalungguhan managerial.

Lamun hayang meunang kana hiji peran konsultan ITIL®, anjeun perlu kabel cara béda. Anjeun kedah batur anu otomatis notices inconsistencies dina prosés sarta nyangka ngeunaan optimasi. Hayu urang nyandak hiji skenario non-IT contona. Dina restoran, awewe nu boga imah hiji korsi anjeun. A palayan mawa pesenan teh. A runner dahareun transports dahareun, sarta busser nu Leungitkeun tabél. Taya kalungguhan ieu bisa dilakukeun di isolasi. Lamun anjeun didatangan restoran, anjeun nitenan proses ieu? Anjeun aya bewara parobahan na pikir ngeunaan naon gawéna, naon henteu? Lamun ningali na pikir dina ragam ieu, anjeun bisa kacida alusna unggul dina prosés konsultan / prosés peran pamekar. konsultan prosés ilaharna mibanda kaleuwihan 10 taun pangalaman jeung cinta pikeun ngagali leungeun maranéhna jero kana sagala kagiatan, di jero ITIL® na kaluar. Ieu pakasaban kacida menak di industri, tapi maneh kudu cinta documenting prosés jeung nyieun grafik aliran.

Panungtungan tapi teu sahenteuna; Anjeun bisa jadi hiji palatih ITIL®. Kalawan ITIL® di paménta badag ku pangusaha, loba seekers proyék bade jalan ITIL®. Lamun hayang jadi palatih a, diajar unggal prosés di jéntré ITIL®. Hiji palatih ITIL® bakal perlu nempatkeun dina hat tina hiji akademik ka siswa karéta hadé dina seni ITIL®.

Naon teu fee Pelatihan kami ngawengku?

Kelas Pelatihan fee ngawengku -

• Latihan resmi kalayan resmi Pelatihan Bahan
• fee Ujian sertifikasi
• akomodasi & hidangan (Dina 3 Star Hotel)
• Airport Nyokot Up & serelek
• fasilitas Transportasi Daily
fasilitas • Wi-Fi Free di puseur pelatihan & Hotel
Penjaminan ngalirkeun • 100%

Online fee Pelatihan ngawengku -

• Latihan resmi kalayan resmi Pelatihan Bahan
• fee Ujian sertifikasi
Penjaminan ngalirkeun • 100%

Kumaha kuring buku ujian kuring?

Di fee latihan Anjeun ANAK ngawengku fee ujian d sertifikasi, jadi ujian bakal dipesen langsung ku ANAK

Bakal sertipikat ITIL abdi kadaluarsa?

The sertipikat ITIL teu kadaluarsa. Sanajan kitu, aya versi béda tina ITIL v3 2011 mahluk versi panganyarna. Sakali versi anyar tangtu dibuka, anjeun bakal kudu neangan Certified deui.

Naon sertifikasi bakal Kuring nampa sanggeus completing latihan?

Sanggeus parantosan sukses latihan & clearing ujian, anjeun bakal dileler sertifikasi resmi ti Axelos.

Naon kajadian lamun kuring gagal hiji ujian?

Dina Téhnologi Leyuran Inovatif, Simkuring masihan 100% jaminan lulus jadi lamun some1 gagal dina ujian d atawa gagal 2 jelas d ujian, urang nawiskeun shot 2nd (Reattempt) bébas biaya.

rentals


Gurgaon

B-100A, Selatan Kota-1,
Deukeut sagedà Tower
Gurgaon-122001,
Haryana
India


Noida

Mimitina lanté, H-159,
Blok H, Séktor 63,
Noida - 201301,
Uttar Pradesh
India


Sukabumi

207, 2nd lanté, Lok Center, Marol Maroshi Jalan, Andheri Timur, Gamdevi Sukabumi-400059, Maharashtra
India


Kalkuta

DN- 14, Wisnu Parongpong,
5th lanté, Séktor -V,
kota Salt Lake
Kolkata - 700091
India

Sambungkeun Jeung Kami

Téhnologi Leyuran inovatif pos nuju global IT ngarah jeung kaahlian Profesional latihan ngembangkeun sarta parusahaan panyadia leyuran. ANAK pakaitna dina kalawan Software and pamekar Hardware pausahaan masihan latihan jeung solusi loba usaha gedé jeung leutik peuntas Globe. ANAK ieu pikaresep ngajual keur ahérat urang kawas HP, EMC jeung loba deui pikeun nyadiakeun Pelatihan Kamar tur nyusun infrastruktur keur latihan perlu di wewengkon APAC / APJ. ANAK ieu ogé dipikawanoh pikeun nganut Inovasi di pangiriman latihan jeung salawasna diropéa kalawan eusi relevan pikeun pangiriman ku instruktur alus teuing. ANAK geus dipikawanoh janten paling fleksibel dina kustomisasi tina eusi pelatihan jeung siap nganteurkeun latihan iraha wae zone waktos.

ITIL Yayasan
ITIL panengah
ITIL Ahli

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!