Blog

15 Feb 2017

Kumaha Simpen Projects on Time

Pikeun lila, sains geus nunjukkeun yén urang ngan bisa ngalakukeun hiji hal iraha wae moment dibikeun. Sagala beuki utamana, urang tiasa buka ngan hiji kalakuan psikologi tunggal jeung prosés ngan hiji aksi méntal tunggal iraha wae moment dibikeun: urang tiasa boh ngobrol atawa maca acan henteu duanana di Samentara éta. Urang ngan bisa mibanda hiji pamikiran iraha wae moment diberekeun, sarta leuwih kami konstrain Sunan Gunung Djati pikeun ngarobah dimimitian ku hiji hal lajeng onto nu salajengna, beuki kami expense Kamampuh intelektual urang.

Dina 2001, Yosua Rubinstein, Ph.D, Jeffrey Evans, Ph.D, sarta Daud Meyer, Ph.D, dipingpin tur disebarkeun opat pamariksaan nu youthful dipelak-up disilihtukeurkeun antara rupa errands, contona, nyandak ngurus isu math atawa artikel geometric golongan. The pamanggihan pikeun sakabéh undertakings uncovered:

  • Anggota leungit waktu nalika aranjeunna diperlukeun pikeun ngarobah dimimitian ku hiji errand lajeng onto nu salajengna.
  • Salaku assignments tétéla jadi leuwih intricate, anu anggota ngajalankeun éta leungit waktu tambahan.
  • Sasuai, individu nyokot dasarna panjang pikeun pindah antara errands progressively kompléks.
  • expenses waktu éta leuwih nonjol nalika anggota robah jadi undertakings yén éta moderately anyar.

Ieu penting pisan ngagambar Sunan Gunung Djati tebih ti pagawean kadang; memang, kuring ngalatih understudies kuring a ngamen di 25 menit kalakuan, trailed ku lima menit break, trailed ku hiji tambahan menit 25 (rehash dugi errand nu rengse). Ngarecah aya hiji hal nu tangtu, kumaha diversions nu sejen. Ngarecah anu pondok, aktipitas tur pikir. Diversions manggihan urang napping na wreck ngerjakeun urang sagemblengna.

Meyer geus ngomong yén hindrances akal sanajan singket dijieun ku cara ngagerakkeun antara errands bisa ngarugikeun saloba 40 persén waktos nguntungkeun si urang. Eta nembongan jadi pimanaeun nu urang boga kapasitas jeung refocus budaya organisasi pikeun ngaku kana excellencies of booking jeung pagawean hiji errand sateuacan dimimitian sejen.

Dina kasempetan kaluar nu ngalaksanakeun ieu inescapable na capricious, naon anu urang bisa ngalakukeun tetep tugas urang di waktu? Meureun respon luyu mangrupakeun titik gauge solitér ngamangpaatkeun diakses na Profitability aset '.

Hiji kasadiaan Resource Point na Produktivitas Téhnik

Evaluating waktos dina kagiatan ilahar dipigawé ngamangpaatkeun hiji titik gauge solitér ngagaduhan pikeun kanyataan na inohong pangalusna. skenario hal pangalusna, hiji titik solitér assess méré urang hiji likelihood 50 persén prestasi. Bisa ngawangun jalma Chances sababaraha ongkos ku ngalambangkeun boh diakses tina hiji asset na efisiensi normal maranéhna, nu geus urang diajar ngaliwatan pedaran nyaeta antara 72 mun 74 persen. Kuring baris ngagunakeun hiji konsisten of 70 persen keur effortlessness.

Dina Equation 1 nu nyokot sanggeus, d speaks kana istilah, e speaks kana ukuran tina exertion diperkirakeun rengse kalakuan, hiji speaks mun diakses asset sarta p speaks ka Profitability normal tina hiji ngajalankeun sahiji buruh tani informasi keur ngagiling. Kaayaan 2 fathoms keur d.

latex Kumaha mun Simpen Projects on Time
Persamaan 1. Hiji Point estimasi Maké kasadiaan na Produktivitas

conto

latex-1 Kumaha mun Simpen Projects on Timelatex-3 Kumaha mun Simpen Projects on Time

latex Kumaha mun Simpen Projects on Time
Persamaan 2. Point estimasi hiji Maké kasadiaan na Produktivitas Conto

Kaayaan 2. Point estimasi hiji Maké kasadiaan na Produktivitas Conto

Qualities sahiji prosedur kieu

Prosedur ieu téh mangpaat nalika jam dibéré marengan kapastian tinggi na karya téh genuinely normal tur basajan kana ascertain.

Shortcomings tina metoda ieu

Urang sakabéhna nyaho kumaha troublesome éta pikeun Lolobana pikeun nganyatakeun, kalawan sagala konsistensi, anu exactness tina kursus maranéhanana acara. Seueur tugas, atanapi errand exchanging, nyaeta liar di budaya paced rusuh urang. Kusabab dangong digawé teuas ieu teu rawan robah, urang kedah ngagunakeun math probabilistik.

Aya sababaraha deukeut ka gauge waktos tur sababaraha anu langkung tepat ti batur. Kabéh marengan kerentanan. Urang condong nyusunna venture kami ngaevaluasi di lampu tina sosok pangalusna, anu ngajadikeun eta teuas pikeun meunangkeun siap pikeun arbitrariness leuleuy dina appraisals ieu. skenario hal pangalusna, hiji cutatan titik solitér ngan bakal masihan kami kamungkinan 50 persén prestasi. Urang bisa dilegakeun pamadegan Chances ku cara nyokot gander a dina kaayaan paling nguntungkeun sarta gauge paling noticeably uih, sajaba asset urang diakses umum tur efisiensi.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!