Blog

multi-awan
7 Dec 2016

12 Trik mun Atur langkung Layanan Awan

/
dipasang Ku

Ngatur langkung Layanan awan - DevOps

Taya sudagar awan tunggal boga jawaban idéal pikeun hiji anjeun tina hiji Kaayaan bisnis nanaon. Cara pangalusna pikeun ngagedekeun kaunggulan tina administrations awan ka anjeun bisnis téh ku menata sababaraha suppliers awan na mariksa unggal salah sahijina kabeh bari. Maksudna kumaha bisa ogé disebut nyanyi hiji aria bari sésana dina sirah anjeun sarta scrambling endog. (Teu ku sagala manteng imajinasi kitu eta tiasa muncul ku cara éta.)

Di dieu hal 12 inget nalika nyusun prosedur multi-awan organisasi anjeun:

Outline sakabeh sistem, sarta sanggeus éta ngabedakeun mana awan fits di dinya:Meunang poto lumrah sahiji bagian awan di prosedur administrasi kerangka umum anjeun ka abstain ti ngabogaan inlay crevices dina pangabutuh informasi tina pembina bisnis jeung klien béda. garis sagala rupa bisnis bakal pangalusna dilayanan ku rupa suppliers awan.

Dianggo sareng padagang nu meta gancang sarta emphatically kana aral. Aya dependably bakal kaayaan kaduga mun nu nuju jahit babarengan sababaraha administrations awan. accomplices Anjeun halah ngalaporkeun rutin dina kaayaan administrations, upgrades, sarta komponén anyar maranéhanana.

Mechanize-tingkat low Tengetan sarta rojongan undertakings. Dua guaran penting balik embracing administrations awan anu dana ongkos JEUNG KOPERASI leuwih pinter. Hiji pendekatan keur ngalengkepan duanana mangrupakeun ku diminishing nu ukuran tina pangawasan manusa diperlukeun tetep frameworks Anjeun murmuring.

Sifat multifaceted poténsi administrasi multi-awan ieu mecenghul dina flowchart ieu incorporating nu sababaraha komponen anu kudu sewed babarengan kacida. Sajumlah signifikan Operasi-tingkat low ieu kudu mechanized pikeun ngaronjatkeun prosedur Anjeun. Sumber: Carl P. Lehrmann, 451 Panalungtikan

nyokot saatos klien Anjeun. Masihan tinimbangan ati kumaha "pembeli" tina aplikasi anjeun sarta frameworks anu bener putting alat pikeun ngagunakeun. Maranéhanana nyaéta pointers best of nu prosedur anu promoters efisiensi greatest. Anjeun ogé bisa manggihan ngeunaan widang naon waé administrations anyar nu klien manggihan yén Sangkan maranéhna gampang ngalengkepan speedier karya maranéhanana, sagala beuki proficiently na Sajaba kirang extravagantly. Ieu méré Anjeun kasempetan pikeun meunang hop a dina sorts instrumen nu klien nu Linggarjati mun merlukeun engké on.

Twofold handap dina kadali ongkos. Anjeun teu bisa ngadalikeun naon teu bisa ningali. Ngatur sababaraha padagang confuses prosedur pikeun susunan administrations anyar. Pikeun Dodge halangan superfluous ka palaksanaan KUMIS of mantuan administrations anyar, ngabaru prosedur dibeuli éta téh salaku adaptable salaku administrations sorangan. Notwithstanding, teu lila sanggeus sacara adminitrasi husus munggaran bentang waktos wengi, assess naha tiap administrasi anyar ieu tétéla jadi diyakinkeun paduli ongkos jeung naha aya hadé kitu ogé pilihan kirang-ongkosna mahal.

Daur hirup aplikasi ngajaga dina ngarahkeun gerakan awan. Server kebon bisa recoil, kumaha aranjeunna nu pasti moal vanishing. Alesan dicirikeun ku kaamanan, consistence, panyalindungan, sareng jumlah sagala variabel béda, sababaraha frameworks aya sésana di imah keur taun datang. Anjeun unquestionably kudu abstain ti endeavoring angkat sarta mindahkeun hiji aplikasi dina-imah ka benefit awan, utamana hiji nu ngan dua atawa tilu taun umur na ku cara ieu teu acan mayar kanggo sorangan. Sakali hiji kerangka langkung ngadegkeun ieu disiapkeun pikeun reexamination a, éta kirang nuntut nempatkeun mudik hiji pertahanan bisnis for kamana awan-lokal.

Mangpaatkeun gaya pre-emptable mesin virtual. Kusabab aranjeunna nuluykeun pikeun henteu beuki nambahan ti jam 24, pre-emptable VMs mangrupakeun kaputusan santun pikeun penanganan rungkun sarta ngalepatkeun arrangements toleran, sakumaha per ComputerWeekly urang Mateus Cooter dina artikel Nopémber 2016. Pra-emptable VMs anu saloba 80 persen kirang ongkosna mahal ti conto normal Google, sarta pitulung organisasi nilai netep maranéhna ngatur sarta nungkulan expenses maranéhanana.

Akur a kerangka administrasi server tegalan ngagabung dimaksudkeun pikeun kaayaan maya. Ieu cara pangalusna keur ngajamin anjeun server, stockpiling, ngatur, kaamanan, operasi jeung grup aplikasi anu bertindak salaku Unit solitér arah tujuan dibagikeun, sakumaha ditandaan ku Jay Litkey, Presiden jeung originator of spesialis awan organisasi Embotics, dina 21 Nopember, 2016, artikel dina majalah Stratégi Virtual. Naon pakaitna dikelompokeun sabudeureun wates yayasan fisik adat ieu kabeungkeut ngarangna jeung move meuntas kaayaan breed sarta multi-awan.

Ngabedakeun aplikasi dina pergaulan Anjeun nu anu paling luyu pikeun pamakéan awan-lokal. aplikasi adat nu padet, tetep ngajalankeun sakumaha VMs, ngagunakeun hiji rékayasa skala-up na anu keur bagian paling beuki hésé nyieun, ngirim tur tetep nepi. Ku diferensiasi, aplikasi awan-lokal anu leuwih secluded tur administrasi situated, kaasup accumulations of compartments na administrations, dina lampu tina desain skala-kaluar, sarta basajan mun robotize, pindah, sarta skala.

Konsentrasi dina aplikasi dina pergaulan anjeun anu bakal untung paling ti pendekatan awan-lokal, sarta hadir ka jalma nu ideally serviced ku organisasi dina tahap server tegalan adat. Sumber: TechTarget

Koordinat aplikasi Anjeun ka administrations yén maén ka qualities maranéhanana. administrations ngaran badag, misalna VMware na AWS geus bifurcated pikeun minuhan kabutuhan béda tina klien maranéhanana. Contona, VMware urang basis vSphere perusahaan Hybrid Awan diperkirakeun pikeun aplikasi adat, sarta organisasi urang Hybrid Asalna Awan dimaksudkeun keur diukur, frameworks basis microservice. Intina, AWS urang elastis ngitung Awan, elastis Blok Store, kerangka dokumen EFS na VPC sistem swasta eunteung kebon server di-imah, bari organisasi Sajaba bolsters administrations Jumlah beuki luhur:, contona, NoSQL basis data, penanganan Karakter BI, Hadoop-kawas bunches, pesen garis, administrations push bewara, transcoders média sarta indexes wéb.

susunan Robotize crosswise leuwih kaayaan awan. Cara pinter utama nungkulan utilization tina sababaraha administrations awan téh boga standar solitér pikeun arrangements nu disambungkeun akibatna mun unggal lingkungan. Deukeut nutupan Bulan kayaning server maya, workloads, informasi stockpiling, aktivitas aliran, consistence / kontrol, ngalaporkeun na kaamanan. Ieu ogé kirang nuntut panawaran upgrades sarta parobahan mun anjeun boga susunan solitér crosswise leuwih rupa frameworks di lampu tina kanyataan yen progressions engender flawlessly ti lingkungan kana lingkunganana.

Seller aman kabukti kana relic kali Isro ku. Lamun anjeun gumantung sagemblengna kana hiji kauntungan awan kabuka, bisa jadi teuas pikeun nampanan mesin virtual na aset béda jeung administrasi sejen. Diantara komponén mertimbangkeun anu sarupa perused / nyusun beban, pangabutuh bursa informasi sarta sistem inertness. Ku gumantung rada on campuran custom anjeun administrations awan, sakabéh maham strategi sarta desain, anjeun angin nepi kaayaan jeung robah tinimbang robah overseeing anjeun.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!